FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Pa vidim ja on nešto baljezga o Partizanu na njihovom sajtu, ali ne razumem holandski.  :| 
Zove se Goran Lovre.

Zove se Goran Lovre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shalle87:Sta vam to vredi,ZekaBjeka ce da ih rasproda sve cim se domogne prvog tima,i to u Saturn,Shinnik,Terek Grozny i Rubin Kazan

Elvin:doduše, ne izbacujemo bisere sveckog fudbala poput tutorića i joksimovića, ali, šta je - tu je. niko nije savršen.
eto, vidiš kako znaš. ima tu još bisera, recimo, dudić. najbolji odbojkaš među fudbalerima ili beše other way around, ne mogu da se setim...Alex.L:Duboko sam uveren da bi imali najbolju školu fudbala na svetu, da smo njih izbacili kao talente.
FLUID:Pratio sam malo te mlađe kategorije u poslednjih par godina. Prošle godine je jedna mlađa selekcija Partizanovih klinaca igrala neki turnir u Italiji. Takođe su bili ubedljivi, a čak su Juventus pobedili sa 10 igrača rezultatom 1-0 jer je sudija u 2. minutu isključio jednog našeg. Plus što je bio naklonjen Juventusu. Na kraju su svi na stadionu apludirali Partizanovim klincima.
Ali od svega toga u starijim kategorijama ne ostane ništa.

Slazem se za to mada bi njima ipak vise Dzej odgovaraoElvin:njemu bi više ležala zvezda, obzirom na ikonografiju koja prati njegove filmove.
šta je bilo sa holanđaninom? nisu valjda odustali od njega?!
ne gine nam još jedna sezona balvanislavovih čarolija.
 .Ma kakav Holandjanin imamo mi naseg  neprelaznog Bajica
 .Ma kakav Holandjanin imamo mi naseg  neprelaznog Bajica   .
 .Lexs:Slazem se za to mada bi njima ipak vise Dzej odgovarao.

Ovo je prenešeno sa sajta FK Partizan gde je napravljena analiza.batka_mija:fluid, to sto si napisao je smesno... "ako pazljivije pogledate"... igru Partizana, shvaticete da ce on ispasti u 1 kolu kupa UEFA i da ce pobednicki tim Groningena da bude u nekom od sesira...
sa ovakvim timom, mozemo samo na srecu da prodjemo... i to ako imamo veeeeeliiiiiiiikuuuuuuu srecu!!!
voleo bi' da gresim, ali...