FK Partizan 2022/2023

Спрдња се наставља, очигледно да се тренери у Партизану доводе по политичкој подобности, док онима који имају знање и могли би да направе нешто не пада на памет да седну на клупу и буду разапети од стране циганске државе и медија, и буду саплитани на терену од њихових кадија попут оног љутокљунца који треба да дели неправду на следећој утакмици.

Ako ekipa bude igrala kao do sada tokom proljećnog dijela sezone...mrka kapa.
Derbi nije problem.
Tu se nešto izvuće i na motivaciju.
Pitanje je kakva je atmosfera u svlačionici, jer kvalitet je skroman.
Samo u posljednjih 18 mjeseci otišlo je SEDAM igrača koji su donosili prevagu.
Doveden je na pozajmicu štoper koji ne igra u Olimpijakosu, a vidimo i zašto.
Ako vlasti žele da siebu Partizan, neka to urade kao oni u Škotskoj.
Bankrot pa u treću ligu.
Jbš ovo mrcvarenje.

Taj film neces gledati
20230228_200457.jpg

Ма иебеш ово.
Боље да буду четврти.
Нека иду у квалификације за Лигу конференција.
За боље и нису.
Не знаима ме да ли НЕ СМЕЈУ, НЕ ЗНАЈУ или НЕ МОГУ.
Биће да је оно прво...јер ово није нормално...или су им лопови из управе дужни огромне паре.
Како бре можеш да будеш равноправан са Ницом и Келном, а сад не можеш да ремизираш са Сурдулицом?

Први промашај Натка са пенала после 20 и кусур покушаја.
Пораз јесте али је игра доста боља него против Младости, овде смо имали гомилу шанси, стативе и нисмо их искористили.

Ма тачно је то све.
Мен делује као да је екипа потпуно психички сломљена.
Уз то, и трећи на табели има европску јесен, ако Звезда или другопласирани освоје Куп.
Не би ме чудило да има и тога...
али стоји чињеница да је играчки кадар исти као јесенас, и ово нема логике никакве.

Ма шта бре више има да ме боли.
Од утакмице против Арсенала у Лиги шампиона у Хумску долазим само службено.
Тада су ми се отвориле очи.
Предалеко живим да бих на трибинама слушао и гледао кримосе како бију клинце.
Да губим живце, а тамо неки несретници морају да изгубе да би неко узео кеш на кладионици.
И да имам новца да долазим на велике утакмице, не бих.
Ко зна шта играчи пролазе сваког дана и ко им улази у свлачионицу.
Где год гостују играју нормално а само у Београду ћорак.

Ovo vise boli nego Petah Tikva, Rapid, Artmedija, Apoel, Šerif itd
Opste je rasulo u klubu, tako da tu nema bola vise. Bol je mozda bio na nekom pocetku rasula, a sada se samo cudis kako dno ima i podrum, i kako je podrum prostran. Vrlo je slicna situacija u CZ, samo sto je ipak cela masinerija nesto bolje organizovana, plus podpomognuta i unapred predodredjena odozgo, pa se lose ne vidi u tzv. ligi Srbije. Videces sta je horor srpskog fudbala kada se bude uslo u LS.

Opste je rasulo u klubu, tako da tu nema bola vise. Bol je mozda bio na nekom pocetku rasula, a sada se samo cudis kako dno ima i podrum, i kako je podrum prostran. Vrlo je slicna situacija u CZ, samo sto je ipak cela masinerija nesto bolje organizovana, plus podpomognuta i unapred predodredjena odozgo, pa se lose ne vidi u tzv. ligi Srbije. Videces sta je horor srpskog fudbala kada se bude uslo u LS.
U LŠ naredne dve godine očekujemo haos i napucavanja od svakog.

Back