FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tinejdžer odlazi iz Partizana?

1608729454024.png

IZVINTE GROBARI, JER MI NEMAMO NIKOG DRUGOG DANAMNA TEMI KACI INFORMACIJE, KOJI MNOGI OD NAS SVAKAKO PROCITAJU U DNEVNIM SPORTSKIM LISOTVIMAK OJE REDOVNO KUPUJU KAO JA RECIMO, NEGO

gospon smartanabila...

navijaca zvezde da ne kazem cigojnera jel...

mi tamo kad se pojavimo i prokomentarisemo dobijamo odmah opaske sta cemo tu na toj temi pa sam ja eto licno odustao tamo i prismrdeti ...

ali po istom obrascu, se pitam imamo li mi nekog da ovde novosti ubaci ako nemamo evo ja cu niej problem a gospom smartanbil moze da uredjujue ostale teme i pogotovo svoju zvezdanu, jer bez obzirana njegovo moderatorstvo ovo je nas crno beli kutak...

IZVINTE GROBARI, JER MI NEMAMO NIKOG DRUGOG DANAMNA TEMI KACI INFORMACIJE, KOJI MNOGI OD NAS SVAKAKO PROCITAJU U DNEVNIM SPORTSKIM LISOTVIMAK OJE REDOVNO KUPUJU KAO JA RECIMO, NEGO

gospon smartanabila...

navijaca zvezde da ne kazem cigojnera jel...

mi tamo kad se pojavimo i prokomentarisemo dobijamo odmah opaske sta cemo tu na toj temi pa sam ja eto licno odustao tamo i prismrdeti ...

ali po istom obrascu, se pitam imamo li mi nekog da ovde novosti ubaci ako nemamo evo ja cu niej problem a gospom smartanbil moze da uredjujue ostale teme i pogotovo svoju zvezdanu, jer bez obzirana njegovo moderatorstvo ovo je nas crno beli kutak...

Posto sam prozvan da upitam ; po kojoj osnovi se bilo koja poruka gde te je neko od korisnika vredjao nije prijavila ? Ja stvarno nemam vremena (a iskreno ni namere) da citam 10 stranica diskusije ukoliko nije bio neki problem. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i imamo svoje porodice tako da ukoliko postoji neka poruka koja je bila nedopustiva, postoji opcija da se ta ista prijavi.

Sto se tice navijanja, da jesam navijac Zvezde ali postujem sve klubove sto se moze videti iz postavljanja vesti za sve klubove (ukljucujuci i Partizan koji pratim kad god igra evropske utakmice) koje nadjem po internetu koje mozemo da prodiskutujemo a postavljanje vesti mogu da rade svi clanovi a ne samo ja kao moderator ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back