FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Већ раније сам скренуо пажњу на ове курцшлусе у вашим мозговима па овакво "размишљање" није никакво изненађење, напротив.

У шта смо се ми то "претворили"?

Јасно је и теби и свима да је Партизан извео састав који никада није почео утакмицу у овом првенству, без иједног странца.

Евидентно је да ни против овако склепаног тима новопечени светски шампиони нису могли да умуљају неки гол.

Јасно је и да је Борјан истрчавао на пенале противно правилима што судија "није видео" и тако донео невиђену радост Вучићевим светским шампионима.

Очигледно ви против Партизана, у којем год саставу да истрчи, можете нешто да урадите једино са пенала.

Додуше и ту сте светски шампиони, па нема шта да кажем...

.
Ajde narikacho! Jos jednu stranicu iscmizdri zajedno sa bratijom!!!

Pozdrav!

Prilozi

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    38,6 KB · Pregleda: 7
Tebe nisam te primecivo ranije a vidim da si posebna vrsta cirkusanta...De ti nama objasni kako imamo komplekse od Partizana 🤣🤣🤣...odoh da odgledam mojih top 11 Darko Pancev gostuje
Pa to može neki delija sa severa da ti objasni bolje. Ali neko smatra da je Jokanov gol u kupu 1992. pokrenuo lavinu tih kompleksa. Veći hardkor tipovi će reći da je to i činjenica da ste tek na penale uspevali da izađete na kraj sa Partizanom, čak i u to slavno vreme Barija 91.

Bilo kako bilo, kompleksi su svakako dostigli današnje razmere usled činjenice da ste od Barija do Vučića uzeli jedno pet celih titula, da ste imali višegodišnji post u derbijima, u par navrata, ono ne dobijete ni jednom u deset derbija...da vam je Partizan desetak puta davao infarkt golove u finišu i tako te stvari i generalno činjenica da reputaciju koju ste sami sebi dodelili nakon 91 niste bukvalno od te godine uspeli da opravdate - nikada. A naročito ne protiv Partizana.

Jel se sjecas onoga menjamo titulu za pobedu u derbiju sjecas se tog transparenta? ajd sad vidi post u derbijima ciji je trajo duzhe post i ajd sad pogledaj koliko ste uzeli titula bez pobede u derbiju a koliko mi...Zvezda belezi takve uspehe u evropi u vreme Vucica da preposteni Tolov Partizan nije mogo bod uzeti u Evropi...ali Tola visheeee nema 🤣 skoro mi krivo sto ovaj namesteni derbi ne dobiste ali ovako je najsladje kako zavijate urlicete penite...koji vi to veliki skalp imate ko ste vi??? Kad ti dodje Murinjo i pitaju ga za Partizan a on im pricha o Zvezdi....jesi pito tvoje Japance za Partizan? sta kazu a to onaj drugi manji klub iz Beograda 🤣🤣🤣e tako je svuda...ili ne znaju za vas ili u najboljem slucaju znaju za vas kao Zvezdinog rivala komsiju malog...jel shvatas da mi nismo to sto smo da niko nebi cuo za tvoj mali nebitni klub...

Poslednja izmena:
Ovi danasnji grobari me podsecaju na one navijache Sitija one najvece luzerchine koje pripisuju Manchesterove titule "teroru fergusona koji je drzo fa u svojoj saci"....Manchester igraju ljudi s Realom u to vreme ovi im nisu ni na radaru oni pricaju o Eyalu Berkovicu znash to je prava pricha...kao mi ***** ti sunce zveknemo Liverpul ovi indijanci uljecu sa Vucicem i Sadikom...znash onda zamalo da izbacimo Milan kad eto ti ovih opet sa prichom o Vucicu....prodash im derbi i to izgube opet im Vucic kriv...zavera od Jojica preko Stanojevica...Asana otero Vucic....

e sine to su kompleksi ovo sto se deshava danas je potvrda kompleksa i tek ce da vas boli kad kad opet skinemo skalp velikima...o tome ce tvoji klinci pricati u skoli na ulici trazice da im kupis dres Kataia recimo...a ti im onda lepo objasni kako nas drmaju kompleksi 🤣

Ovi danasnji grobari me podsecaju na one navijache Sitija one najvece luzerchine koje pripisuju Manchesterove titule "teroru fergusona koji je drzo fa u svojoj saci"....Manchester igraju ljudi s Realom u to vreme ovi im nisu ni na radaru oni pricaju o Eyalu Berkovicu znash to je prava pricha...kao mi ***** ti sunce zveknemo Liverpul ovi indijanci uljecu sa Vucicem i Sadikom...znash onda zamalo da izbacimo Milan kad eto ti ovih opet sa prichom o Vucicu....prodash im derbi i to izgube opet im Vucic kriv...zavera od Jojica preko Stanojevica...Asana otero Vucic....

e sine to su kompleksi ovo sto se deshava danas je potvrda kompleksa i tek ce da vas boli kad kad opet skinemo skalp velikima...o tome ce tvoji klinci pricati u skoli na ulici trazice da im kupis dres Kataia recimo...a ti im onda lepo objasni kako nas drmaju kompleksi 🤣
Tema za ciganiju je tvoje mjesto.

Promasio si ulaz.

Jel se sjecas onoga menjamo titulu za pobedu u derbiju sjecas se tog transparenta? ajd sad vidi post u derbijima ciji je trajo duzhe post i ajd sad pogledaj koliko ste uzeli titula bez pobede u derbiju a koliko mi...Zvezda belezi takve uspehe u evropi u vreme Vucica da preposteni Tolov Partizan nije mogo bod uzeti u Evropi...ali Tola visheeee nema 🤣 skoro mi krivo sto ovaj namesteni derbi ne dobiste ali ovako je najsladje kako zavijate urlicete penite...koji vi to veliki skalp imate ko ste vi??? Kad ti dodje Murinjo i pitaju ga za Partizan a on im pricha o Zvezdi....jesi pito tvoje Japance za Partizan? sta kazu a to onaj drugi manji klub iz Beograda 🤣🤣🤣e tako je svuda...ili ne znaju za vas ili u najboljem slucaju znaju za vas kao Zvezdinog rivala komsiju malog...jel shvatas da mi nismo to sto smo da niko nebi cuo za tvoj mali nebitni klub...
.
Какве олује су вама у главама?

Па вас ни доктор Менгеле не би узео за експерименте.

Којег меса сте се молим те, ви најели у последњим дербијима?

Ни овом осакаћеном и ојађеном Партизану са једним јединим странцем тек од 75. минута нисте могли гол да дате за 120 минута игре.

Ваши успеси постоје само у Вучићевим медијима.

Играли сте две лиге шампиона, свака част, али сте у та два циклуса остварили неке историјске резултате од који бриди лига шампиона.

У првом наступу остварили сте историјских 1:10 против ПСЖ, 2:4 против Ливерпула (будућег освајача ЛШ, уз победу) и 1:3 против Лација (уз нерешено, где су ови промашили све што је могло да се промаши).

У другом наступу имали сте више среће у жребу.

У групи су били (најгори у последњих 25 година) Бајерн, Тотенхем вицешампион ЛШ, који у тој сезони до тада није у гостима остварио ни једну победу и братски Циганијакос.

Наравно, и ту су уследили историјски резултати: 0:9 против, како медији пишу "најгорег у последњих 25 година" Бајерна, 0:9 против вицешампиона ЛШ који пре тога никог у гостима није победио и "братско" 3 за 3 против Циганијакоса.

Два наступа у ЛЕ су такође више него комични, пораз и нерешено са Арсеналом који је у оба сусрета извео поставу која никада ни пре ни после није заједно заиграла, два пута 1:0 против распалог Келна који је те сезоне испао у другу лигу и двапут нерешено против мртвог Бате Борисова.

У последњем наступу у ЛЕ ту су били осредњи Хофенхајм (којег је без проблема избацио норвешки Молде) распали Гент, и мртви Слован Либерец.

У елиминационој фази сачекали су вас мафилаши из Милана и без нарочите муке избацили.

И све то уз невиђену и нескривену подршку и пљачку од стране највиших државних чиновника и подршку подрепашких медија.

Свакако да ови "успеси" неће бити заборављени.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back