FK Partizan 2022/2023

Pih bre... Pokažite malo poštovanja prema čoveku koji nam je doneo titule prvaka sveta i Evrope. I finale na olimpijadi. I jednom od najboljih trenera Evrope ikada. Bez obzira što vas toliko boli što je Grobar, pokažite mu malo respekta.
Ali to su baš srandardne priče, svi su oni bili "solidni igrači i stručnjaci ali su ološ od čoveka i propalice". I on i Divac i Danilović i Sale Đorđević i Peković i Tomašević i Šćepanović i Vujošević i Veličković i Džikić... Bitno je da su Neša Ilić i Vlada Radmanović ono baš ful legende. Da ne pominjem Ćorketa. Takve gromade da nije, srpska košarka nikad zasjala ne bi.
Brate udjem na forum mi remizirali vi dobili tekmu opet isto guslate zvezda namesta....A ja se pozelio i vas i foruma da vidim kako ste...a oseco sam se koda sam udario na zatvorena vrata :)

Sto se tice gore nabrojanih na pomen imena Saleta Djordjevica ustanem sa stolice...sa druge strane Vujosevic je definicija olosa moralne gnjide kod nas se takav zove Dejo Savicevic...i to mene jako boli ali mi nepravda napamet da pravdam Dejove svanjarije kao sto vi pravdate Dulove jer je karo cigane pa posto je karo cigane ima "free pass" da pisa i po Srbima i Srbiji....
A Obradovic je besmrtan takva je karijera iza njega sta god uradio on je evropska velicna....
Nego igra je sledeca ovaj Andrej godinama oce Covica da istjera iz KK ali ne moze kako ne moze pojma nemam....Pa su smislili sledecu stvar umpace lovu Andrej a mozda i Alek u Partizan uspostaviti dominacju i tako uzdrmati Covica pod pritiskom naterati da ode iz kluba i da Andrej zasedne napokon...

Manje-više rutinski prolaz.
Ovi Slovaci (mada tu nema ni S od slovačkih igrača) su fudbalske analfabete, ne znaju šta će sa loptom, a do gola su mogli samo kiksom Partizanove odbrane ili iz prekida.

Videćemo kakvi su ovi Rusi, mada su defintivno Partizanu potrebna pojačanja, kako u odbrani, tako i u napadu.

I da, ne bih ja ovog malog golmana kovao u zvezde nakon jedne dobro odbranjene utakmice. Nimalo mi ne uliva sigurnost i mislim da Partizan mora da nađe novog golmana ili da se da šansa Ćelavom.

Овако сам отприлике и претпостављао да ће Станоје играти, кукавички и повучено, само тако и зна, и све измене је извршио у том циљу, само што нам се то није обило о главу овај пут а мало је фалило али против Руса сигурно хоће.
Одбрана криминално игра, превише киксева мада по мени пенал није био, Пантић поред датог гола сметен и неповезан, Рикардо и даље даје и промашује, Јовић сам за себе по обичају, Јојић да попуни број и да изводи прекиде.Остали Вујевић, Здјелар, Урошевић, Саничанин само борбеност и залагање.Лутовац крило али на беку, шта ћемо када је велики стратег био убеђен да Миљкон нема теорије да се повреди па другог бека и није доводио.
Добро је само за самопоуздање Поповића.
Povreda onog konja Miljkovica uopste nije hendikep, Lutovac je pokazao da i igrac koji ne igra na svojoj poziciji moze da odigra ako ne bolje onda nista losije od “iskusnog” beka.

Kazhem cuo sam pre neki dan za appove....od nasih medija...kad ono sto je bilo u Australiji...pa rekoh a pa sad je jasno sto ga je moro hapsiti...Pa pitanje je da li bi uopste taj Velja ikada bio uhapsen da nije bilo FBI cisto sumnjam ako bi stvarno postao toliko neposlusan bio bi likvidiran kao i svi ostali...
A sto se tice tih snimaka koji ce dokazati spregu Velje i vlasti koju svi znamo...Ma to je smesna pricha ako ko bude moro pasti bice to neka sitna buranija...I opet kampanja..."Niko nije jachi od drzhave ne ne mi cistimo kriminalce i iz SNS redova gospodo ako je neko pomislio da mu je clansoa karta SNSa imunitet od zakona gadno se prevario i dokazali smo da jeste drzava je najjaca ja sam presednik svih gradjana"...
A Drugo Srbijanci ili Vucic pa to su ista govna...Ne napada Marinika Vucica jer joj je stalo do neke pravde zakona...Nego mu prenosi samo sta kaze njihov zajednicki Nato gazda...Da ako ne zavrsis ono sa KiM zbog chega smo te doveli...Moglo bi svasta da ti se desi...Pa sutra taj Vucic da potpise nezavisnost KiM u krugovima drugosrbijanaca bio najveci humanista vizionar neko po kome bi trebalo preimenovati Nobelovu nagradu za mir....
Mislim brate imas mozak provalio si to odavno...bezobzira sto imamo neke bazicne stavove drugacije....
Nisu li ono Vucic i Dacic bili Cerchil i De Gol posle Briselskog sporazuma u svim drugosribijanskim krugovima....
Izmedju Palme, Vucica i Dacica, Vulina & co, ne da je "druga Srbija" (kao manje "pogubna" opcija bolja ) nego Kurti licno bi bio bolji od njih. Nikako mi ne idu u isti kos svi. Ovi sadasnji su neprevazidjeni po apsolutno svakom zlu.

Izmedju Palme, Vucica i Dacica, Vulina & co, ne da je "druga Srbija" (kao manje "pogubna" opcija bolja ) nego Kurti licno bi bio bolji od njih. Nikako mi ne idu u isti kos svi. Ovi sadasnji su neprevazidjeni po apsolutno svakom zlu.
Za "drugu Srbiju" je Dacic De Gol...A nadaju se ce u Vucicu dobiti Cherchila i Nobelovca...Vucic je 'samo' opasniji od ovih drugosrbijanskih protuva i mnogo inteligentniji....a gazda im je isti....
A Vucic ne samo da je preuzeo njihovu idelogiju nego je uveo taj primitivni nacin obracanja i izrazavanja u javnosti...A to je upravo recnik druge Srbije lepljenje etiketa oholost bahatost patetisanje izigravanje zrtve spustanje na jedan najnizi nivo koji je prilicniji krmadima nego ljudima lazno i selektivno moralisanje i to nije seljacenje obican seljak je dostojanstven covek koga bi bilo sramota to je ona najgora malogradjnstina simbol druge Srbije...E Vucic je to postavio kao srandard javnog mnenja kod nas to unistavanje pristojnosti dijaloga njihovu zaosavstinu je standardizovo i dao joj legitimitet...
Stim sto je ta malogradjanstina postao i standard u svetu najezda ovih postmodernistickih histericnih ludaka koji unustavaju kulturu...

Povreda onog konja Miljkovica uopste nije hendikep, Lutovac je pokazao da i igrac koji ne igra na svojoj poziciji moze da odigra ako ne bolje onda nista losije od “iskusnog” beka.
Kod nas beka dobrog jedino slucajno mozes stvoriti jer se tu defaultu gura najgori igrac jos od mladjih kategorija znas onu "ajde idi bidi bek" ili "lici mi na beka" dok ozbiljne zemlje tu guraju od malih nogu igrache uzetnih fizickih predispozicija sve ostalo je nadogradnja...istina imaju u mnogo veci bazen iz kojeg ce da crpe talenat...
A kod nas treneri u mladjim kategorijama su mizerno placeni i nadaju se ako naprave neke rwzultste negde voditi prvi tim i tako "zaradiri koru ljeba"....
Recimo padne mi napamet onaj Nikola Trujic od pre igrac dobrih fizikalija ali minimalnog talenta e mozhe on igrati u napadu u mladhim kategorijama jer oskache sutra na ozbiljnom nivou to je smesan igrac jer manjka talenta a da je od malena guran da bude bek isoravljo i usvarsahvao ono sto mu treba mogao bi biti dobar bek...Kad dodju do prvog tima vec je jako jako tesko ispraviti neke navike nedostatke koje su formirane...I enciklopedijski primer toga je nas Gobeljic on ima telo za ozbiljan fudbal ali ucimo "starog kera lajati" pa u jednoj utakmici ti vidis ponavljanje energiju pritisak i ubode koji centarsut snagu klimnes glavom...onda sledecu neprijatno ti kazhes netreba ni nama ni njemu ovo blamiranje....i onda te trecu ukopa...

Za "drugu Srbiju" je Dacic De Gol...A nadaju se ce u Vucicu dobiti Cherchila i Nobelovca...Vucic je 'samo' opasniji od ovih drugosrbijanskih protuva i mnogo inteligentniji....a gazda im je isti....
A Vucic ne samo da je preuzeo njihovu idelogiju nego je uveo taj primitivni nacin obracanja i izrazavanja u javnosti...A to je upravo recnik druge Srbije lepljenje etiketa oholost bahatost patetisanje izigravanje zrtve spustanje na jedan najnizi nivo koji je prilicniji krmadima nego ljudima lazno i selektivno moralisanje i to nije seljacenje obican seljak je dostojanstven covek koga bi bilo sramota to je ona najgora malogradjnstina simbol druge Srbije...E Vucic je to postavio kao srandard javnog mnenja kod nas to unistavanje pristojnosti dijaloga njihovu zaosavstinu je standardizovo i dao joj legitimitet...
Stim sto je ta malogradjanstina postao i standard u svetu najezda ovih postmodernistickih histericnih ludaka koji unustavaju kulturu...
Dokle ode... Pa nije Vucic tu od juce. Kako sada on ista druga Srbija, kada je bio akter i pre 30 godina... Kapiram poentu, ali mislim da neces naci iste gazde. Da je isto, ne bi brat bio Si nego Dzo. Ali necemo na ovoj temi o tome.

Dokle ode... Pa nije Vucic tu od juce. Kako sada on ista druga Srbija, kada je bio akter i pre 30 godina... Kapiram poentu, ali mislim da neces naci iste gazde. Da je isto, ne bi brat bio Si nego Dzo. Ali necemo na ovoj temi o tome.
Pa brat je Si zato sto oce da proda vakcine a Dzo oce Kosovo...pa nije sigurno Vucic na vlasti jer mu je brat Si obezbedio...Je li onaj ambasador US apeluje da opozicije ide na izbore i da im legitimitet? Pa sta mislis zasto?
O cemu mi prichamo Vucic je dobio zeleno svetlo od US da dodje na vlast kada se zakleo da ce napraviti fundamentalni zaokret politicki...Onaj Vucic iz 90tih i ovaj nemaju nijedan stav zajednicki...imam video klipove o tome...

75. minut - Evo i objašnjenja iz Novog Pazara: Domaćini neće da nastave utakmicu sve dok Grobari ne napuste stadion. Zasmetale su im poruke iz gostujućeg boksa i navodna skandiranja Ratku Mladiću.

85. minut - Glavni sudija je poslao igrače oba tima u svlačionicu i naložio da se gostujući boks sa navijačima Partizana isprazni!

https://www.telegraf.rs/sport/fudba...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Poslednja izmena:

Back