- Poruka
- 24.327
Nek je laka zemlja Ušketu I Jeremiću. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како то да не пишеш ијекавицу?Људи моји...будимо реални...
ја сам због лопова у управи пре 10 година престао да долазим из Бањалуке на утакмице...
а пре сам био редован на дербијима и европским сусретима.
Имам достља година, много памтим...
Партизан се ПЛАНСКИ руши, на подмукао начин.
Можда Станојевић и није неки тренер...али са овим играчким кадром...ово је максимум.
А запитајте се шта и да се узме титула...
како са овом екипом у квалификације за Лигу шампиона? Брука у најави...
А тек идућа сезона, када улог буде ДИРЕКТНО место у елити...
Боље одмах ставити клинце од 18 у први тим, и пет година уигравати екипу...
Фејнорд је екипа која је пре 15 година једва избегла банкрот и стечај услед финансијске кризе у коју су упали, успели су некако да санирају дугове али су зато морали сезонама касније да играју са омладинцима и чак се боре за опстанак у лиги, одатле ти лоши резултати.ПСВ и Ајакс су их масакрирали тих година, ПСВ им је на једној утакмици дао чак 10 голова, а Ајакс редовно по 5-6, таква је то криза резултата била.У међувремену су постали финансијски стабилни, стали на зелену грану, освојили два купа 2016 и 2018 и титулу 2017 после скоро две деценије чекања, тако да су данас за Партизан, који је у још горој ситуацији него они тада, недостижни, и играчки и организационо, и то се и видело на првом мечу.Partizan da nije izgubio kompas mogao je do remija ili pobede. Vodis dva puta i onda primis 4 komada kao od sale. Stali su i ovi ih uhvatili u masinu. Meni Fejenord odavno nije neka jacina, punili su ih i izbacivali iz kvalifikacija za LE ranije dosta ekipa ili u grupi.
Није изгубио компас него снагу....овај тим је килав, нема енергије за више од пола сата фудбала плус се на све то надовезале измене тренера који избацује офанзивног и уводи Јевтовића па инако спор тим постаје још спорији....да се играло још 10 минута 3 би нам дали.Partizan da nije izgubio kompas mogao je do remija ili pobede. Vodis dva puta i onda primis 4 komada kao od sale. Stali su i ovi ih uhvatili u masinu. Meni Fejenord odavno nije neka jacina, punili su ih i izbacivali iz kvalifikacija za LE ranije dosta ekipa ili u grupi.
Не буди дефетиста. Партизан ће да извуче добар резултат ако не и пролаз!Не би требало ни играчи да иду. Боље 3-0 службено него да нам дају више од 5 комада...... Мада, ваљда ће они да се штеде због дербија са Ајаксем па се ту можда извучемо са 2 до 3 разлике.... Ово је најспорији и најкилавији Партизан који памтим....... Саво да је има овакво суђење прошетао би се до титуле.
С обзиром да Звезда има толико подршке реално је да јој препустимо да се развије у српски Порто.Партизан са Станојевићем и овом килавом екипом може да извуче....да не кажем шта.... Ја се као партизановац надам и пролазу али не могу да игноришем разум.
Саво се сјебао у Холандији ономад када се избрукао од АЗ Алкмара.Станојевић им свакако не смета........за разлику од Сава који је имао озбиљну визију и озбиљно им стао на жуљ па су га крали у сваком другом мечу у лиги....на крају му нису дали ни да заврши првенство него га прекинули на конто короне после 30 кола и тако избегли трећи дерби који би сасвим сигурно био трауматичан за звезду.....
Što bre pa dobro je prošla sezona. Evo biće prvak Partizan.Dakle, da jbm mater svima počevši od Aleksandra Stanojevića preko Miloša Jojića, Saše Zdjelara, Siniše Seničanina pa sve do Lazara Markovića al njemu po sto puta. I u ustavam se olakšam. Eto tako.
Stanoje će biti drugi trener posle Grofa Božovića koji je izgubio namešteno prvenstvo. Ali evo čovek reče da je zadovoljan napretkom i da smo dobro parirali sa 8 primljenih golova. Evo ne znam postoji li psovka koju sad ne bih izgovorio.Što bre pa dobro je prošla sezona. Evo biće prvak Partizan.
Ne može Partizan da pobedi Fejenord. Tim nije dovoljno dobar za to. A to se jasno videlo u dva meča.Stanoje će biti drugi trener posle Grofa Božovića koji je izgubio namešteno prvenstvo. Ali evo čovek reče da je zadovoljan napretkom i da smo dobro parirali sa 8 primljenih golova. Evo ne znam postoji li psovka koju sad ne bih izgovorio.
Ne može da ga pobedi. Ali može da spreči da klošari kao što su Lazar Marković i Miloš Jojić pišaju po njemu. Jesi gledao ti ovo večeras? Ovo nije "bolji je Fejnord, nismo mogli ništa". Ovo večeras je bilo izdrkavanje po Partizanu od strane narkomana Stanoja i 11 njegovih dripaca.Ne može Partizan da pobedi Fejenord. Tim nije dovoljno dobar za to. A to se jasno videlo u dva meča.
Trener je samo deo problema.