Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Brate udjem na forum mi remizirali vi dobili tekmu opet isto guslate zvezda namesta....A ja se pozelio i vas i foruma da vidim kako ste...a oseco sam se koda sam udario na zatvorena vrataPih bre... Pokažite malo poštovanja prema čoveku koji nam je doneo titule prvaka sveta i Evrope. I finale na olimpijadi. I jednom od najboljih trenera Evrope ikada. Bez obzira što vas toliko boli što je Grobar, pokažite mu malo respekta.
Ali to su baš srandardne priče, svi su oni bili "solidni igrači i stručnjaci ali su ološ od čoveka i propalice". I on i Divac i Danilović i Sale Đorđević i Peković i Tomašević i Šćepanović i Vujošević i Veličković i Džikić... Bitno je da su Neša Ilić i Vlada Radmanović ono baš ful legende. Da ne pominjem Ćorketa. Takve gromade da nije, srpska košarka nikad zasjala ne bi.

Sto se tice gore nabrojanih na pomen imena Saleta Djordjevica ustanem sa stolice...sa druge strane Vujosevic je definicija olosa moralne gnjide kod nas se takav zove Dejo Savicevic...i to mene jako boli ali mi nepravda napamet da pravdam Dejove svanjarije kao sto vi pravdate Dulove jer je karo cigane pa posto je karo cigane ima "free pass" da pisa i po Srbima i Srbiji....
A Obradovic je besmrtan takva je karijera iza njega sta god uradio on je evropska velicna....
Nego igra je sledeca ovaj Andrej godinama oce Covica da istjera iz KK ali ne moze kako ne moze pojma nemam....Pa su smislili sledecu stvar umpace lovu Andrej a mozda i Alek u Partizan uspostaviti dominacju i tako uzdrmati Covica pod pritiskom naterati da ode iz kluba i da Andrej zasedne napokon...