FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elvin:
i olimpik je bio jači od zvezde tih godina. mislim da su odmah naredne sezone uspeli da uzmu taj pehar...

dve sezone posle

inace derbi je bio tesko njesra
Rnic je za K1, a ne za fudbal
mi smo prvo poluvrme odigrali katastrofalno,da je na drugoj strani bila Vosa ili neki ozbiljniji klub popili bi 3 komada
drugo totalna nemoc zbog igraca manje

u nedelju mi se zenio brat od strica (inace zvezdas), a kum mu je bio Milos Mihajlov tako da sam imao priliku da se upoznam sa covekom, sasvim OK lik, nos mu ne deluje nesto posebno slomljeno

ako budem isao protiv Vose idem na zapad da pljujem onu novopridoslu svinju

FLUID:
Ajde bre nemoj da ti se smejemo. :lol:
Kup šampiona i Liga šampiona nisu isti ni pod razno.
Imaš pravo glasa samo ako navijaš za Steauu!
Kad osvojiš nešto, onda možeš da dođeš u obzir ''pod razno''!!!
KEŠ i LŠ imaju dosta toga zajedničkog!!! Između ostalog im je zajedničko i to što i u jednom i u drugom takmičenju partizan je (kao i mnogi drugi mali klubovi) ostao samo ''presrećni'' učesnik!!! :lol:

crni lepotan:
Srbija Hrvatska Madjarska Spanija Italija Grcka Rusija
ja mislim 7 pri cemu su Rusi u krizi repke
I ostali bi igrali, samo kad bi znali da plivaju! :lol: :lol: :lol:
Vanjor:
..Zvezdasi sta se qrcite sa tim Barijem mi imamo drugo mesto u fudbalu('66),...A vi imate samo taj vas Bari.
Jel' baš tako??? Ahaa!!! Naravno!!
Ajd' sad hitno kantu bunarske vode sebi na glavu da se razbudiš!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

U vaterpolu 6 puta prvaci Evrope, 1 put Super šampion Evrope, 1 put pobednik Kupa pobednika Kupova Evrope, osvajači LEN Kupa (kao što je u fudbalu Kup UEFA) i još po neki pehar.Drugo mesto u fudbalu('66), prvo mesto u kosarci('92).
A u košarci još i 3 puta pobednici Kupa Radivoja Koraća (kao što je u fudbalu Kup UEFA).
IZDVOJIO SI SAMO TO JEDNO IZ KONTEKSTA JER TI SE VEROVATNO ZAVRTELO U GLAVI OD OVIH USPEHA.TI I DALJE ZIVI SA TIM BARIJEM A NAMA NAVIJACIMA PARTIZANA OSTAJE DA ZIVIMO SA OVIM STO SMO I NAVELI.

A ti onda idi u kladionicu i kladi se na vaterpolo!!!
Tema je vezana za fudbal!!! FK Partizan, jel' tako???
Sjedni malo odmori!! Moš' slobodno i prileći!!! Nastaviš li tako da se uzbuđuješ, može da te košta po zdravlje!!! Post ti je doletio sa nekog sasvim gog podforuma!!!
Ovdje se priča o sportu koji se igra nogama, a ne rukama!!! Razlikuješ li travu od vode??? Nadam se da si to u stanju!!!
Za ostatak pravila nemam ni vremena a ni volje da te podučavam!!! Fudbal je dosta popularan sport pa ćeš ti to vremenom i da savladaš!!!
Dakle, manuelni sportovi koje ti forsiraš su ti na drugoj adresi i idi tamo se intelektualno samozadovoljavaj! :lol: :o :lol:

Ma ne nije, mi nismo kopirali italijanske ****** i po tome organizovali tribinu, kao neki. Sve vam je kopirano bre, imate one topovske udare, koreografije i sva ta sranja sto ste poskidali od italijanskih "huligana". Mi smo nasu tribinu organizovali po uzoru na engleske navijace. Dakle dlan sal glas pivo Partizan. I cinjenica je da smo uvek glasniji u derbiju.
Bese jednom transparent:
Kakve koreografije kakvi bakraci vi ste ****** a ne navijaci!

О чему ти то? Да не расправљамо ко је бољи у чему, нећемо се никад сложити, само је оно толико јадно, да немам речи, али добро, ако си ти задовољан, ја још више :)

Rainbow Six:
A ti onda idi u kladionicu i kladi se na vaterpolo!!!
Tema je vezana za fudbal!!! FK Partizan, jel' tako???
Sjedni malo odmori!! Moš' slobodno i prileći!!! Nastaviš li tako da se uzbuđuješ, može da te košta po zdravlje!!! Post ti je doletio sa nekog sasvim gog podforuma!!!
Ovdje se priča o sportu koji se igra nogama, a ne rukama!!! Razlikuješ li travu od vode??? Nadam se da si to u stanju!!!
Za ostatak pravila nemam ni vremena a ni volje da te podučavam!!! Fudbal je dosta popularan sport pa ćeš ti to vremenom i da savladaš!!!
Dakle, manuelni sportovi koje ti forsiraš su ti na drugoj adresi i idi tamo se intelektualno samozadovoljavaj! :lol: :o :lol:

sta se ljutis :D
ljudi pomenu vaterpolo i basket,nase najuspesnije sportove
a vi stres dobijete :D
..mislim, do juce ste voleli kosarku :-(
..a i mozes da se kladis :wink:

Tokan:
Oрганизација на нивоу, како само вама доликује :)

http://img340.imageshack.us/img340/6739/dgfdgdfey3.jpg

mrzi me da ti objasnjavam..
komentar o ciganskoj tribini..

''Da vam se piša ili da imate potrebu da serete morate da pitate "znate-vi-koga". Cela tribina vam je robotizovana, niko nema prava glasa, mozak ne uključujete osim kada treba poslati signal za korišćenje grla i mahanje ruku.
Zastava može da bude takva i takva, barjak obavezno praviti samo ovako i onako, dimenzije te i te, na forumima obavezno pisati isključivo ćiriličnim pismom,baklju ako pališ imaš da stojiš u liniji ni santimetar van toga, ako vrtiš barjak isključivo na desno da ga vrtiš, kada pogledaš vodju odmah da se upišaš po mogućstvu da ti se sliva niz nogu da svi vide, ako te neko pita za koga navijaš ne odgovaraj bez kontaktiranja "odgovornog", ako te neko pita za grobare samo odgovaraš "miševi", za komentar cigana samo kažeš "ma brateeee, svemir smo za sve njih!", kad te neko negde spusti ili napiše i kaže nešto što ne znaš ti se odmah naljuti i ne razgovaraj ni polemiši više sa njim......Ni slučajno ne odustaj od varijante "najlepši-najbolji-najstariji-najveći-najkoreografi" Evrope''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back