FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti inace znas kakav je ugovor potpisao, koji su bonusi i sta nije placeno coveku?

Moras pazljivo citati, lepo sam rekao da ukoliko je tacno ono sto je medijski izneseno da on nema sanse na sudu. Na drugoj strani po tebi ispada da ovde nema pravo niko da iznosi svoje misljenje o ovoj temi ukoliko nema uvid u ugovor. Tom logikom bi komotno mogao ovaj forum da zatvoris jer na 90% tema ne bi bilo svrhe bilo sta komentarisati sem onih koji imaju direktna saznanja i uvid.

A šta je po tvom mišljenu trebalo da kaže i kako? Uradio je ono što i treba, rekao da je Asano bio velik profesionalac i da neće nikada ništa ružno reći za njega i da razlozi odlaska nisu deo njegovog posla. To sto se duguju plate igracima, nije Stanojeviceva stvar. On covek, radi sa onim sto ima.

Nisam pobliže upoznat s azijskim mentalitetom (ni japanskim ni kineskim), mogu samo suditi po onome što sam vidio. Što se tiče turista i radnika koje viđam po Zg, nema veće stoke od Kineza. Jednom sam bio kod doktora vadit krv i dat urin, igrom slučaja je bilo njih 5-6. Dobili smo čaše i epruvete (u čašu, pa preliješ u epruvetu i zatvoriš). Zapišali su dasku od wc-a, poklopac, sav pod okolo, vodu nisu pustili, a plastične čaše su pobacali u kut (kanta za smeće uredno stoji kod umivaonika). Jednom na poslu pušim ispred firme, i jedna kineskinja uđe i vidi aparat za vodu. Napije se vode, napuni bocu, izađe, i za 3 min njih 15 s plastičnim bocama dolazi i uredno puni. Gledam portira nešto im govori, ovi se prave ludi. Horor. Znam da je moguće da sam baš naletio na 2 izolirana slučaja 2 divlje horde, ali sumnjam. Vidio sam na netu dosta užasnih priča o njima. Pogotovo na kojim sve mjestima i kako obavljaju nuždu. I veliku i malu.
Nema puno veze s temom, samo sam htio reći da svaki mentalitet ima prednosti i nedostatke.

Ne znam za nuzde Kineza po Balkanu, ali znam da je Tokio bukvalno sterilan grad sto se higijene tice. Kanta za smece u gradu prakticno i nema. Smece se nosi kuci i pazljivo odvaja plastika od papira (etiketa). Policija "hapsi" za bacanje po ulici a zabranjeno je prakticno i da se jede u pokretu. Sistem je urrdjen do ivice robotizma ali zato je paradoks da je grad od 20 i kusur miliona jedan od najbezbednijih u svetu.

Apropo Asana, ko je gledao njegov obilazak zoo vrta na yt kanalu Partizana, mogao je da cuje sta je rekao Jojicu na telefon kada se javio "I am working, for free!!" Koincidencija ili ne, ali niko nije lud da ode tek tako i bez razloga. To sto bi se u Srbiji gledalo radije rijaliti i prepucavanja po novinama, druga je prica. Neko je njega debelo uvredio, iako se cinilo da je malo.

Ko se seca fudbalera Radeta Bogdanovica, on je pricao svoj dozivljaj sa policajkom u Japanu gde zamalo nije dobio otkaz u klubu jer je "prijateljski sa dva prsta ustinuo policajku" i rekao joj "seceru". Sve bilo kul, a posle par sati bio raport u klubu i citava scena. Jedva ostao u klubu. Ali tada nije bilo informera da kaze "za sitno je...".

Jedno ke cinjenica, Asano je bio strasno bitan ekipi i vredeo je svakog ulozenog centa, i preko toga. Samo mi je zao sto se ovako zavrsilo. No nije covek lud. Njemu se duguje neki novac dok Ilijev vozika porse, a u klubu se nista zivo ne zna. Cela atmosfera je ne daj boze... Od tribina do uprave i pritisaka politike

Ne, apsolutno se slažem da je Asano tu u pravu. Sigurno nije samo tako zapalio na svoju ruku, nego na osnovu onoga što piše u ugovoru i FIFA i UEFA pravila. Pogotovo što je, kako čitam, bio među nsjboljim igračima Partizana. Naravno da ima svako pravo na svoju plaću, i naravno da nema nikakvu obavezu slušati bulažnjenja Lazara Markovića o ekipi, zajedništvu, grbu isl. Marković se nabrao para gledajući Liverpool s tribine i sad baca patetične fore liku koji nije zaradio 5% od onoga što je on zaradio. A kladim se da ni u Partizanu ne igra za ispod 500k.
Btw, za Japance ništa nisam ni rekao, već za Kineze (i nisam jedini imao takva iskustva s njima, navodno su zloglasni po svijetu zbog toga).
Rade Bogdanović je car samo takav. 😁 Znao sam tražit po yt njegove klipove.

Ne, apsolutno se slažem da je Asano tu u pravu. Sigurno nije samo tako zapalio na svoju ruku, nego na osnovu onoga što piše u ugovoru i FIFA i UEFA pravila. Pogotovo što je, kako čitam, bio među nsjboljim igračima Partizana. Naravno da ima svako pravo na svoju plaću, i naravno da nema nikakvu obavezu slušati bulažnjenja Lazara Markovića o ekipi, zajedništvu, grbu isl. Marković se nabrao para gledajući Liverpool s tribine i sad baca patetične fore liku koji nije zaradio 5% od onoga što je on zaradio. A kladim se da ni u Partizanu ne igra za ispod 500k.
Btw, za Japance ništa nisam ni rekao, već za Kineze (i nisam jedini imao takva iskustva s njima, navodno su zloglasni po svijetu zbog toga).
Rade Bogdanović je car samo takav. 😁 Znao sam tražit po yt njegove klipove.
Rade se posle tog incidenta toliko tamo skamenio da nije smeo nista vise na "svoju ruku" 😂

Lazar (povreda) Markovic je tek za pricu. I on i dobar deo tzv dece Partizana se vratio samo zato jer ga niko nigde vise nece. Svi su oni odlazili da sa tribina gledaju utakmice za debele pare ili da se "kale" u nekoj b ligi. Ako malo zasijaju nekad i to je to. Stvar je sto takvi sebi uzimaju za pravo da sude o necemu sto veze sa njima nema. Takav Jojic/Obradovic/Markovic/Miljkovic, u Japanu bi radili na dostavi hrane, a ovde im je ponudjeno da imaju debele pare zbog stare slave, odnosno, veza i nekadadnjeg talenta koji je isto tako dosao do izrazaja zahvaljujuci vezama. Kad na to dodas upravu koja sabotira klub ne bi li iscupala svoje plate jos neki mesec, sta da ocekujes od Asana koji je navikao da zivi u staklenom zvonu gde je sve kako u teoriji tako i u praksi.

Zasto se kasni SA PLACANJEM ASANA A STUGLI MILIONI ZA PAVLOVICA SADIKA STEVANOVICA???????

MANITE SE PRICA I PRDUCKANJA PO TEMI , KONKRETNO PITANJE!

ZASTO SE KASNILO A TOLKI MILIONI STIGLI??????????
Kasnilo se namerno jer se ocekivalo da ce da oprosti koju desetinu ili stotinu hiljada evra, kao i svi, ako mu srede transfer u neku Arabiju da igra fudbal sa pustinjskim sakalima.

.
Без икакве дилеме, управа мора на овај или онај начин, под хитно да нестане из Партизана.

Данас су они страно тело које под хитно треба одстранити из организма. Буквално се ради о минутима.

Од лета до краја јануара су вегетирали, а од краја јануара након "откривања" Беливука и организоване медијске харанге на Партизан (уместо на стварног организатора ове банде - највећег навијача звезде), очигледно су у стању клиничке смрти и на апаратима их одржава Вучић уз помоћ својих подгузних медија који о њима громогласно ћуте, а прозива се само Вулетић.

За медије су Вучелић и Вазура сасвим ОК, све док Вучић не доврши ово мучко клање до краја.

После тога и они иду низ воду, па зашто чекати.

.

.
Без икакве дилеме, управа мора на овај или онај начин, под хитно да нестане из Партизана.

Данас су они страно тело које под хитно треба одстранити из организма. Буквално се ради о минутима.

Од лета до краја јануара су вегетирали, а од краја јануара након "откривања" Беливука и организоване медијске харанге на Партизан (уместо на стварног организатора ове банде - највећег навијача звезде), очигледно су у стању клиничке смрти и на апаратима их одржава Вучић уз помоћ својих подгузних медија који о њима громогласно ћуте, а прозива се само Вулетић.

За медије су Вучелић и Вазура сасвим ОК, све док Вучић не доврши ово мучко клање до краја.

После тога и они иду низ воду, па зашто чекати.

.
U zadnje vreme Vucelic gostuje po pinku dosta cesce nego ranije. I to ga se pita za sve teme. Ocigledno je postignut dil neki. Zamisli kada u saltanju kanala na tv-u naletis na Vucelica par puta mesecno na pinku. Pitas se koji je vek...

Isto i sa Vazurom. Cuti i radi sta mu se kaze ili ce mu se otpakovati nesto i buce strpan kod Velje u kabinu. Mislim da se svi od prvog minuta spoznaje njegovog imena pitamo "ko si ti i sta predstavljas uopste?". Ovaj sada vec bivsi treci, Vuletic, oduvek je i nesto pricao ali uglavnom se svodilo na prazno lajanje i izazivanje nepotrebnih incidenata sa Borjanom itd, a od gore pomenutih, ni toliko.

Ali nije samo ni to problem. Problem je prakticno cela skupstina i sve ono sto se nudi kao alternativa, a nudi se Ostoja. Zamislite tu bruku da taj lik sedne na celo FK... Pa ja ne znam... Bolje ugasiti klub. (Sto nije daleko od zelje Ace prvorodjenog) Samo mi nisu jasni ljudi koji ucestvuju u tom cirkusu i predstavi "Vredjamo inteligenciju". Da li svi oni misle jednog dana da kupe plac na Mesecu ne bi li se nauzivali bogatstva stecenog sendvicarenjem.

Rade se posle tog incidenta toliko tamo skamenio da nije smeo nista vise na "svoju ruku" 😂

Lazar (povreda) Markovic je tek za pricu. I on i dobar deo tzv dece Partizana se vratio samo zato jer ga niko nigde vise nece. Svi su oni odlazili da sa tribina gledaju utakmice za debele pare ili da se "kale" u nekoj b ligi. Ako malo zasijaju nekad i to je to. Stvar je sto takvi sebi uzimaju za pravo da sude o necemu sto veze sa njima nema. Takav Jojic/Obradovic/Markovic/Miljkovic, u Japanu bi radili na dostavi hrane, a ovde im je ponudjeno da imaju debele pare zbog stare slave, odnosno, veza i nekadadnjeg talenta koji je isto tako dosao do izrazaja zahvaljujuci vezama. Kad na to dodas upravu koja sabotira klub ne bi li iscupala svoje plate jos neki mesec, sta da ocekujes od Asana koji je navikao da zivi u staklenom zvonu gde je sve kako u teoriji tako i u praksi.
Jojic , Obradovic i Markovic su mozda i imali neku staru slavu. Al koja stara slava Miljkovica?? Taj idiot i u prvom mandatu nas je urnisao u bitnim utakmicama, kad ga je Braga kupila pitao sam se sta su oni gledali ali sam potajno znao da cu ga ( nazalost ) opet gledati u Partizanu kad, tad. Treabli bi da vrate i Necu Tomica i Voju Stankovica.

Jojic , Obradovic i Markovic su mozda i imali neku staru slavu. Al koja stara slava Miljkovica?? Taj idiot i u prvom mandatu nas je urnisao u bitnim utakmicama, kad ga je Braga kupila pitao sam se sta su oni gledali ali sam potajno znao da cu ga ( nazalost ) opet gledati u Partizanu kad, tad. Treabli bi da vrate i Necu Tomica i Voju Stankovica.
I tada je kao i danas na delu pranje para mutni dilovi. Stvar jasna. Sava je imao najmanje takvih dilova i to je uglavnom bilo sa jeftinim igracima. Ovi su ga urnisali sa Miljkovicem i Jojicem. Jedan pojma nije nikada imao, a drugi je nekad imao pojma a danas je samo skup. Bas kao i Obradovic. Sledi nam haos na leto. Suma,Natho,Sveta,Stevanovic, Stojkovic, to sigurno nece vise biti tu. Za Zdjelara ne znam. Ostajemo na milost i nemilost povratnicima i projektima skole koje treba uposliti. Ili cemo kao 2006 dovesti bracu Marinkovice i ostalih 15 fudbalera tog kalibra. Sve je dobro dok hoce da oproste dug, a ko nece da oprosti, sram ga bilo, trebalo je! Ne zna za red i ne postuje sansu koja mu se pruza(la).

U zadnje vreme Vucelic gostuje po pinku dosta cesce nego ranije. I to ga se pita za sve teme. Ocigledno je postignut dil neki. Zamisli kada u saltanju kanala na tv-u naletis na Vucelica par puta mesecno na pinku. Pitas se koji je vek...

Isto i sa Vazurom. Cuti i radi sta mu se kaze ili ce mu se otpakovati nesto i buce strpan kod Velje u kabinu. Mislim da se svi od prvog minuta spoznaje njegovog imena pitamo "ko si ti i sta predstavljas uopste?". Ovaj sada vec bivsi treci, Vuletic, oduvek je i nesto pricao ali uglavnom se svodilo na prazno lajanje i izazivanje nepotrebnih incidenata sa Borjanom itd, a od gore pomenutih, ni toliko.

Ali nije samo ni to problem. Problem je prakticno cela skupstina i sve ono sto se nudi kao alternativa, a nudi se Ostoja. Zamislite tu bruku da taj lik sedne na celo FK... Pa ja ne znam... Bolje ugasiti klub. (Sto nije daleko od zelje Ace prvorodjenog) Samo mi nisu jasni ljudi koji ucestvuju u tom cirkusu i predstavi "Vredjamo inteligenciju". Da li svi oni misle jednog dana da kupe plac na Mesecu ne bi li se nauzivali bogatstva stecenog sendvicarenjem.
.
Не знам јер не пратим наше ТВ програме, али по нету нешто нисам видео да је у функцији председника и ЈСД и ФК пренета његова било каква изјава, могуће да сам пропустио, али овај хаос је директно на рачуну управе и нема тог бога да може на било који начин да их опере.

Моје лично мишљење је да је ово покренуто са високог врха јер се ово никада није десило, поготово пар недеља пре краја сезоне и пред важну утакмицу, без обзира на какву дисциплину су навикли.

Није то само да је тим ослабљен, већ је остао и без очекиваних прихода пред сезону квалификација за европска такмичења.

А управа постоји и плаћена је да управо такве страви предвиди, види и спречи.

Свако може да дође у осам и закључа канцеларију у три, али се за то прима службеничка плата...

.

A šta je po tvom mišljenu trebalo da kaže i kako? Uradio je ono što i treba, rekao da je Asano bio velik profesionalac i da neće nikada ništa ružno reći za njega i da razlozi odlaska nisu deo njegovog posla. To sto se duguju plate igracima, nije Stanojeviceva stvar. On covek, radi sa onim sto ima.
Ради....и то лоше. Човек је добар тренер за тренинг али лош селектор. Никад није умео селекцију да направи како треба нити ће јер му је процена играча криминална и зато нигде ништа није успео да направи, а био је и у клубовима који имају много веће буџете од Партизана. Он је говорио на почетку како је лично бирао Бајбека...човека који је повређен целу каријеру. Довео Миљковића....итд итд итд

Poslednja izmena:
Ja pricam sve vreme. To je narod za svako postovanje. To se prakticno radja sa satom u glavi i ugradjenom disciplinom. Zna se hijerarhija i u razgovoru i u dogovoru. Za razliku od Srbije gde svi znamo sta je i kako. Sa Japanom kada nesto dogovoris je slicno kao kada navijes alarm na telefonu. Samo se kod nas ljutis zasto zvoni u to vreme, mogao je jos 5 minuta duze da te pusti da spavas... Otprilike tako izgleda...

Ljudi nisu svesni u Srbiji da ce stanje vecnog izmicanja dna jednom zaista dotaci dno i onda ce se svi skupa pohvatati za glavu i bice uzalud sve posle. Isto vazi i za klubove i za sve institucije.

https://volimpartizan.rs/vucelic-o-...no-prisutan-stampedo-protiv-partizana-110641/
BORBA protiv fudbalske mafije, koju je najavio predsednik Aleksandar Vučić je nešto za šta u Humskoj dižu obe ruke.
– Partizan daje apsolutnu podršku toj borbi, želimo regularan fudbal u Srbiji. I to je nešto što mora da se desi i na kraju ovog prvenstva, i sledeće i u svakoj narednoj sezoni – jasan je Vučelić.
......................................................................

Сад кад су све распродали и кад заврше додатну распродају и срозају нас до тачке без повратка и сад кад су подигли Звезду силним дугогодишњим улагањима и гурањима е онда може да се крене сложно у борбу за регуларан фудбал. Нема шта, тајминг им је перфектан.

https://volimpartizan.rs/da-li-natho-napusta-humsku-110644/
Koordinator za sportska pitanja u Partizanu Ivica Kralj tvrdi da nosilac igre Partizana Bibars Natho neće ići iz kluba.
Kralj je u intervjuu za “Kurir” istakao da nema brige oko odlazaka Izraelaca i Lazara Markovića:

– Marković i Natho su praktično sigurni, nikad se ne zna kakva ponuda može da dođe, ali oni su uzdanica Partizana i mislim da će tako i ostati. Analizu i ideje ćemo praviti kad se završi Kup – rekao je Kralj.

Bivši golman crno-belih i reprezetacije ističe da će rado potpisati nekadašnje članove Partizana koji bi se vratili u klub:

Svi koji su bili u Partizanu su interesantni, samo je pitanje kakve ugovore imaju u inostranstvu. To je uglavnom teško izvodljivo, ali bilo je povratnika ranije, pa će ih sigurno biti i u budućnosti. Ima igrača kojima ističu ugovori, ili su pri kraju ugovora, a već su se pokazali kao veliki partizanovci i kao neko ko voli Partizan. Ništa nije isključeno. Sve su to dobri igrači koji su dobrodošli u Partizan.
.........................................................................................................................

Леонардо, Јоветић и Рикардо Гомеш су слободни на лето....ајд да видимо да ли ће макар једног од њих довести. Кладим се - ни једног.

Vucelic je danas izbacio listinge sa datumima isplata Japanca i potvrdio da je rec o samo jednoj plati i bonusu kao i da je samo ove godine dobio 250 000 evra. Pored toga Japanac nije se zvanicno obratio pismenim putem sto je uslov koji predvidja FIFA sa upozorenjem pred raskid ugovora zbog kasnjena plata. Nije se ni obratio jer nije imao osnova. Vucelic tvrdi da postoji dogovor Asana i treceg kluba a sve sa ciljem zaobilazenja placanja obestecenja.

Dakle ne treba trcati pred rudu. Svi su ovde stali u odbranu Japanca na osnovu predrasude koje vladaju prema Srbima kao prevarantima kako se ovde opisuju i Japancima kao moralnim i cestitim ljudima. Te predrasude koje vladaju prema narodima ne moraju da znace da je u konkretnom slucaju Japanac u pravu i da nije necasno postupio. Ono sto je mene iznenadilo jeste da takvu konstrukciju ovde niko se nije ni potrudio da zameri bilo kome ali je zato meni zamereno zasto pokusavam da iznesem i drugu mogucnost pozivajuci se na navode koji iznosi uprava kluba, uz obrazlozenje da nemam uvid u ugovor a to sto se ovde zakljucak izvodi iz predrasuda, to vec nikome i ne smeta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back