Fejsa pa taj je do prosle polusezone igrao u Vojvodjanskoj ligi protiv ekipe iz mog grada...I ne samo on nego i pola tima Hajduka.Dobro kaze Walken sledeci sampionat bice uzbudljiviji nego ikad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Walken:Ako Zvezdi i Partizanu ostanu ovakvi timovi, sledece godine se cela liga bori za titulu...

Otišao je jedan od najvećih Partizanovaca i Grobara - Slobodan Novaković. Čovek koji je svuda i uvek pokazivao koliko voli Partizan. Hvala mu za najlepšu himnu na ovim prostorima. Hvala mu za sve one duhovite komentare kojima nas je radovao. Hvala mu što je svuda popularizovao Partizan i verujem da je doprineo da mnogi klinci zavole Partizan zahvaljujući njemu.In memoriam: Slobodan Novaković
![]()
U četvrtak je u Beogradu preminuo Slobodan Novaković, književnik, reditelj i dramaturg, i nekadašnji funkcioner SD i FK Partizan.
Medju brojnim navijačima Partizana i ljubiteljima crno-belih, ostaće upamćen kao autor himne Partizana, za koju je napisao tekst, ali i jedan od najvećih zaljubljenika u crno-belu boju.
Slobodan Novaković je rođen 14.4.1939 u Beogradu. Preminuo je u 68.godini života.
Komemoracija povodom smrti Slobodana Novakovića, biće održana u subotu u muzeju jugoslovenske kinoteke, Kosovska 11 od 13:30 h, a sahrana je istog dana u 15:30 h na Novom groblju u Beogradu.

Ti nesto pricas o ligi sampiona i teskom zrebu.Igraci Milana se pokupili sa plaze dosli i pobedili vas.A pogledaj Partizan kad je igrao u LS to je bila najjaca grupa tada u Evropi.Real Madrid zna se ko je, Porto osvojio tada LS, A Marsej Uefa cup.Ljuba82:......неће, неће...Звезда узима дуплу круну, а сви остали се боре за опстанак
...и онда нам дође будући првак ЛШ...и Јово наново...![]()
Vanjor:Ti nesto pricas o ligi sampiona i teskom zrebu.Igraci Milana se pokupili sa plaze dosli i pobedili vas.A pogledaj Partizan kad je igrao u LS to je bila najjaca grupa tada u Evropi.Real Madrid zna se ko je, Porto osvojio tada LS, A Marsej Uefa cup.
Vanjor:A kvalifikacije za LS su mnogo jace od takmicenja po grupama ili sta hoces da kazes?
Vanjor:Iako su u to vreme kad su vas pobedili oni bili uveliko na raspustu.

Eh, samo da nije bilo onih konobara iz Petah Tikve, onog konduktera iz Artmedije i žabarskog goldžije koji nije znao da mu je mjesto u njegovom šesnaestercu pa je malo ''odlutao'' u protivnički!!!Vanjor:...A pogledaj Partizan kad je igrao u LS to je bila najjaca grupa tada u Evropi.Real Madrid zna se ko je, Porto osvojio tada LS, A Marsej Uefa cup.

Izvini a ko sve ovo drugo što si napisao poriče?goocha:Ma mozemo da kenjamo kao i uvjek - da li je ili nije bio penal, bolje smo igrali ,sudija je sjebao ...
Da se ne lazemo i pogledamo istini u oci....
Mi nemamo igru.
Mi imamo trenera sa stazom od pola godine.
Mi imamo igrace iz druge lige.
Mi u odbrani i dalje imamo Bajica.
Mi mijenjamo 5 golmana u sezoni.
Mi imamo jednog pravog centarfora ( Odita) .
Mi imamo crveno plavo zute stolice na stadionu ( sto nema veze sa timom i igrom ,ali predstavlja iritirajucu cinjenicu za klub osnovnih boja crne i bijele).
Tvorci svih ovih porazavajucih faktora gospoda Bjekovic i Zecevic sjede i dalje u upravi .
Mi navijaci,simpatizeri zajedno ne cinimo nista TRAJNO da uklonimo ubice Partizana.
Po principu i sirce je slatko kad je dzabe, na proglas o slobodnom ulazu na stadion , u znacajnom broju se ide na tekme i tako se govnima daje za pravo da kazu da ih vecina navijaca ''podrzava''.A nekoliko dana prije tiga 3000 na okseru pjeva protiv uprave , i ti isti poslije idu na tekme...
I ko nam je kriv , kad nemamo obraz ,kad ne umijemo SVI ZAJEDNO da istrajemo ...
I na kraju dozivljamo da cigani slave titulu u nasem Hramu ...