8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
cigana po zadnjem popisu nema vise od 100.000 u srbiji
:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cigana po zadnjem popisu nema vise od 100.000 u srbiji
Nisam mislio na ovo o čemu si ti pisao. I ja se slažem što se tiče discipline.v.v.ilic:E moj Fluid! Taj Jesic vam je mnogo mekan trener!!! Rekao ovo, rekao ono sto se vama navijacima ne svidja. Ama trebao je to i da uradi!!! Da ga udalji sa treninga i jos da popije novcanu kaznu. Ovo mislim najozbiljnije. Nas mentalitet ipak ne pripada profesionalnom fudbalu. Ima da slusas onoga ko te placa inace pakuj kofere sam, da ti ga gazda ne zapakuje. Niko nece da te placa da ti sprovodis svoje hirove. (Ne obracam se tebi konkretno). Ko ne shvata profesionalizam, ne treba u njega ni da ulazi. Moze da igra na selu, za casu piva i pecenu kobasicu!
Necu sada da prosirujem ovo, mogao bih do jutra. Ne razumem uopste navijace. Ne mislim konkretno ni "vase" ni "nase", uopsteno! Hoce pobede, hoce razne titule i kupove, ali mnogo mu se ne svidja kako trener resava disciplinska pitanja.Pa taj trener vise vidi i vise zna nego cela armija navijaca koja sedi kuci i filozofira! Ovaj je sa njima i na terenu i na treningu i na putovanjima i na ruckovima i vecerama. Vidi sve, cak i kako drzi noge pod stolom dok ruca i zna odmah kako se odnosi i prema treningu i klubu.
Ajde, da ne kenjam vise. Navijac treba da navija a trener da trenira. Igrac da ispunjava zadatke a blagajnik da prodaje ulaznice....I sve ce biti na svom mestu! :shock:
Dobar rezultat, ali me strašno brine neefikasnost. Valjda će to doći sa utakmicama. Plaćena je škola prošle sezone. Ne bi trebalo da se ponavlja.v.v.ilic:Yebite se! Samo 0:0 sa Slavijom.
bice ovo uzasna sezona

shalle87:A jel moze neko na mi objasni sta znaci ovo p u zagradi?![]()
M.DuLe:ili partizanova majstorija?
ma dajte el vidite da samo tako mozete da date gol!?

ZzZzZz:Eeee ali te batine su se isplatile
Posle toga su gazili do kraja prvenstva
Trebali bi i vi da upadnete u prostorije uprave i da ucinite isto![]()