FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da smo previše očekivali od Đukića! Nebojša Marinković ne igra, a Hajduk nas je već punio ove sezone :roll: Ne znam kako smo igrali(nije bilo prenosa, a bio sam sa društvom na fudbalu), ali čim izgubiš 3:0 od Hajduka, sigruno je bilo dobro :mad:

Grobari pozivaju sve navijače Partizana da ne dolaze na "Večiti derbi" koji se igra u subotu 5.5.2007. Shodno tome da je Jug zaključan, apelujemo na sve navijače Partizana da ne dođu ni na istočnu, ni na zapadnu tribinu. Ovim ćemo pokazati našu odlučnost da Nenad Bjeković i Žarko Zečević moraju da odu iz Partizana. Pomenutoj dvojici nije bio jasan signal kada je odlučujuću evropsku utakmicu protiv Oksera pratilo samo 3.000 gledalaca koji su ih takođe vređali, već se njihov bezobrazluk ogleda u tome što Nenad Bjeković javno, u medijima, promoviše njegovu novu projekciju ekipe za sledeću sezonu, a Žarko Zečević čeka da izgradi stadion, pa onda da ode sa masnom provizijom u džepu od tog posla. Jug zbog bojkota dve godine zvrji prazan, a oni se protiv toga bore besplatnim ulazom, tobože iz ljubavi prema svojim navijačima, kojima su do tada čak branili unošenje Partizanovih zastava. Katastrofalni razultati u protekle dve godine, koliko traje bojkot, su jasan dokaz da Partizan ne može bez svojih navijača i da mora da krene napred sa nama na tribinama, ali bez Bjekovića i Zečevića.

Ljudi iz uprave kluba bi morali da osude ovakve tragikomične poteze Nenada Bjekovića koji je po rečima direktora omladinske škole, gospodina Kostića, prodavao najtalentovaniju decu Partizana, a umesto njih u prvi tim dovodio pojačanja iz druge lige koja nisu dostojna crno-belog dresa. Ne bi želeli da se novi članovi uprave pretvore u puke dizače ruku kao njihovi prethodnici kojima su direktno upravljali Zečević i Bjeković, već da nas novi upravni odbor na čelu sa predsednikom Popovićem povede napred i stvori moderan Partizan kakav svi želimo.

Nikad nećemo zaboraviti šta su Žarko Zečević i Nenad Bjeković učinili nama navijačima i našem voljenom Partizanu. Njihova taktika - "vreme leči sve", kod nas ne pije vodu. Mi ne praštamo. Pokažimo im u subotu 5.5.2007. da su nepoželjni i da su jedini kamen spoticanja napretku kluba.

Bojkot do konačne pobede

GROBARI JUG

In memoriam: Slobodan Novaković

U četvrtak je u Beogradu preminuo Slobodan Novaković, književnik, reditelj i dramaturg, i nekadašnji funkcioner SD i FK Partizan.

Medju brojnim navijačima Partizana i ljubiteljima crno-belih, ostaće upamćen kao autor himne Partizana, za koju je napisao tekst, ali i jedan od najvećih zaljubljenika u crno-belu boju.

Slobodan Novaković je rođen 14.4.1939 u Beogradu. Preminuo je u 68.godini života.

Komemoracija povodom smrti Slobodana Novakovića, biće održana u subotu u muzeju jugoslovenske kinoteke, Kosovska 11 od 13:30 h, a sahrana je istog dana u 15:30 h na Novom groblju u Beogradu.

r.i.p.

In memoriam: Slobodan Novaković

93086602463b3a64be8ac587113775_big.jpg

U četvrtak je u Beogradu preminuo Slobodan Novaković, književnik, reditelj i dramaturg, i nekadašnji funkcioner SD i FK Partizan.

Medju brojnim navijačima Partizana i ljubiteljima crno-belih, ostaće upamćen kao autor himne Partizana, za koju je napisao tekst, ali i jedan od najvećih zaljubljenika u crno-belu boju.

Slobodan Novaković je rođen 14.4.1939 u Beogradu. Preminuo je u 68.godini života.

Komemoracija povodom smrti Slobodana Novakovića, biće održana u subotu u muzeju jugoslovenske kinoteke, Kosovska 11 od 13:30 h, a sahrana je istog dana u 15:30 h na Novom groblju u Beogradu.
Otišao je jedan od najvećih Partizanovaca i Grobara - Slobodan Novaković. Čovek koji je svuda i uvek pokazivao koliko voli Partizan. Hvala mu za najlepšu himnu na ovim prostorima. Hvala mu za sve one duhovite komentare kojima nas je radovao. Hvala mu što je svuda popularizovao Partizan i verujem da je doprineo da mnogi klinci zavole Partizan zahvaljujući njemu.

Dok Partizan bitke bije,
Hej, hej, hej,
Zastava se naša vije,
Hej, hej, hej,
Parni valjak neka melje,
Hej, hej, hej,
Da ispuni naše želje,
Hej, hej, hej...

Crno-beli, crno-beli,
Ma gde bili na tabeli,
Nek vas hrabri, nek vas jača,
Pesma vaših navijača.

Volim Partizan
Crno-bele boje,
Volim Partizan
Kao oči svoje!

Neka mu je laka crna zemlja. :cry: :cry: :cry:

Ljuba82:
......неће, неће...Звезда узима дуплу круну, а сви остали се боре за опстанак :mrgreen:

...и онда нам дође будући првак ЛШ...и Јово наново...:lol:
Ti nesto pricas o ligi sampiona i teskom zrebu.Igraci Milana se pokupili sa plaze dosli i pobedili vas.A pogledaj Partizan kad je igrao u LS to je bila najjaca grupa tada u Evropi.Real Madrid zna se ko je, Porto osvojio tada LS, A Marsej Uefa cup.

Vanjor:
Ti nesto pricas o ligi sampiona i teskom zrebu.Igraci Milana se pokupili sa plaze dosli i pobedili vas.A pogledaj Partizan kad je igrao u LS to je bila najjaca grupa tada u Evropi.Real Madrid zna se ko je, Porto osvojio tada LS, A Marsej Uefa cup.

Nemojte da se lozite mnogo sa tim.
To je takmicenje po grupama i UOPSTE nije isto kao nokaut sistem.

Vanjor:
A kvalifikacije za LS su mnogo jace od takmicenja po grupama ili sta hoces da kazes?

Ne, nego da se u tim grupama u LS desava da Lil pobedi Milana na San Siru, da Kopenhagen pobedi Mancester, da Dinamo Kijev pobedi Real, CSKA pobedi Arsenal itd...
I plus kad ste igrali protiv Reala u Beogradu oni su vec bili obezbedili plasman u dalje takmicenje.
A seti se sta ste uradili protiv Bajerna u kvalifikacijama.

Kazem Porto je OSVOJIO LIGU SAMPIONA sto znaci da je prosao nokaut fazu.Marsej OSVOJIO UC sto znaci da je tamo ucestvovao u nokaut fazi.A Real zna se ko je.Kad se sabere na kraju sezone ispadne da je to bila najteza grupa.Kao i sto ispada da ste vi dobili finalistu LS u kvalifikacijama.Iako su u to vreme kad su vas pobedili oni bili uveliko na raspustu.

Izgubismo... nije ni važno jer je prvenstvo već bilo odlučeno... samo šteta je što nismo bar uzeli bod jer smo po igri zaslužili svakako... i po ko zna koji put penal za Zvezdu... videćemo na snimku da li je bio ili ne... samo se iskreno nadam da je opravdano dosuđen, a ako nije biće to neviđeni kriminal po ko zna koji put... ova mlada ekipa je pokazala da će sa par pojačanja da igra sledeće sezone u mnogome bolje... samo rak-rana će i dalje biti uprava sa lopovima... to je to za sada...

a'e cigani svaka vam chast najbolji ste samo mi o Evropi u zadnjih deset godina nemojte prichati molim vas. mozhete, al kad udjete u ligu shampiona ili prezimite u Kupu UEFA. dotle pucaje penale i osvajajte domacje titule, kad vam ovi nashi botovi to dozvole.

Ma mozemo da kenjamo kao i uvjek - da li je ili nije bio penal, bolje smo igrali ,sudija je sjebao ...
Da se ne lazemo i pogledamo istini u oci....
Mi nemamo igru.
Mi imamo trenera sa stazom od pola godine.
Mi imamo igrace iz druge lige.
Mi u odbrani i dalje imamo Bajica.
Mi mijenjamo 5 golmana u sezoni.
Mi imamo jednog pravog centarfora ( Odita) .
Mi imamo crveno plavo zute stolice na stadionu ( sto nema veze sa timom i igrom ,ali predstavlja iritirajucu cinjenicu za klub osnovnih boja crne i bijele).

Tvorci svih ovih porazavajucih faktora gospoda Bjekovic i Zecevic sjede i dalje u upravi .
Mi navijaci,simpatizeri zajedno ne cinimo nista TRAJNO da uklonimo ubice Partizana.
Po principu i sirce je slatko kad je dzabe, na proglas o slobodnom ulazu na stadion , u znacajnom broju se ide na tekme i tako se govnima daje za pravo da kazu da ih vecina navijaca ''podrzava''.A nekoliko dana prije tiga 3000 na okseru pjeva protiv uprave , i ti isti poslije idu na tekme...
I ko nam je kriv , kad nemamo obraz ,kad ne umijemo SVI ZAJEDNO da istrajemo ...

I na kraju dozivljamo da cigani slave titulu u nasem Hramu ...

goocha:
Ma mozemo da kenjamo kao i uvjek - da li je ili nije bio penal, bolje smo igrali ,sudija je sjebao ...
Da se ne lazemo i pogledamo istini u oci....
Mi nemamo igru.
Mi imamo trenera sa stazom od pola godine.
Mi imamo igrace iz druge lige.
Mi u odbrani i dalje imamo Bajica.
Mi mijenjamo 5 golmana u sezoni.
Mi imamo jednog pravog centarfora ( Odita) .
Mi imamo crveno plavo zute stolice na stadionu ( sto nema veze sa timom i igrom ,ali predstavlja iritirajucu cinjenicu za klub osnovnih boja crne i bijele).

Tvorci svih ovih porazavajucih faktora gospoda Bjekovic i Zecevic sjede i dalje u upravi .
Mi navijaci,simpatizeri zajedno ne cinimo nista TRAJNO da uklonimo ubice Partizana.
Po principu i sirce je slatko kad je dzabe, na proglas o slobodnom ulazu na stadion , u znacajnom broju se ide na tekme i tako se govnima daje za pravo da kazu da ih vecina navijaca ''podrzava''.A nekoliko dana prije tiga 3000 na okseru pjeva protiv uprave , i ti isti poslije idu na tekme...
I ko nam je kriv , kad nemamo obraz ,kad ne umijemo SVI ZAJEDNO da istrajemo ...

I na kraju dozivljamo da cigani slave titulu u nasem Hramu ...
Izvini a ko sve ovo drugo što si napisao poriče?
Ne vidim nijedan kometar na temi koji poriče ovo što si ti napisao. Pa stoga i ne vidim razlog za dokazivanje nečega što svi znamo.
Ali činjenice su činjenice makar one bile vezane samo za ovu utakmicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back