FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trener Partizana nezadovoljan ponašanjem igrača na treningu
Ješić uveo autokratiju
Ovde pričam samo ja. Tvoje je da ćutiš i radiš najbolje što možeš ono što ti se kaže, poručio trener "crno-belih" Pjeru Boji, zbog glasnog neslaganja sa sebičnim saigračima

Ako je cilj u fudbalu postići gol, onda igrači Partizana moraju ozbiljno da se zapitaju da li su odabrali pravi sport. Ni nova formacija sa tri napadača, koju forsira trener Miodrag Ješić, nije iskorenila staru boljku - neefikasnost: Partizan - Groclin 0:1. Ipak, da bi rešio poteškoće sa nogama, Ješić će morati prevashodno da reši problem koji igrači Partizana imaju u svojim glavama. Svakodnevno iz Nemačke stižu vesti kako "cveta" nedisciplina među igračima, pa nije ni čudo da reči trenera "crno-belih" najozbiljnije konkurišu za izjave dana.

SLAVIJA ZA OSVETU

Navijači Partizana dobro pamte evrosezonu 2002/3. Posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Bajerna, pobeđen je lisabonski Sporting u Kupu UEFA. Kada su "crno-beli" savladali prašku Slaviju sa 3:1 na svom terenu, u prvoj utakmici drugog kola, postavljalo se pitanje ko je sledeći rival. Međutim, 14. novembar 2002. ostaće crnim slovima upisan u istoriji Partizana, jer su Česi sa 5:1 ispratili svoje goste. Sutra od 18.30 Partizan će imati šansu za malu osvetu jer su Pražani sledeći rival "crno-belih" na pripremama u Nemačkoj.

- Ovde pričam samo ja. Tvoje je da ćutiš i radiš najbolje što možeš ono što ti se kaže - bile su reči upućene Pjeru Boji, koji je glasno izrazio neslaganje sa saigračima koji su bili sebični.

Sledeći na tapetu bio je Nemanja Rnić koji je na treningu, dok je ležao na zemlji, udario "protivničkog igrača". To nije promaklo iskusnom oku njegovog učitelja, pa je usledio "očinski" savet.

- Sine, ti si upravo zaradio crveni karton, a mi smo ostali sa igračem manje.
Ništa bolje nije prošao ni Srđan Radonjić, koji je "išamarao" stativu.
- Ukoliko se ne dovedeš u red, izađi sa treninga i nemaš potrebe više da se vraćaš - bilo je upozorenje.
Poraz od poljskog Groclina nije toliko bolan, koliko loša igra "crno-belih" u svim linijama tima, a posebno na planu taktike.

- Bilo je grešaka koje mogu da se tolerišu, recimo pogrešno dodavanje, ali i one koje ne mogu nikako da se provuku. Govorim o greškama koje spadaju u domen taktike - kratko je sumirao utakmicu Ješić.

@68Charger440
Ne znam gde si ovo našao, ali ovde ima samo pola istine. Ovo je sve izvučeno iz konteksta nekih novinskih članaka. I to sve u negativnom kontekstu. Mogu isto ovoliko, pa i više, da pronađem i pozitivnih stvari koje se dešavaju na Partizanovim pripremama u Nemačkoj. Ko je pakovao tekst treba mu dodeliti medalju i jedan šut u dupe. Volej.
Nije sjajno, mnogo je novih igrača, priključeni su i mladi igrači kojima su ovo prve ozbiljnije pripreme ili nisu odigrali mnogo utakmica za prvi tim. Ipak su ovo pripreme. Valjda služe za to da se uigra ekipa. Novinari su već uigrani da podignu tiraž novinama.

"Kamerunski napadač Pje Boja izjavio je na pripremama Partizana u Nemačkoj da bi rado ostao u Beogradu i dresu Partizana, ali da će čelnike «crno-belih» sada koštati mnogo više nego kada je kao nepoznat igrač na mala vrata došao u Beograd"

slusajte vi njega
pa platio bih mu da ode

v.v.ilic:
E moj Fluid! Taj Jesic vam je mnogo mekan trener!!! Rekao ovo, rekao ono sto se vama navijacima ne svidja. Ama trebao je to i da uradi!!! Da ga udalji sa treninga i jos da popije novcanu kaznu. Ovo mislim najozbiljnije. Nas mentalitet ipak ne pripada profesionalnom fudbalu. Ima da slusas onoga ko te placa inace pakuj kofere sam, da ti ga gazda ne zapakuje. Niko nece da te placa da ti sprovodis svoje hirove. (Ne obracam se tebi konkretno). Ko ne shvata profesionalizam, ne treba u njega ni da ulazi. Moze da igra na selu, za casu piva i pecenu kobasicu!

Necu sada da prosirujem ovo, mogao bih do jutra. Ne razumem uopste navijace. Ne mislim konkretno ni "vase" ni "nase", uopsteno! Hoce pobede, hoce razne titule i kupove, ali mnogo mu se ne svidja kako trener resava disciplinska pitanja.Pa taj trener vise vidi i vise zna nego cela armija navijaca koja sedi kuci i filozofira! Ovaj je sa njima i na terenu i na treningu i na putovanjima i na ruckovima i vecerama. Vidi sve, cak i kako drzi noge pod stolom dok ruca i zna odmah kako se odnosi i prema treningu i klubu.

Ajde, da ne kenjam vise. Navijac treba da navija a trener da trenira. Igrac da ispunjava zadatke a blagajnik da prodaje ulaznice....I sve ce biti na svom mestu! :shock:
Nisam mislio na ovo o čemu si ti pisao. I ja se slažem što se tiče discipline.
Mislio sam na novinski članak jer sam dosta njih pročitao ovih dana u raznoj štampi o Partizanovim pripremama u Nemačkoj. Ti članci, tj. novinari, i kritikuju i hvale, ali onaj članak koji je postavljen ovde (68Charger440) je članak sastavljen od svih stvari koje potcenjuju Partizanove pripreme i igrače. Nijednog pozitivnog retka nema u tom tekstu. Pa još debilasti naslov SLAVIJA ZA OSVETU. Koja bre osveta u pripremnoj utakmici u odnosu na utakmicu Kup-a UEFA. To je klasičan debilizam. A onda dalje u tekstu iznosi nepotpune činjenice opet ismevajući Partizan.

Navijači Partizana dobro pamte evrosezonu 2002/3. Posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Bajerna, pobeđen je lisabonski Sporting u Kupu UEFA. Kada su "crno-beli" savladali prašku Slaviju sa 3:1 na svom terenu, u prvoj utakmici drugog kola, postavljalo se pitanje ko je sledeći rival. Međutim, 14. novembar 2002. ostaće crnim slovima upisan u istoriji Partizana, jer su Česi sa 5:1 ispratili svoje goste. Sutra od 18.30 Partizan će imati šansu za malu osvetu jer su Pražani sledeći rival "crno-belih" na pripremama u Nemačkoj.

Meni ovo nije normalan novinski članak. Ostali deo teksta neću da komentarišem jer ima da popizdim i da napišem 99 posta o tome. :x

Protiv Slavije su igrali:

PARTIZAN: Kralj, Rnić, Saveljić, Bajić, Lomić, Tomić, Zajić, Lazić, Babović, Radosavljavić, Markovski.
Igrali su još: Pantić, Ćirković, Mihajlov, Djordjević, Lazarević, Smiljanić, Nadj, Odita, Marinković, Stojkov, Radonjić

U prvom poluvremenu su igrali igrači koji su nešto više pokazali na pripremama. Odbrana neprelazna i očigledno da je jači deo tima.
Trener Slavije izvršio samo četiri izmene što govori koliko ozbiljno su pristupili meču.

Dobro je da se krene od nečega. Nije neki protivnik, nemački četvoroligaš, ali i sa takvima treba igrati da se vidi kakve su mogućnosti sa kombinovanim timom jer Ješić još uvek traži dobitnu kombinaciju posebno u napadu. Evo, Odita je dao dva gola. Iskreno verujem u njega. Odbrana se iskristalisala za sam početak prvenstva: Lomić i Rnić na spoljnim pozicijama, a u sredini Saveljić i Bajić. Đorđević, Ćirković i Lazarević su dostojne zamene koje u svakom trenutku mogu da pruže dosta. Mihajlovu će biti dosta teško da se izbori za mesto među prvih 11. Ali samo ozbiljnom konkurencijom se dolazi do dobre igre i pružanja maksimuma.

27/07/2006 | Izvor: B92
Težak poraz Partizana za kraj

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz u poslednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Nemačkoj.

Crno-bele je u sredu uveče u Minehnu savladao nemački drugoligaš Minhen 1860 sa čak 3:0.

Strelci za „svetloplave“ bili su Di Saldo u 43', Nemanja Vučićević u 65' i Bajer u 87' minutu.

Odmah posle ove utakmice crno-beli se vraćaju u Srbiju gde nastavljaju pripreme za početak šampionata i 2.kolo kvalifikacija za kup UEFA.

30/07/2006 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Radnički - Partizan 1:1, 8.000 gl.!

Fudbaleri beogradskog Partizana su u poslednjoj proveri pred utakmice u Meridijan superligi i kvalifikacijama za Kup UEFA odigrali nerešeno, 1:1, sa ekipom Radničkog u Nišu.

'Crno-beli' su na Čairu pred 8.000 gledalaca gubili od 13. do 78. minuta, a trener Ješić, prvi put od početka priprema, nije izveo na teren dve različite postave u prvom i drugom poluvremenu.

Radnički (N) – Partizan 1:1 (1:0)
V. Milenković 13' - Ćirković 78' (p)

Radnički Niš: Stefanović, P. Stamenković (od 72. Mikić), D. Ristić, M. Trajković, Ranđelović, A. Trajković, Ignjatović (od 64. I. Milenković), S. Marković (od 51. Jovanović), V. Milenković (od 78. M. Ristić), Pejčić (od 54. Đorđević), Milisavljević.

Partizan: Kralj (od 46. Pantić), Saveljić, Bajić, Radonjić (od 46. Smiljanić), Stojkov (od 46. Markovski), Lomić (od 77. Lazarević), Odita (od 46. Ćirković), Tomić (od 67. Bosančić), Rnić (od 46. Radosavljević), Nađ, Marinković (od 46. Zajić).

M.DuLe:
ili partizanova majstorija?

ma dajte el vidite da samo tako mozete da date gol!?

mi znamo kakav nam je tim i znamo kakvi lopovi nam vode tim.
ali neznamo gde su pare od simona,i ne znamo koje kladionice ona 2 lopova drze po evropi.
i zato vise od godinu dana niko ne gleda taj tim,pokazacu ti slike ako neznas
i trenutno me boli k....sto su igrali 1-1,jer kad su prodali one tekme,prodali su i nas i tu nema povratka,kraj price
to je nas problem i samo nas
tako da vi cigani nemate sta da trazite trenutno u raspravama o ''nasem '' timu,o navijacima i zezanju je ok.ali mrtav 'ladan da kazes ono??
jer,neznam koje si godiste,ali pre neku godinu ste vi cigani letvama napali sopstvene igrace iz istog razloga.
blago receno,ne cenimo komentar iz gore navedenog

ZzZzZz:
Eeee ali te batine su se isplatile :lol:
Posle toga su gazili do kraja prvenstva :lol:

Trebali bi i vi da upadnete u prostorije uprave i da ucinite isto :lol:

ne zaboravi da su dzaja i cvele na kraju ostali sami,a pogledaj ove lopove
http://www.grobari1970.info/html/slike/0506/TN_protest_02100506.jpg ovo je protest protiv uprave

a ovo oni obelezavaju 60godisnjicu i vidi ko je najbrojniji na rodjendanu?,a i naucili su od dzaje

http://www.grobari1970.info/html/slike/0506/TN_proslava_protest_03.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back