FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Gde ste bre Grobari? Grobarite,a?:D:D
Nego,kad zavrsavate ovaj NAJNOVIJI,NAJSAVRSENIJI,NAJMODERNIJI STADIONA na svetu sa pokretnim krovom,sa kojim vas uprava yebe kao volove vec milion svetlosnih godina. :D:D:D
Stvarno ste najjaci,takvo yebanje tolike godine niko ne bi izdrzao,a da ne pominjem one silne godine bez pobede u derbiju. :D:D
Ljubi vas Ples.

:D:D:D

vazno da smo mi cigane poyebali na neosvojivoj tvrdjavi

bole_pfc:
od sada se zove osvojiva rupa...
:lol: :lol: :lol:... ha hahahaha...
a da se setimo zenita? PSVa? (libereca... sta je to, neki novi parfem?) ne mogu da verujem da se spustamo tako nisko da raspravljamo sa devojcicama...
najgore je sto se nista nije promenilo..., i dalje igramo isto... mozda malo motivisanije... sve je isto... do sad sam kritikovao samo, ali cu sad da ostavim trunku rezerve jer mi izgleda kao da Djukic MOZDA moze da napravi nesto... videcemo sta ce biti dalje... posle 'osvojive rupe' smo na ivici... sa jedne strane ponor, sa druge bolji tim... videcemo koja ce strana prevagnuti...
@south... mislim da niko nije zaboravio sta su nam one lopovcine radile... nadam se da ce doci i taj dan da im vidimo ledja...

Nova titula hokejaša Partizana

Hokejaši Partizana Marbo odbranili su titulu prvaka. Prvi šampioni Srbije pobedili su i u drugoj utakmici finala plej ofa, u petak u Novom Sadu, Vojvodinu sa 5:2. 'Crno-beli' su i u prvom meču, igranom sedam dana ranije, identičnim rezultatom savladali novosadske 'crveno-bele'.

Titulu prvaka Srbije u sezoni 2006/2007 osvojili su golmani Fedor i Uroš Babić, bekovi Mamić, MekKinven, Aleksić, Rajt, Dunda, Đokić i Crnoglavac i napadači Sretović, Štefanek, Gabrić, Štefik, Bogdan janković, Milovanović, Bojan Janković, Miloš Babić, Andrić, Brkušanin, Predrag Janković, Komazec, Ogrizović i Varga.

Ekipu je vodio Rus Musatov, a tokom sezone na njegovo mesto došao je Čeh Vorliček koji je prethodne sezone vodio 'crno-bele' do titule.

Partizan je u ligaškom delu takmičenja izgubio tri utakmice, dve od Novog Sada i jednu od Vojvodine, a u polufinalu doigravanja eliminisao je Crvenu zvezdu sa 2:1 u pobedama.

Treće mesto osvojila je ekipa Novog Sada koja je bila uspešnija od Crvene zvezde, pa je konačan poredak u prvenstvu Partizan, Vojvodina, Novi Sad, Crvena zvezda, Beostar.

Do kraja sezone planirano je da se odigra i Kup Srbije.

:D :D :D
jos u kuglanju da ih bijemo i.. :lol:

E pa fino. Titula u hokeju. Neka se nađe. Nije nešto kod nas hokej "in". Ali šampion je šampion. :D

Nego eto, pobedismo Zemun. Igra ne znam kakva je bila, niti sam video golove, ali sudeći prema rezultatu opet mršavo. Ili, daj Bože, da su igrali taman toliko koliko treba za pobedu.

Zemun - Partizan 1:2

Strelac: Bogunović u 20'(autogol), Nebojša Marinković u 68', Stanković u 80'

zemun-pfc81.JPG

zemun-pfc77.JPG

zemun-pfc110.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back