FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Lepo, Bogami, sve uspeh do uspeha. Prosle godine su uspeli da udju u II ligu.

A nije ni cudo sto ste od njih izgubili. Kao da su nasa filijala. Crveno-beli! :lol:

Jesi li video onaj link gore? :lol:
Ne znam na koji link misliš. Ima svašta od linkova. :D

Samo mogu da izjavim ako Sevojno uđe u Prvu ligu ima da im damo 5 komada. Partizan im je dao podstrek da se bore za Prvu ligu, a onda ima da ih nema. :lol:

v.v.ilic:
@ FLUID

Nisi mi odgovorio da li si procitao onaj link Mlade Boleslav. Na prvoj stranici sa desne strane imaju ANKETU : Da li ce Mlada Boleslav da prodje 2.predkolo Lige Sampiona?

Glasalo je preko 13.000 ljudi
Pogledaj predvidjanja!

Koliko Sevojno ima stanovnika? Ukljucujuci i radnike valjaonice? :lol:
Video sam sad. Lepo je biti optimista. Ali lagati sebe je stvarno zayebano. :-D

Piše da je Sevojno predgrađe Užica. A pošto je predgrađe Užica onda je to Užice. Kako Beograd može da računa sve pod Beograd tako može i Užice sve pod Užice. :)

Iskusni senegalski štoper Ibrahim Gaj izvesno je da će doći u Partizan.

Ješić igrače koji nisu igrali prve dve pripremne utakmice već stavio na spisak za pripreme u Nemačkoj. Na spisku su: Kralj, Pantić, Saveljić, Lomić, Tomić, Radonjić, Vukelja, Boja i Odita. Ostali moraju da se bore za mesto u 22 ili 23 igrača koliko ide dalje na pripreme. Ko otpadne ide na pozajmicu. Da li sad ovo znači da Lomić i Radonjić definitivno ostaju ko zna. Ovoj devetorici će se priključiti Nađ i Đorđević, ako ne budu pronašli novi klub. Ako potpiše Ibrahim Gaj on će biti još jedan siguran putnik za Nemačku. Protiv Srema u Sremskoj Mitrovici u sredu (za Alexa ulaz besplatan :-D ) poslednja provera za neke igrače.

U Nemačkoj će Partizan igrati protiv: poljskog Groclina, Slavije iz Praga, turskog Ankaragučua, Minhena 1860 i nekog kluba iz Katra. Po povratku, pred start prvenstva, igraju 30. jula u Nišu protiv Radničkog.

NAPRED CRNO-BELI!!!

Pošto bih se na "stadion"(takoreći) Srema provukao na dao za navijače(gde je džaba prolaz) morao bih da navijam za Srem.
Ako uđem na tribine(platim 100 kinti-puno braćo :lol: ), mogu da navijam za koga 'oću.
Znači, ulazim tamo gde su vatreni Sirmium Rendžersi, ali navijam za Partizan :lol:

Alex.L:
Ej, reče li ti u sredu, ovu sada? 12.07
E, ako jeste, jbg tad mi je rođendan, znači Srem i Partizan otpadaju, imaću važnijih stvari :P
Da, sad u sredu stižu ti crno-beli gosti na rođendan. Javi im da ti ne donose rođendanski poklon nego neka uzimaju tu titulu pa da se igra ta Liga Šampiona sledeće godine. :D

U svakom slučaju, srećan ti rođendan i živeo nam dugo i navijao za Partizan još najmanje 100 titula (čitaj 100 godina). :-D

U mojoj familiji su svi Grobari(nemoj da ovo neko shvtai pogrešno :lol: ), osim jedne od tetaka.
A ja sam Grobar od rođenja, od kada znam za sebe.
Valjda mi je crno-bela boja nekako bila uvek muškija, i nasledio sam tu ljubav prem Partizanu :wink:

Ne.
Ne mogu da kažem da jesam, kad u stvari nisam :lol:
Od kad sam počeo da aktivnije pratim fudbal,(pre 3 godine, ja mislim) odmah sam zavoleo Premier ligu(volim engleski stil igre).
Arsenal je u to vreme(a i sad) igrao lepršavo, svaka akcija max. 3 poteza, vrlo lepo za oko.
A i svi(koje ja znam) se u to doba ložili na Mančester i Liverpul(pogotovo Liverpul, zato ga i mrzim), pa je to na mene uticalo da zavolim Arsenal(pomalo čak i iz inata).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back