FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
Ma ne nije, mi nismo kopirali italijanske ****** i po tome organizovali tribinu, kao neki. Sve vam je kopirano bre, imate one topovske udare, koreografije i sva ta sranja sto ste poskidali od italijanskih "huligana". Mi smo nasu tribinu organizovali po uzoru na engleske navijace. .
...i bez šalova ste međusobno dobro organizovani:
grobari_show.jpg
:lol: :lol: :lol:
Ovaj žuti dolje desno je moj favorit!!!
Sherlock:
Dakle dlan sal glas pivo Partizan.
Pa onda šaka, nos, flaša, jauk, Anlave!!!
"Ko je ovde popio moje pivo da mu ja uh..?" :shock: :lol:
Sherlock:
I cinjenica je da smo uvek glasniji u derbiju.
Naročito kad ga bojkotujete!!! :lol: :lol:

68Mustang428CJ:
Po cemu je vaterpolo bolji i vazniji od odbojke? Obojkaska reprezentacija je jedna od retkih nasih reprezentacija koja je medju najboljim u svetu.

Ali vi necete da spominjete odbojku jer se Partizan u njoj bori svake godine za opstanak.
Ajde sad reci i da smo se ove godine borili za opstana kpa da se kupimo.Inace poslednji derb iej bio 3:2 za nas ili pretposlednji.

mogway:
Jedina od navijaca Zvezde sa kojom se mogu sloziti iako sam Grobar
:)
Prijatelju ovde se ne radi o tome da li se treba složiti oko toga o kom sportu se priča na ovoj temi, već se radi o tome da se omalovažava sve što je Partizan, kao sportsko društvo, postigao samo na uštrb toga što je fudbal najpopularniji!
A to je direktno vređanje intelekta. To niko normalan neće dozvoliti. I samo provokacije, i provokacije,.. najbedniji način komunikacije. :mad:

Potpuno mlada ekipa Partizana:

Asprogenis, Rukavina, Bajić, Zajić, Marinković Nebojša, Lazarević, Marinković Nebojša, Smiljanić, Jovetić, Gulan, Obradović.

Klupa za rezerve:
Jovšić, Lazić, Odita, Maletić, Bosančić, Radovanović, Lazetić.

Sviđa mi se što se daje šansa mladim igračima.
Napokon je i Lazarević dobio ponovo šansu.
A i braća Marinković su zajedno u timu. :)

14. minut
Partizan - Vojvodina 0:0

A koliko ova vojvodina ima sreće pa ovo je nečuveno.
Prvo Marinković pogađa stativu a lopta se odbija Kahrimanu u ruke posle toga. :shock:
Posle toga Jovetić šutira glavom u gol a lopta udara ispred gol linije u jednog igrača Vojvodine i onda se nezgodno odbija na nogu opet Jovetiću, nezgodno ga udara i odlazi preko gola za samo koji cm. :shock:

Ponekad je i sreća potrebna, neka se goni u tri lepe. :evil:

ne.... uvek je potrebno samo znanje... i hladnokrvnost... sto niko u Partizanu nema... vidjeno kad smo prisli zvozdi na 6 bodova i kad je samo od nas zavisilo... sreca moze da te posluzi 1-2 puta... posle toga se opet moras osloniti sam na sebe... igraci Partizana jednostavno nemaju muda za to... ma koliko se kocoperili i tukli sa protivnikom u tunelu...
Ilicev primer je najbolji, kad je u 89' promasio onu sansu protiv Reala... u ligi sampiona... i njegova cuvena izjava da je na treningu ponavljao sve to i da nijednom nije promasio... pateticno...

banegad:
koja je ovo yebena namestaljka
golman na kraju morao da se skloni da bi ovi retardi mogli nekako da uteraju loptu u gol
Po čemu nameštaljka???

Pogrešna procena golmana. Izašao na centaršut, ali Odita ušao na prvu stativu i dao gol glavom! To se dešava u fudbalu često. Ne vidim šta je tu neobično.

Što bi Vojvodina nameštala kad im treba bod zbog trke sa Bežanijom za izlazak u Evropu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back