goocha
Zainteresovan član
- Poruka
- 409
Alex neka je sa srecom,zivio 100 god !
Aj pa da 18. proslavis sa LS ....
Aj pa da 18. proslavis sa LS ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne pitam ja za godineTetka mi je zašla u srednje godine

) , ti, BAnegad, sigurno i još ima.
Sve ide preko kredita koje ima da vracamo do 2050.bojan86:Meni bi iskreno bilo drago da Partizan dobije onaj simpatican stadion....ali realno, ko finansira tih 300 miliona!??! neki sponzor ili ko!? :shock:
kao i to da od transfera dugo najavljivanog stranog veziste nece biti nista
eto to je izgleda kraj prelaznog roka za ovu sezonu..v.v.ilic:Ali onda si bio mnogo mlad!![]()
Nemoj ti ništa da brineš. Kad napravimo taj stadion ima da vas pustimo da se igrate da vas prođe želja da osetite kako je igrati na ekstra stadionu. :-Dv.v.ilic:Ama opet bacanje para! Ja vam kazem imate nas pomocni teren gde igraju omladinci. On prima 3000 a za vas je to i previse!Vi bojkotujete utakmice. Kada strajk prestane, dodacemo jos stotinak stolica iza gola (jug) Vise vas ni nema kada ste u punom broju!
![]()
![]()
8)
Ne nađoh taj podatak ali ko te pita za mesta. Razgaziće se pa će da stane koliko treba.ZzZzZz:Kol'ko ce gledalaca da prima taj stadion?
Možda neko zna taj podatak?

FLUID:
Ma znoji se čovek, putovao iz Milana, a vrućina neka udarila pa ne popušta. Kad se malo oladi onda će da oladi neke druge. :-DTokan:Ovaj bolje da se manje znoji, mora da se puno uzbudioStadion bi trebalo da prima 36 hiljada ljudi.