FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da te ne nadmasim po spinovanju, jer si sampion tu.

Sve je regularno. Da budes ziv i zdrav. Kada je CZ u pitanju sve je regularno i nikada nista nece biti neregularno. Sa srecom ti sva ta regularnost. Pozz!
Pa ovo moje karikiranje je 100x realnije od tvoje i Panticeve price...covece pitas me zasto sto osteceni protiv Manchestera Zvezda ti kriva alo????
Dokle to ide...sta se kurcobecas koji moj...otvoreno zagovaras pricu da Uefa namesta za Zvezdu sta se peres...stani iza svog stava kao covek

Dobro je da tu instituciju boli za Srbiju a nije bolelo za Albaniju. Neko i taj bol mora da istrpi sta ces...
Ma boli je i za Albaniju, i za Srbiju. Onomad, Uefa je Skenderbeg izbacila na nekoliko godina iz njenih takmicenja. Generalno, za ceo Balkan ih bas briga. Njima su u interesu, iskljucivo klubovi iz Liga Petice. Sto se Zvezde tice, njih gura FSS, i to je cinjenica. Uefa, ne. To sto ono govedo od Pantica prica, nema nikak'e veze! Inace, bilo bi dobro da administracija (ako je uopste i ima na ovom forumu) Ubuduce reaguje, i banuje svakog ko prica nesto o Panticu. Pre svega, jer je govedo i menja misljenje kako vetar duva.

Pa ovo moje karikiranje je 100x realnije od tvoje i Panticeve price...covece pitas me zasto sto osteceni protiv Manchestera Zvezda ti kriva alo????
Dokle to ide...sta se kurcobecas koji moj...otvoreno zagovaras pricu da Uefa namesta za Zvezdu sta se peres...stani iza svog stava kao covek
Sad si vec bezobrazan. Najpre se smejes i pitas gde je Partizan ostecen protiv MU, a kad dobijes klip ne mozes da ga otvoris. Posle ispadne da sam rekao da je CZ za to kriva... Koju ja pricu zagovaram ti uopste ne citas jer je ponavljam 1000 puta i necu vise. A najbolja je logka da predsednika nacionalnih asocijacija uefe uopste ne zanima srpski fudbal. I to nezanimanje je velika pomoc ovom savezu, jer da ima zanimanja, ne bi gledali ovo sto gledamo. No da ja vise ne gubim vreme. Da je ista neregularno, isti bi reagovao jer za koga bi ako za bracu ne bi. Samo cekam da vidim sta ce biti kada mu istekne mandat i zasedne neki Svaba.

Uefa se pravi luda na guranje FSS-a. To je ono sto ja pricam. I gde ces bolje guranje kada pogledas... Niti jeli niti luk mirisali a pomogli. Da su makar malo zavirili kao za Skenderbeg-a, naisli bi na kandidate za zabrnu sigurno.
Upravo to i ja pricam. Da ih bar malo interesuje nas fudbal. Oni bi reagovali. Skenderberg je, namestao utakmice i njihovim takmicenjima, samo iz tih razloga su reagovali.

Sad si vec bezobrazan. Najpre se smejes i pitas gde je Partizan ostecen protiv MU, a kad dobijes klip ne mozes da ga otvoris. Posle ispadne da sam rekao da je CZ za to kriva... Koju ja pricu zagovaram ti uopste ne citas jer je ponavljam 1000 puta i necu vise. A najbolja je logka da predsednika nacionalnih asocijacija uefe uopste ne zanima srpski fudbal. I to nezanimanje je velika pomoc ovom savezu, jer da ima zanimanja, ne bi gledali ovo sto gledamo. No da ja vise ne gubim vreme. Da je ista neregularno, isti bi reagovao jer za koga bi ako za bracu ne bi. Samo cekam da vidim sta ce biti kada mu istekne mandat i zasedne neki Svaba.
Onda cete vi po pesu da sve redom osvojite...🤣🤣🤣
Nisam te pito gde je ostecen....
Nego kako je moguce da dovodis to u vezu sa Zvezdom kako je moguce da pitas "kako je manchester ostecen protiv Partizana a Zvezda ima ok sudjenj?....alo to je Manchester United jesi ti svestan sta pitas covece i krajnje pokusavam da budem fin da te ne sprdam ali sam se namestas ******...

Onda cete vi po pesu da sve redom osvojite...🤣🤣🤣
Nisam te pito gde je ostecen....
Nego kako je moguce da dovodis to u vezu sa Zvezdom kako je moguce da pitas "kako je manchester ostecen protiv Partizana a Zvezda ima ok sudjenj?....alo to je Manchester United jesi ti svestan sta pitas covece i krajnje pokusavam da budem fin da te ne sprdam ali sam se namestas ******...
Ostecen je i protiv Mancestera, a nastup pre toga protiv Dinama, Viktorije Plzenj... Nije bilo da se dobije kroz prste penal kao vama sa Hoff-om ili sa Gentom, golom u Krasnodaru. Od previse sprdnje ne citas nista sto pisem.

Ma i mi namestamo nego nas cuva sprega Cheferin Lakovic Stankovic i svi dokazu se gube u tom bermudskom troulgu...ziva istina eno kaze Pantic...🤣🤣🤣
Evo, opet spinujes! Uopste nisam rekao, da vas cuva Ceferin itd.. Ja lepo kazem, da Uefu, bar malo interesuje nas fudbal, reagovali bi na sva ova desavanja od strane vas u nasem fudbalu. Pa Uefu, ne interesuje jedna Belgija, a na Srbija. Cist primer je Muskron. Sto se Pantica tice, ocigledno ti njega najvise gledas.

Upravo to i ja pricam. Da ih bar malo interesuje nas fudbal. Oni bi reagovali. Skenderberg je, namestao utakmice i njihovim takmicenjima, samo iz tih razloga su reagovali.
Ja sam vec pricao kako smo mi prolazili sa ispadima navijaca a kako oni. A ispadi se ticu Evrope i tih utakmica. Mi zakljucavanje, a oni gledanja kroz prste. Uvek. Da ne pricamo je li veca blamaza izgubiti od PSG-a sa 6 golova u mrezi ili reci da je to namesteno... To je bio sumnjivo i onom francuskom listu... D ajedan tako nepobediv tim dodje u Pariz i tako odigra.

Evo, opet spinujes! Uopste nisam rekao, da vas cuva Ceferin itd.. Ja lepo kazem, da Uefu, bar malo interesuje nas fudbal, reagovali bi na sva ova desavanja od strane vas u nasem fudbalu. Pa Uefu, ne interesuje jedna Belgija, a na Srbija. Cist primer je Muskron. Sto se Pantica tice, ocigledno ti njega najvise gledas.
Nisi ti reko nego kazem meni ovde to objasnjavaju preko 3 stranice....
Covece ti si reko kako jeste...nece cesljati kosto nije cesljala u vreme Tola...
Ni meni nije drago...ali ovo je sad bratija izdigla na visi nivo...kazem ne ti osto po koji grobar realan...ali vecina je uz Zheksa...
Evo vidis da te polako ubedjuje Rechner gore...kako drmamo tim trouglom u Uefi...

Ne nego je neko u nepristrasnoj uefi procenio da podrska cigana Mladicu nije ista kao podrska grobara istom... Pa smo tako mi popili kaznu a oni nista. I tako svaki put. Za svaku glupost. Instalirali su svoje ljude na tribini Partizana pa je pitanje, a sto nema ljudi? Uprave kadrira isti onaj koji je duh nad Marakanom a ovde ispada da je to teorija zavere. Misim neozbiljno je to rodjaci...

Ако хоћеш да изнервираш Гробара, крени да лажеш, ако хоћеш да изнервираш цигана, само причај истину.
На то се некако своди, такође они воле да верују неистинама и бајкама па већина и не размишља о томе него као овце иду за великим вођом.
Зато и има толико шљама код њих.

На то се некако своди, такође они воле да верују неистинама и бајкама па већина и не размишља о томе него као овце иду за великим вођом.
Nas otpad i sljam ide iskljucivo kod vas. Jedan vam nosi kapitensku traku na terenu...a drugi vodi tribinu...toliko

I zbog toga na kraju dođu u situaciju da igračima ubacuju šampon u kola, da ti isti igrače nose SMS broj na dresu, da klub prodaje grb....

Može li se prestići Zvezda? Fudbaler Partizan dao odgovor koji se neće dopasti navijačima!

1606921618944.png

Fudbaler Partizana Filip Holender obeležio je proteklo kolo kada je zablistao protiv TSC u pobedi "crno-belih" 4:0.

On je u razgovoru za mađarski Nemzetisport govorio o trenutnom statusu u klubu, ali i ambicijama Partizana u aktuelnoj sezoni.

"Moglo bi se reći da je led probijen. Mnogo sam želeo da postignem prvi gol za Partizan, što se i desilo protiv Proletera. Istina, u poslednji čas, jer sam pre toga promašio penal. Hvala nebesima da sam jaka ličnost. Moram da budem ili nigde neću stići. Zato idem napred šta god da se dešava. Nemojte pogrešno da me shvatite, iznervirao sam se što sam promašio penal, ali bilo je da se igra još pola sata i uradio sam sve što mogu da postignem gol", rekao je reprezentativac Mađarske.

Crvena zvezda nakon 16 odigranih kola u Superligi ima devet bodova prednosti nad Partizanom, te Holender smatra da u ovom trenutku nije realno da "crno-beli" prestignu rivala u borbi za titulu.

"Nismo ni na pola sezone, imamo vremena da stignemo tu razliku. Nisam siguran da možemo da preteknemo Zvezdu, ali ćemo sigurno pokušati. Najvažnije je sada da dobijemo preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dela šampionata. U dobroj smo formi, vezali smo četiri pobede, nema razloga da sumnjamo da će se to prekinuti", rekao je on.

U neka vremena koja i ja pamtim se stizalo i plus 11 i cini mi se cak 14 bodova. Ma ko da je u pitanju. I ovo iznad govori lik koji promasi 10 zicera a da 1 gol.... Sramna izjava! I u gorim godinama po klub se imalo nekog morala i obraza. Dobro je da vrse zadatak koji im je zadat i da se aktivno bore da ostanu drugi/treci/cetvrti. Jos jedan neskriveni dokaz da je uopste suludo pratiti ovo blato prventsvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back