Stvarno grobari, imate bas srece kad je izvlacenje u pitanju.
Osim Rendzersa, sve ostale utakmice mozete dobiti i sa lakocom se plasirati dalje.
Osim Rendzersa, sve ostale utakmice mozete dobiti i sa lakocom se plasirati dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koji je tvoj problem, momak? Ti očigledno je da imaš neki problem koji ne umeš da rešiš pa dođeš nadrkan ovde da kenjaš.batka_mija:jel je to trebalo da bude smesno? evo... svi se valjamo od smeha... pitam se kako li si se samo toga setio...a posle se zalite kad dodju oni cigancici i kenjaju po temi ovde...
nadam se da ce onaj jesic uraditi nesto da poboljsa igru... posle svih ovih izjava i posle planiranog najnovijeg pojacanja iz bezanije, ne pise nam se dobro uopste... nikakvu igru nemamo... a i ako ne osvojimo prvenstvo, nista nismo uradili...
Hvala na željama. I mi to želimo ali biće čupavo. Mada ako se do tada reši situacija sa plasmanom (daleko bilo sa ispadanjem) onda će se u taj meč ući rasterećeno pa je svašta moguće.Korner zastavica:Grobari,ja NIKADA nisam postovao na ovoj vasoj temi,jer sam Ciganin (kao sto znate),ali moram da vam kazem jednu stvar.
Zelim da u ligi UEFA ODERETE,PONIZITE,RAZBIJETE,UNISTITE onaj Glasgow Rengers !!!
(ovo kazem iz samo meni poznatih razloga)
Korner zastavica:Grobari,ja NIKADA nisam postovao na ovoj vasoj temi,jer sam Ciganin (kao sto znate),ali moram da vam kazem jednu stvar.
Zelim da u ligi UEFA ODERETE,PONIZITE,RAZBIJETE,UNISTITE onaj Glasgow Rengers !!!
(ovo kazem iz samo meni poznatih razloga)

Sherlock:***** prvenstvo osvajamo kup UEFA![]()
Tokan:Да није разлог онај xрват Дадо Пршо или много волиш Селтик?![]()
Ne!Tokan:Да није разлог онај xрват Дадо Пршо или много волиш Селтик?![]()
Korner zastavica:Ne!
Nista od toga. Jednostavno neki privatni,verovatno i nebulozni razlozi. Samo neka ih RAZBIJU!
Nebitno...

Elvin:pršo je srbin...brat mu igra za mlađe kategorije zvezde...![]()
:wink:8-)v.v.ilic:Moraću ovo da ponavljam dok mi ne odgovoriš. Voleo bih da usaglasim svoje postove sa njihovim čitaocima. Ne želim konflikte koji se pojavljuju pogrešnim tumačenjem ili nečijom nesposobnošću da ih shvati. Odgovori mi na ovo da bih povukao sledeći, neminovni korak.

Čestitkama se pridružujem i ja i FK Crvena Zvezda, 24rostruki prvak Jugoslavije 21struki osvajač kupa, Devetostruki osvajač Duple Krune i šampion Evrope i sveta 91: god. Želimo vam ovogodišnji uspeh u Ligi UEFA.FLUID:04.10.2006. 08:25
SREĆAN TI 61. ROĐENDAN - NAŠ PARTIZANE!
Fudbalski klub Partizan i sportsko društvo, danas slave šezdesetprvu godinu postojanja.
Kada Fudbalski klub Partizan sabere svojih šest i više decenija, onda zaista ima čime da se ponosi. Osvojili smo devetnaest titula šampiona, devet puta bili pobednici Kupa, Srednjeevropski kup smo osvojili 1978. godine, a 1966. smo bili drugi u Evropi. Jednom smo, 2003. godine, igrali u Ligi evropskih šampiona, ............
Sa malim zakašnjenjem, ali eto da se obeleži i ovde.