FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sherlock:
vodimo 0-1 90. minut
opet Marinkovic strelac
Nije 90. nego 56. minut. :wink: Iz slobodnjaka.

A pazi sastav ekipe: Asprogenis – Rukavina, Bajić, Mihajlov, Lomić – Smiljanić, Maletić (Lazić), Gulan, Nebojša Marinković – Jovetić (Odita), Lazetić (Rnić).

Đukić rešio da skroz da šansu mlađima. To mi se sviđa. Treba stvoriti ekipu za budućnost.

FLUID:
Nije 90. nego 56. minut. :wink: Iz slobodnjaka.

A pazi sastav ekipe: Asprogenis – Rukavina, Bajić, Mihajlov, Lomić – Smiljanić, Maletić (Lazić), Gulan, Nebojša Marinković – Jovetić (Odita), Lazetić (Rnić).

Đukić rešio da skroz da šansu mlađima. To mi se sviđa. Treba stvoriti ekipu za budućnost.
Ma bre, bio je 90. minut kad sam ostavljao poruku.

Sherlock:
Ma bre, bio je 90. minut kad sam ostavljao poruku.
A i to se gleda.
Evo sada je 17:27. To je dakle 35 minuta od kada je bio 90. minut utakmice.
4.gif

19' ГООООООООЛ, 1:0!!!!!!!! Пуровић!!!!! Анђелковић је одлично центрирао са леве стране, а Пуровић је ударцем главом са пет метара закуцао лопту под пречку

zaista nije bitno da li ce neki moderator biti grobar ili navijati za bilo koji drugi tim... mislim da se ovde neko prijavljuje, ne zato sto pripada nekoj grupi, nego zato sto misli da moze dobro da radi taj "pos'o"... sto nikako ne moze da se kaze za ovog trenutnog moderatora, koji je promasaj, sto se moderatorskog posla tice... al', nije na meni da sudim... da ima ko da sudi o tome, njemu bi bilo zabranjeno da radi to sto radi... misljenja sam...

na njegovom mestu bi' prvo tebe banovao zato sto si vredjao drugog forumasa nazvavsi ga "******i" (odraz tvoje kulture... pominjem samo poslednji put, pre par dana, da ne trazim koliko si puta rek'o tako nesto!!!), onda zbog tvog spamovanja i postavljanja bezbroj linkova koji uopste nemaju veze sa temom... da ne duzim... dugo si mi bio na ignore-u, i ekspresno se vracas tamo, jer je ovo jedini put da se spustam na tvoj nivo... ne prilici ni meni, niti bilo kom normalnom coveku...

rile_laki_oblak:
zaista nije bitno da li ce neki moderator biti grobar ili navijati za bilo koji drugi tim... mislim da se ovde neko prijavljuje, ne zato sto pripada nekoj grupi, nego zato sto misli da moze dobro da radi taj "pos'o"... sto nikako ne moze da se kaze za ovog trenutnog moderatora, koji je promasaj, sto se moderatorskog posla tice... al', nije na meni da sudim... da ima ko da sudi o tome, njemu bi bilo zabranjeno da radi to sto radi... misljenja sam...

Ako ti se ne svidja ovde - ti nemoj dolaziti. Kratko i jasno.

a sta mislis da ti prestanes da radis to sto radis, posto si ocigledno pristrasan i nedovoljno kvalitetan za isti? cak i u ovom trenutku otvoreno stajes na stranu nekoga ko je dos'o samo da unistava ovu temu (da ne pricam o vredjanju i bljuvotinama koji isti ovde prosipaju)... ali, ti si jedan od njih, pa ti to ne smeta puno, zar ne?

sta god... vidim da jednostavno ne mozes da ukapiras... nema veze... ne ljutim se na tebe...
i dolazicu, naravno... i svaki put cu ti reci da nisi dovoljno 'kvalitetan' da vrsis funkciju moderatora... i ne zelim vise da gubim vreme pokusavajuci da ti objasnim bilo sta... sta god...
a sad -> ovo je ipak tema o Partizanu... za one koji mogu da shvate to, naravno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back