ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Ако ми кажеш да је синоћ започео утакмицу са најбољом поставом, сматрај да сам обрисао мој упис.

Ја не верујем шта човек ради у утакмицама које су буквално судбоносне за Партизан.

Што се других тиче, само један психопата треба да престане да се меша у нешто што му и иначе није посао и фудбал у Србији би процветао.

Такав утисак имам.

.
нема ја теби шта да кажем брате.
Па толико ваљда видиш и сам.
Тај лик није битан јер је пуки извршилац послова.
Добро знаш да сам мислио на то, а све гледамо већ годинама.
Зато твоје "Станоје, одлази" нема смисла...
као што нема ни "Дуљаје одлази" нити "Икс Ипсилон одлази"...
Ово је пажљиво смишљен план који ће бити довршен, са или без послушног тренера...
А то је јасно свима који имају преко 25 година и нису заслепљени емоцијама.

Уосталом...
и ја сам нашао где ћу да губим време...
Фудбалски писмени људи све ово одавно знају.
А ономе који не зна неће помоћи ниједан форум овог света да схвати.

Ово је пажљиво смишљен план који ће бити довршен, са или без послушног тренера...
.
Ма видим, али ако хоћеш нешто да опараш, мораш да почнеш на слабом крају.

Станоје поново у Партизану након што је пре годину дана отеран због лоших резултата је апсурд који могу да прогутају само Вучићеви гробари.

Навијачи никада и нигде нису сменили управу коликогод им очи испадале од драња.

У озбиљним лигама где навијачи чине значајан приход клубова зато што управе итекако ослушкују те гласове и реагују, а у лигама као што је наша где је приход од навијача безначајан то је лајање на месец.

И када смо ономад "отерали" Зеку и Бјеку, доведен је Ђурић и опет је било управа напоље...

.
Ма видим, али ако хоћеш нешто да опараш, мораш да почнеш на слабом крају.

Станоје поново у Партизану након што је пре годину дана отеран због лоших резултата је апсурд који могу да прогутају само Вучићеви гробари.

Навијачи никада и нигде нису сменили управу коликогод им очи испадале од драња.

У озбиљним лигама где навијачи чине значајан приход клубова зато што управе итекако ослушкују те гласове и реагују, а у лигама као што је наша где је приход од навијача безначајан то је лајање на месец.

И када смо ономад "отерали" Зеку и Бјеку, доведен је Ђурић и опет је било управа напоље...
Све ја то видим.
Док је тренутно стање у Србији каково јесте, тако ће бити и у клубу.
Развалили би они и кошаркашки клуб, али се плаше последица...
Док бар нешто даје привид нормалности, народ ћути.
А и да не ћути, ово није борба само за Партизан, већ за много више.
Али то није за ову тему.
Свако добро !!!

Све ја то видим.
Док је тренутно стање у Србији каково јесте, тако ће бити и у клубу.
Развалили би они и кошаркашки клуб, али се плаше последица...
Док бар нешто даје привид нормалности, народ ћути.
А и да не ћути, ово није борба само за Партизан, већ за много више.
Али то није за ову тему.
Свако добро !!!
.
Диверзија у КК је пролетос била већ готова ствар.

Остоја се као премишљао да продужи уговор са Жељком, а онда се укључила маса навијача и одрадила посао, супротно инструкцијама које је овај утајивач пореза "без разлога" добио од "зна се ког".

Издајнички Вучићчеви гробари који су се прогласили за "Југ" оставили су ФК на милост и немилост једног неуравнотеженог навијача и његових налогодаваца који ову ситуацију користе за даље слабљење и разбијање Србије.

И ти видиш образац, ФК Црвена звезда, поред свих великих имена, води бегунац од правде из пропалог ОФК Београда (којем се деси да баш пред застаревање поступка синови изврше злочин и остане везан "са двоструко уже"), а КК Партизан води утајивач пореза, али буквално без икаквог разлога.

Ако сви кажемо - пропала ствар, признали смо пораз.

ПС. Свако добро, пријатељу.

.

Poslednja izmena:
Evo da Vucic prestane da se mesa, opet ce biti isto. Previse je lesinara koji hoce da se okoriste i uzmu svoj deo.

Sad je gotovo kad su se nakupili dugovi. Ako je porezni dug 50 miliona eura sa svim tekućim troškovima ko bi normalam preuzeo sve te troškove na sebe. Ne znam jel postoji zakon o sportu u Srbiji i da li se klubovi uopće mogu privatizirat. Čak da novac nije problem, zna se ko mora biti prvak tako sa je to borba sa vjetrenjačama.

.
Диверзија у КК је пролетос била већ готова ствар.

Остоја се као премишљао да продужи уговор са Жељком, а онда се укључила маса навијача и одрадила посао, супротно инструкцијама које је овај утајивач пореза "без разлога" добио од "зна се ког".

Издајнички Вучићчеви гробари који су се прогласили за "Југ" оставили су ФК на милост и немилост једног неуравнотеженог навијача и његових налогодаваца који ову ситуацију користе за даље слабљење и разбијање Србије.

И ти видиш образац, ФК Црвена звезда, поред свих великих имена, води бегунац од правде из пропалог ОФК Београда (којем се деси да баш пред застаревање поступка синови изврше злочин и остане везан "са двоструко уже"), а КК Партизан води утајивач пореза, али буквално без икаквог разлога.

Ако сви кажемо - пропала ствар, признали смо пораз.

ПС. Свако добро, пријатељу.

.

Obradović drži KK Partizan. Kad mu pukne film i kad digne sidro slijedi raspad. On može vodit bilo koji klub u Evropi, ako bude cirkus sa namještanjem ode on i eto Vujoševića za trenera

456336492_2455046448021887_2537570023593811984_n.jpg

Niste loši, grobari. Malo da popravite ubacivanje lopte iz auta i to je to. Bolje da bacite loptu svom igraču nego protivničkom igraču jer to može da bude nezgodno. Evo sad ću da objasnim i zašto- saigrači su se postavili u napadu i kad onda baciš protivniku loptu, saigrači se neprijatno iznenade, a pritom su i na drugom delu terena pa ne mogu da se vrate u odbranu i protivnik se stušti ka tvom golu u nameri da poentira i saigrači se naljute na tebe. Ne valja to nikako
(TOTALNI OPOSUM, 2. februar 2024 23:59)

Novi problem Partizana, Kanute za rastanak želi godišnju platu!​

Sva je prilika da će Frenk Kanute (25) ubrzo napustiti Partizan, ali da to neće ići naročito lako.

Vezsta iz Senegala dobio je priliku na pripremama u Sloveniji, no nakon toga odlukom Aleksandra Stanojevića nije bio deo ekipe na turniru u Moskvi.

Telegraf je preneo informaciju da Partizan želi da raskine ugovor sa Kanuteom koji važi još dve sezone, ali da fudbaler potražuje 12 mesečnih plata da bi napustio Humsku.

Isti izvor navodi da je na početku leta Kanute želeo četiri plate kako bi potpisao raskid ugovora, dok čelnici "crno-belih" nisu bili za ovakvu varijantu jer su želeli da prođu bez troška ili eventualno samo obaveze prispele do tog trenutka.

Kanute nije pristao, Partizan je potom ponudio tri mesečne plate što je vezista takođe odbio, pa tako sada želi zaradu za čitavu sezonu.

Fudbaler trenira sa ostatkom ekipe bez većih problema, dok u Humskoj sada razmišljaju kako da se oslobode igrača koji ima važeći ugovor do leta 2026. godine.

Stanojević očigledno ne računa na Kanutea koji nije odigrao ni minut od početka sezone.

Количина незнања, физичке немоћи и тактичке неспремности коју је Партизан показао је запањујућа.
Најбоље би било распустити екипу, и дати шансу омладинцима и фудбалерима из Србије...
Ионако је небитно кое ће место заузети у циркусу од домаће лиге.
Од следећег лета сви српски клубови ће морати кроз сва 4 кола квалификација...
Ови не могу тренутно ни бањалучки Борац да победе...
Спали су на то да против сасвим просечних екипа Лугана и Гента не могу ништа...
Што је најгоре, још су и стварали шансе...
Страшно.
Овим закључујем коментар на овој теми.
Више нема шта да се каже...јер српска квазилига ме не занима, ни најмање...

Dok zvaleksandar ****** ne ode , dakle jos barem 20+ godina....

Komšije .. bruka i sramota .. samo ću to reći i zaključiti svaki komentar na ovo ...

Već je sve rečeno od strane navijača Partizana, nema tu šta da se doda.
na svoju temu

ovde mozes eventualno lajk i tutanj

ovo i budala zna da smo tu gde smo zahvaljujuci vasem zvalonji i licu s poternice koji pljuje nemanju vidica, menja sudijsku struku i namece svoje sudije a evro sudiju uzbacuje sa derbija

na svoju temu

ovde mozes eventualno lajk i tutanj

ovo i budala zna da smo tu gde smo zahvaljujuci vasem zvalonji i licu s poternice koji pljuje nemanju vidica, menja sudijsku struku i namece svoje sudije a evro sudiju uzbacuje sa derbija

"Partizan je tu gde je ste, nije u Evropi, nismo zaslužli da uđemo. Imali smo generalno teške protivnike, ali to nema veze sa tim. Imali smo mnogo prilika protiv ozbiljnog kluba, nismo uspeli da ih iskoristimo, a ako ne postignemo gol, ne možemo da idemo dalje. Neverovatno je da iz onih prilika ne damo gol. OK, imamo jasnu sliku šta nam treba, ovo je naša tranzicija koju moramo da sređujemo i to je to", rekao je Stanojević za TV Arena sport.

Ovo je rekao vaš trener kojeg je dovela vaša propala uprava .... hvala i doviđenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back