south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
svaka cast 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sherlock:Dakle dlan sal glas pivo Partizan. I cinjenica je da smo uvek glasniji u derbiju.
To je sasvim normalno za Derbi, pošto nas ima mnogo više od navijača OFK-a!!!ZzZzZz::shock:
Ja kad gledam derbi, cujem samo Zvezdine navijace.

...i bez šalova ste međusobno dobro organizovani:Sherlock:Ma ne nije, mi nismo kopirali italijanske ****** i po tome organizovali tribinu, kao neki. Sve vam je kopirano bre, imate one topovske udare, koreografije i sva ta sranja sto ste poskidali od italijanskih "huligana". Mi smo nasu tribinu organizovali po uzoru na engleske navijace. .

Pa onda šaka, nos, flaša, jauk, Anlave!!!Sherlock:Dakle dlan sal glas pivo Partizan.

Naročito kad ga bojkotujete!!!Sherlock:I cinjenica je da smo uvek glasniji u derbiju.

Ove godine smo se borili za play-off.Pricamo o uspesima u evropi.Da li imate neki evropski trofej?68Mustang428CJ:Mislim da je rec o reprezentaciji.
Niko ne odgovara za moje pitanje o odbojci ...
Ajde sad reci i da smo se ove godine borili za opstana kpa da se kupimo.Inace poslednji derb iej bio 3:2 za nas ili pretposlednji.68Mustang428CJ:Po cemu je vaterpolo bolji i vazniji od odbojke? Obojkaska reprezentacija je jedna od retkih nasih reprezentacija koja je medju najboljim u svetu.
Ali vi necete da spominjete odbojku jer se Partizan u njoj bori svake godine za opstanak.
68Mustang428CJ:Necu vise da cujem price o ostalim sportovima inace cu poceti da brisem. Imate sekciju Ostali Sportovi pa tamo pisite o tome.

Prijatelju ovde se ne radi o tome da li se treba složiti oko toga o kom sportu se priča na ovoj temi, već se radi o tome da se omalovažava sve što je Partizan, kao sportsko društvo, postigao samo na uštrb toga što je fudbal najpopularniji!mogway:Jedina od navijaca Zvezde sa kojom se mogu sloziti iako sam Grobar
![]()

Po čemu nameštaljka???banegad:koja je ovo yebena namestaljka
golman na kraju morao da se skloni da bi ovi retardi mogli nekako da uteraju loptu u gol