Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.307
U sns Partizanu svakako je vreme za netrenera i nadrilegendu Sasu Ilica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je u par reklama .. tačno sam i posumnjao da će on doći ...U sns Partizanu svakako je vreme za netrenera i nadrilegendu Sasu Ilica.
Нисам ни сумњао да ће довести неког неспособног кога намећу већ месец дана.Da li je vreme za Sašu Ilića?
Fudbalski klub Partizan traži novog trenera posle neočekivane ostavke Sava Miloševića na toj poziciji.
Jbg komšije .. izgleda da ste u pravu ... eto Ilića ...
... koja sad buna ?Нисам ни сумњао да ће довести неког неспособног кога намећу већ месец дана.
Окупација се наставља до нове буне против дахија.
Brate miliНисам ни сумњао да ће довести неког неспособног кога намећу већ месец дана.
Окупација се наставља до нове буне против дахија.
pa bi da je izdao..da je Vučićev dupelizac..sjaši Kurta da uzjaše Murta.. jesi li slep ili se praviš slep? tj jesi li glup ili se praviš glup?... koja sad buna ?
Pa zar se niste okupili da odate počast tom Mijatoviću pre par nedelja ? Pun stadion .. podrška ?
Šta sad bi ?
Samo pitam šta se desilo jer iskreno ovih dana nisam bio toliko u komšiluku jer sam očekivao da je situacija sređena ...pa bi da je izdao..da je Vučićev dupelizac.. jesi li slep ili se praviš slep?
mnogo si ti neobavešten a mod si na sportu.. na stranu to što nemaš pojma o sportuSamo pitam šta se desilo jer iskreno ovih dana nisam bio toliko u komšiluku jer sam očekivao da je situacija sređena ...
Rekoh da sam očekivao da je situacija sređena ...mnogo si ti neobavešten a mod si na sportu..
Када је дошао, пре него што се продао.... koja sad buna ?
Pa zar se niste okupili da odate počast tom Mijatoviću pre par nedelja ? Pun stadion .. podrška ?
Šta sad bi ?
Када је дошао, пре него што се продао.
Pogledajte prilog 1651269
Констатујемо чињенично стање и лажна очекивања.Brate mili
dok je Veliki Vodja tu gde jeste
ovako ce i biti
Cemu sad reakcije i cudjenje?
Sve se ovo moglo predvideti...
to je to otprilikeBrate mili
dok je Veliki Vodja tu gde jeste
ovako ce i biti
Cemu sad reakcije i cudjenje?
Sve se ovo moglo predvideti...
Многи су то очекивали али се продао брже од било кога до сада.E jbg .. onda stvarno ne znam šta da kažem ...
Stvarno sam očekivao da će dići Partizan na neki veći nivo s obzirom na to da je bio u Realu ... ono .. grobar .. još doveo i Danka ...
... pazi kad iskreno kažem da sam se radovao kad je došao .. jer ono .. super ... okoreli Partizanovac .. došo da ispravi ono što se da ispraviti ...Многи су то очекивали али се продао брже од било кога до сада.
Ocekivanja su imali samo nezreli klinci brate.Констатујемо чињенично стање и лажна очекивања.
Значи чим режимски медији помињу оставку значи да је отеран да би био доведен неко подобан.
Значи чим режимски медији помињу оставку значи да је отеран да би био доведен неко подобан.