FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žreban je i raspored igranja utakmica u grupi A:

19.10.2006.
Partizan slobodan

2.11.2006.
Partizan – Livorno

23.11.2006.
Makabi Haifa – Partizan u Tel Avivu

29/30.11.2006.
Partizan - Okser

13/14.12.2006.
Glazgov rendžers - Partizan

Zečević:"Mene pogadja samo istina"
Generalni sekretar Partizana Žarko Zečević razgovarao je sa novinarima u sredu na dan 61.rodjendana crno-belih.

Tom prilikom prvi operativac kluba govorio je o navijačima, uspesima i neuspesima kluba, odlascima pojedinih igrača i žrebu koji crno-belima u Humsku dovodi Livorno i Okser...

- Partizan će ove godine pokriti troškove takmičenja u Ligi kupa UEFA, s obzirom na to da nam u goste u Beograd dolaze atraktivne ekipe, Livorno i Okser - smatra Žarko Zečević.

Crno - beli će do kraja godine potpisati završni ugovor o izgradnji novog stadiona.

- Dobili smo sve potrebne dozvole za izgradnju, uradili projekat, potpisali predugovor i sada je još preostalo da parafiramo završni ugovor. Planirano je da izgradnja novog stadiona počne sledećeg leta i trajaće dve godine, a za to vreme mečeve u domaćem šampionatu igraćemo u Zemunelu, a evropske u Novom Sadu ili Smederevu - rekao je prvi operativac crno - belih.

U domaćem prvenstvu, međutim, ne ide sve glatko?

- I ‘66. kada je Partizan igrao finale Kupa šampiona i imao najjaču ekipu, u domaćem prvenstvu je tavorio oko desetog mesta. Imamo kvalitet za viši plasman, ali imamo i devet novih igrača. Dva meseca nije dovoljno da se ceo tim uigra.

Navijači koji su u bojkotu vratili su se na južnu tribinu na večitom derbiju, ali su nastavili sa prozivkama upućenim na vašu adresu?

- Njihov povratak na jug je vrlo pozitivan jer Partizan igra zbog navijača. Međutim, to kako će se oni ponašati na stadionu i šta će vikati ne zavisi od nas. To je stvar njihove organizacije i onog ko ih na to nagovara. Mene pogađa samo istina, i zato me njihove prozivke ne pogađaju. Razumeo bih njihove zahteve da su oni plod loših rezultata kluba, ali oni su isto tražili i kad smo napravili najveći uspeh u našem klupskom fudbalu od pobede Zvezde u Bariju. Njihovo prozivanje je počelo kada smo igrali Ligu šampiona sa Portom, a isto su vikali i kad smo igrali osminu finala Kupa UEFA.

Jug i dalje traži ostavku kompletnog rukovodstva, a još u martu ove godine predsednik Ćurković je najavio ostavku na mesto predsednika.

- Samim odlaskom Ivana Ćurkovića u Olimpijski komitet nameću se kadrovske promene u klubu. Pored toga osvežićemo i Upravni odbor ljudima spremnim da pomognu Partizanu u finansijskom smislu. Ipak, ove promene nisu izazvane spolja već zbog unutrašnjih potreba kluba. Ako bude bilo potrebe, menjaćemo i generalnog sekretara.

Na evropskim utakmicama, kada su ubacivali baklje u teren, navijači su skandirali „Zeko plati!“.

- Svima treba da bude jasno da ja te pare ne dajem iz svog džepa. Pozivam sve prijatelje kluba i navijače jer nam zbog takvih stvari preti da neku od narednih utakmica odigramo bez publike, a ako se dese veći neredi, možemo da budemo i diskvalifikovani iz evrokupova.

Partizan će ove zime ostati bez jednog od najperspektivnijih igrača, kadetskog reprezentativca Srbije Miralema Sulejmanija.

- Sulejmani odlazi ne zbog propusta u ugovoru, nego zbog svoje želje. Partizan nikad neće primoravati igrače da ostanu, ako to ne žele i nije bitno da li oni imaju 17 ili 25 godina. Videćemo kako će se završiti njegova odiseja u AZ Alkmaru i kako će proći. Sve više mešetara zaluđuje decu pričama o milionima, kamionima, avionima. Otkako sam ja u Partizanu, mogu da kažem da sam ostvario svega 10 velikih transfera. U ostalim slučajevima igrači su dobili novac da mogu da obezbede sebi egzistenciju ili, ako su pametni, da ga oplode. To, međutim, nisu Milioni i jahte...

Kako je klub dozvolio da igrači iz njegove škole još pre 18. rođendana imaju menadžere.

- Mislim da su tu krivi roditelji. Partizan je samo jedan deo njihove porodice i ono nisu ovde naučili da budu raskalašni, niti da misle da vrede više nego što vrede.

04.10.2006. 08:25
SREĆAN TI 61. ROĐENDAN - NAŠ PARTIZANE!

Fudbalski klub Partizan i sportsko društvo, danas slave šezdesetprvu godinu postojanja.

Kada Fudbalski klub Partizan sabere svojih šest i više decenija, onda zaista ima čime da se ponosi. Osvojili smo devetnaest titula šampiona, devet puta bili pobednici Kupa, Srednjeevropski kup smo osvojili 1978. godine, a 1966. smo bili drugi u Evropi. Jednom smo, 2003. godine, igrali u Ligi evropskih šampiona, a godinu dana kasnije u Ligi Evropske fudbalske federacije, da bi to ove godine ponovili, kao jedini klub sa ovih prostora.

Partizan je dao najviše reprezentativaca i ima najviše fudbalera koji su nastupili više od pedeset puta u državnom timu. Najviše trenera u našoj Prvoj ligi je iz redova Partizana, a desetak nacionalnih selekcija sa svih kontinenata, kao selektori, vodili su naši stručnjaci. Naši treneri su vodili i najelitnije klubove Evrope i sveta.

Partizan ima i omladinsku fudbalsku školu koju je UEFA, uz Ajaksovu, proglasila za najbolju na kontinentu.

Ovo je samo najuži spisak naših dostignuća na sportskom polju, a naša ukupna delatnost daleko prevazilazi ono što je samo na terenu sporta, iako to jeste naše glavno uporište.

Sa malim zakašnjenjem, ali eto da se obeleži i ovde.

jel je to trebalo da bude smesno? evo... svi se valjamo od smeha... pitam se kako li si se samo toga setio...a posle se zalite kad dodju oni cigancici i kenjaju po temi ovde...
nadam se da ce onaj jesic uraditi nesto da poboljsa igru... posle svih ovih izjava i posle planiranog najnovijeg pojacanja iz bezanije, ne pise nam se dobro uopste... nikakvu igru nemamo... a i ako ne osvojimo prvenstvo, nista nismo uradili...

batka_mija:
jel je to trebalo da bude smesno? evo... svi se valjamo od smeha... pitam se kako li si se samo toga setio...a posle se zalite kad dodju oni cigancici i kenjaju po temi ovde...
nadam se da ce onaj jesic uraditi nesto da poboljsa igru... posle svih ovih izjava i posle planiranog najnovijeg pojacanja iz bezanije, ne pise nam se dobro uopste... nikakvu igru nemamo... a i ako ne osvojimo prvenstvo, nista nismo uradili...
Koji je tvoj problem, momak? Ti očigledno je da imaš neki problem koji ne umeš da rešiš pa dođeš nadrkan ovde da kenjaš.

Vidiš, iznad mog posta je bio Ilićev koji je izbrisan. Moj post je opaska na Ilićev koji je očigledno izbrisan kao i onaj posle mog posta. Znači, to je bilo čisto neko zezanje na godine. A tebi kao nekom kvazi-pravedniku to je promaklo pa sudiš na osnovu onoga što si samo ti video, a ne na osnovu celokupne situacije.

Znači došlo vreme da na ovom forumu ne sme ni da se šali već mora da se priča samo ozbiljno jer batka_mija je strogi tip, mrka pogleda.

Korner zastavica:
Grobari,ja NIKADA nisam postovao na ovoj vasoj temi,jer sam Ciganin (kao sto znate),ali moram da vam kazem jednu stvar.
Zelim da u ligi UEFA ODERETE,PONIZITE,RAZBIJETE,UNISTITE onaj Glasgow Rengers !!!

(ovo kazem iz samo meni poznatih razloga)
Hvala na željama. I mi to želimo ali biće čupavo. Mada ako se do tada reši situacija sa plasmanom (daleko bilo sa ispadanjem) onda će se u taj meč ući rasterećeno pa je svašta moguće.

Korner zastavica:
Grobari,ja NIKADA nisam postovao na ovoj vasoj temi,jer sam Ciganin (kao sto znate),ali moram da vam kazem jednu stvar.
Zelim da u ligi UEFA ODERETE,PONIZITE,RAZBIJETE,UNISTITE onaj Glasgow Rengers !!!

(ovo kazem iz samo meni poznatih razloga)

Да није разлог онај xрват Дадо Пршо или много волиш Селтик? :)

v.v.ilic:
Moraću ovo da ponavljam dok mi ne odgovoriš. Voleo bih da usaglasim svoje postove sa njihovim čitaocima. Ne želim konflikte koji se pojavljuju pogrešnim tumačenjem ili nečijom nesposobnošću da ih shvati. Odgovori mi na ovo da bih povukao sledeći, neminovni korak.

Pa kad Partizan slavi toliko i toliko godina postojanja i navedu svoje trofeje, nemozes ti da se javis na njihovu temu i da spominjes Zvezdine trofeje.

FLUID:
04.10.2006. 08:25
SREĆAN TI 61. ROĐENDAN - NAŠ PARTIZANE!

Fudbalski klub Partizan i sportsko društvo, danas slave šezdesetprvu godinu postojanja.

Kada Fudbalski klub Partizan sabere svojih šest i više decenija, onda zaista ima čime da se ponosi. Osvojili smo devetnaest titula šampiona, devet puta bili pobednici Kupa, Srednjeevropski kup smo osvojili 1978. godine, a 1966. smo bili drugi u Evropi. Jednom smo, 2003. godine, igrali u Ligi evropskih šampiona, ............

Sa malim zakašnjenjem, ali eto da se obeleži i ovde.
Čestitkama se pridružujem i ja i FK Crvena Zvezda, 24rostruki prvak Jugoslavije 21struki osvajač kupa, Devetostruki osvajač Duple Krune i šampion Evrope i sveta 91: god. Želimo vam ovogodišnji uspeh u Ligi UEFA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back