FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bre, cinjenice su da smo pokradeni. Ofsajd - da, penal - ne. I tacka. necu da se raspravljam vise, kad realno ne vidite nista osim vase raspale titule. Evo vam titula, yebala vas ona. Kurcite se sa njom do jula, avgusta, dok vas neki Liberec ne spusti na zemlju.
A inace i prosli derbi smo pokradeni, samo smo bili toliko bolji i nadmocniji da to nije uticalo na rezultat.

nadam se samo da igraci Partizana nece uci isto i u sledeci derbi... mislim, ako ocekuju da ce dobiti utakmicu samo zato sto istrce na teren, onda im ne vredi nista.... a ni nama, zajedno sa njima... prosli derbi su jedini put istrcali na teren reseni da pobede i odrali su ih... da su tako usli i u ovaj, isto bi bilo... i sa sledecim je isto... jel u subotu igramo protiv uvek neugodne Bezanije? stara, dobra Bezanija...

tab503:
Znas pricu o decaku i vuku?
Tako se i vi ponasate. JA ne pamtim derbi da niste plakali i kukali. Nekad opravdano ali nekad i neopravdano. I kao sto u prici o decaku i vuku niko posle nije obracao paznju, tako se sada sa vama desava. Mozete da floodujete forum do mile volje, niko se vise ni ne obazire.
Ne kazem da niste u pravu ali opet ne kazem ni da ste u pravu. Subjektivno misljenje je uvek subjektivno i ni zvezdasi ni partizanovci (cast izuzecima) nece biti objektivni, a vi samo nastavite da kukate svaki put kad izgubite pa se vasa reci nece ni u promilima registrovati.
Pametan covek se buni samo kad je 100% siguran. Vi se bunite uvek. Ti mozes da kazes da ste uvek bili pokradeni ali onda se seti svojih reci da si uvek mrzeo generalizovanje i da ruku na srce ne mozes da kazes da ste uvek bili pokradeni (jer bi to toliko bilo neozbiljno i neodgovrono da bi tvoje misljenje diskreditovalo za sva vremena) ali zato mozes da kazes da ste uvek kukali kad ste izgubili.
sto bi ti rekao
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da ti rečem nešto... :D

Mrzi me da tražim, na Zvezdinoj temi, moju čestitku vama ne mogu da se setim kojom prilikom je to bilo. Pobeda ili titula? :-? Kad je zasluženo svakako treba čestitati. Ko pronađe tu čestitku dobije od mene novu čestitku za sledeću zasluženu(!) pobedu Zvezde... :lol:
Ali sve dok bude ovakvih sumnjivih situacija i simuliranja kakvih je bilo na ovom derbiju postojaće gnev među Grobarima. Pa makar bili poistovećeni sa dečakom iz te priče.
Ako ćemo već o pričama vi se onda ponašate kao Sloba Milošević kada je na sve načine pokazivao da ne krade izbore koristeći pri tom sve moguće metode uključujući i medije, a kad je došao 5. oktobar Skupština puna već popunjenih listića na kojima je zaokruženo njegovo ime. :evil: Eto tako se vi ponašate.

Iskreno, više mi nije želja da vas pobedimo zasluženo, da vas nadigramo i razbijemo. Sada mi je želja da budete pokradeni u derbiju. Da budu svirani neki nepostojeći penali za Partizan, da vam budu isključivani igrači, da vam se poništi neki gol neopravdano,.. E onda ćemo se videti ovde na ovom mestu. Ali onda ne bi imali pravo uopšte da pričate o tome. Ej bre 12 godina nije Partizanu dosuđen penal u derbiju, pa povrh toga su nam poništavani golovi, isključivani igrači, izbijali ste aut gde god ste hteli samo da bi funjarski stigli do gola (Žigić-Pantelić)...

Ne, ne, ipak vi sve ovo nećete razumeti... :roll:

FLUID:
Da ti rečem nešto... :D
Iskreno, više mi nije želja da vas pobedimo zasluženo, da vas nadigramo i razbijemo. Sada mi je želja da budete pokradeni u derbiju. Da budu svirani neki nepostojeći penali za Partizan, da vam budu isključivani igrači, da vam se poništi neki gol neopravdano,.. E onda ćemo se videti ovde na ovom mestu. :roll:
Suuuuper! Boga ti, jel' to onda kada Zekobjek istrese lovu iz svojih džepova??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Fluid, nemoj zaludno troshitit snagu!
Razlika izmedju navijacha Partizana i CZ je upravo u tome shto smo mi Grobari realni i prihvatamo stvari bez ulepshavanja. Sirovo , mushki.
Zvezdashi moraju da ulepshvaju stvarnost, ili je iskrivljuju kako bi opravdali sve nepravde koje im pomazu da dodju do cilja. A fer plej, osnova za LEPU igru, to je jedini shto ne rade!
primer:
90 sam pratio ceo pohod Zvezde u Evropi, i iskreno se radovao, kao i svi Grobari oko mene. Bez zavisti, bez zle misli. -----
Kada je Partizan izgubio od Artmedie, za ulazak u LS, zgrada se tresla od petardi Cigana i njihovog radovanja.
jadno

ZAŠTO KOD ZVEZDE UVEK POSTOJI ALI...

Milan Smiljanić čestitao Zvezdi pitajući se.
Ne bih se upuštao u analizu. Ali, zašto, kada Partizan
izgubi od Zvezde, uvek mora da se “dogodi nešto”
o čemu će se posle pričati, ističe kapiten crno-belih

Kapiten Partizana Milan Smiljanić nije imao sreće da prvi derbi sa trakom oko ruke pamti i po trijumfu. Štaviše, sećaće ga se po porazu, bolnom, ali je posle meča smogao snage da čestita rivalu. Na rezultatu, ali ne i igri...

-Još jednom čestitam Zvezdi na pobedi, a da li je ona zaslužena ili nije, procenite sami. Srećom, sreda je blizu, želimo trofej u Kupu u jedva čekamo ponovni susret sa komšijama. U međuvremenu imamo meč sa Bežanijom i to je prilika da se dobrom igrom i pobedom dodatno naoštrimo za još jedan odlazak na marakanu – kaže Smiljanić.

Ističe i kapiten crno – belih da je prelomni trenutak meča bilo Bajićevo isključenje u 45.minutu, ali se postavlja pitanje šta je to Partizan uradio do tog 45.minuta, kada je brojčano bio egal?

-Priznajem, nismo ličili na onu ekipu koja je lako dobila Zvezdu pre mesec i po dana, ali smo bili bolji do tog trenutka, imali smo inicijativu, ušli u utakmicu kako treba ali moram da naglasim da su Zvezdini fudbaleri u startu imali nekoliko oštrijih startova i sudija je morao da reaguje, da smiri situaciju, ali to nije učinio. Ipak, posle dvadesetak minuta igre bio sam ubeđen da ćemo pobediti. Ne onako glatko, ali da ćemo pobediti. Svi smo verovali u to i siguran sam da bi tako i bilo da nije bilo tog crvenog kartona.

Ima još nešto što je zasmetalo Smiljaniću.

-Čujem, svi kažu, penal za Zvezdu je postojao i crveni karton je ispravno dosuđen. Ne bih se upuštao u analizu. Ali, zašto, kada Partizan izgubi od Zvezde, uvek mora da se “dogodi nešto” o čemu će se posle pričati.
Na kraju ste ipak pružili ruku rivalu?

-Jesam, pružio sam, ali to nije bilo tako čvrsto kao što su oni pružili nama posle 128. derbija. A moram da kažem da smo i tada mi bili oštećeni! Ali smo odigrali tako da to nije imalo uticaja na trijumf.

Titula je praktično izgubljena, da li će ubuduće akcenat biti isključivo na Kupu?

-U svaki naredni meč ući ćemo sa istim ciljem – da pobedimo. Ponavljam, svi jedva čekamo narednu sredu i polufinale Kupa, u koje ćemo sigurno ući pametniji posle ovog poraza i sa određenim poukama koje smo izvukli – zaključio je kapiten Partizana, Milan Smiljanić.
Tacno tako, svaki derbi sumnjiva situacija, koja je naravno resena u korist cigana.

Vanjor:
.
@South Marinkovic je bio suspendovan zbog zutih kartona.Jasno je da je Odita ili Jovetic trebao da udje, a ne Gulan kada se Nadj povredio.Odita usao u 90 min.

mislio sam,.. zasto je igrao protiv kule? :shock:

pa onaj je i kastilja vratio nazad :shock:
burzanovic na klupi? :shock:
mislim..sta jos treba?
morali smo da napadnemo ...nas maximum se zna, sa proslog derbija,a njihov???
a mi igramo pozicionu igru :shock: laganica..
i posle moramo da zavisimo da li ce njihov 12-ti igrac..da zaigra?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back