ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ilic je...da ne kazem sad sta

ljudi oce da angazuju Gavrancica, ima 30-31 godinu, jesen je proveo u Teleoptiku (da se podmladi sta li?), deluje da je Zvezdas, a suvise je mator da bi ga prevaspitali
pre 3, 4 sezone bio je vrlo dobar stoper, poslednju godinu, dve maltene da ne igra
plasim se da ne ponovimo povratak Cirica, Tomica, Pauna...
bila je i ona prica da ce kod nas doci na pozajmicu neki klinac koji je zbrisao iz Zvezde, Djuricic, al mi smrdi da od tog nema nista i da je bolje da ne dolazi
A što da ne kažeš? Svako ima pravo na sopstveno mišljenje. Druga je stvar da li je ono objektivno ili pak istinito. Ja se na vas Grobare ne ljutim zbog kritika koje mi upućujete. Naopako da sam ofarban u crno-belo! Čak mi i kritike od vas upućene imponuju jer sam verovatnmo slikom postigao cilj. Vi ste iznervirani, a mi se smejemo.
Nekolicina Grobara ovde je već šalu shvatila na pravi način pa tako i odgovara. Vi stari, uvredjeni, još uvek nosite gorčinu a ta može da smeta samo vama. Meni ne.z;)

nikad ne komentarisem druge korisnike, ali, Jeka#26, ilic je jedan najobicniji trovac i smarac koji pokusava da bude u centru paznje svojim glupim komentarima i slikama koje apsolutno nemaju veze sa temom... to sto je tebi, iz nekog neobjasnjivog razloga, simpatican i zbog toga ne biva opomenut, samo dokazuje koliko si ti objektivan... ali... ima jedna jako dobra opcija, 'ignore', pa onda propustate takve ljude... najiskrenije preporucujem svima...

meni je ideja sa Gavrancicem dobra... doci ce kao slobodan igrac, a mislim da ima dovoljno iskustva da iznese nasu ligu... proci ce cele pripreme, sto mnogo znaci, i bice, nadamo se, u dobroj formi za prolecni deo... mada bi' ja voleo da pored njega dovedu jos jednog kvalitetnog stopera, pa da imamo 3-4 koja u svakom trenutku mogu da odigraju na istom nivou.... rekli su da ce da dovedu veznjaka jos jednog... razumem da stalno dovode nove napadace jer su napadaci najvise na ceni i lako se prodaju, ali mislim da su morali da potrose mnogo vise para za pojacanja... i da dovedu bar dvojicu dokazanih igraca koji su malo skuplji... smeta mi samo sto onaj Djuric ponovo plasira pricu o ligi sampiona, a prodao je dva najbolja igraca... citao sam u novinama da hoce da dovedu i nekog klinca koji je potpisao za mancester sto bi, po meni, bila jako velika greska jer on ne bi mog'o sa 17 da pruzi nista vise od bilo kog drugog klinca iz Partizanove skole... mislim da je prelazni rok skroz slabo odradjen i da je moralo mnogo bolje... nije jos gotovo, ali je tako...

nikad ne komentarisem druge korisnike, ali, Jeka#26, ilic je jedan najobicniji trovac i smarac koji pokusava da bude u centru paznje svojim glupim komentarima i slikama koje apsolutno nemaju veze sa temom... to sto je tebi, iz nekog neobjasnjivog razloga, simpatican i zbog toga ne biva opomenut, samo dokazuje koliko si ti objektivan... ali... ima jedna jako dobra opcija, 'ignore', pa onda propustate takve ljude... najiskrenije preporucujem svima...

meni je ideja sa Gavrancicem dobra... doci ce kao slobodan igrac, a mislim da ima dovoljno iskustva da iznese nasu ligu... proci ce cele pripreme, sto mnogo znaci, i bice, nadamo se, u dobroj formi za prolecni deo... mada bi' ja voleo da pored njega dovedu jos jednog kvalitetnog stopera, pa da imamo 3-4 koja u svakom trenutku mogu da odigraju na istom nivou.... rekli su da ce da dovedu veznjaka jos jednog... razumem da stalno dovode nove napadace jer su napadaci najvise na ceni i lako se prodaju, ali mislim da su morali da potrose mnogo vise para za pojacanja... i da dovedu bar dvojicu dokazanih igraca koji su malo skuplji... smeta mi samo sto onaj Djuric ponovo plasira pricu o ligi sampiona, a prodao je dva najbolja igraca... citao sam u novinama da hoce da dovedu i nekog klinca koji je potpisao za mancester sto bi, po meni, bila jako velika greska jer on ne bi mog'o sa 17 da pruzi nista vise od bilo kog drugog klinca iz Partizanove skole... mislim da je prelazni rok skroz slabo odradjen i da je moralo mnogo bolje... nije jos gotovo, ali je tako...
Eto, to je upravo ono što rekoh malopre gore. Joj što volim kad Grobar nema drugi argument nego "ignore" Znači da je skinut snajperom tačno u čelo! z:lol: z:lol: z:lol: Ovoga sam skinuo još pre par godina kada je bio Batka Mija.z:)

Suze moje prave stalaktite... Jeko, brisi zadnje 2 stranice, nikome nece smetati, molicu se Bogu za tvoje zdravlje svaki dan, ziva bila, velika porasla.

On topic, Gavran je nekad bio sasvim korektan stoper, ali ne znam koliko bi sad kvalitetno mogao da odigra. Ja sam ipak vise bio za to da se Ngambiju pruzi sansa, ali ko mene pita z:hm:

Nekad.......z:cry:

prvo za ilica
postajes tezak davitelj i dusebriznik
sve vise davis s nekim bezveznim slikama, imas teme koje su za chat i za slike pa ih postuj tamo
nema nista posebno duhovito sa onim likom sa kokoskama, jednostavno zelis da skrenes paznju na sebe, a nemas s kim da se preganjas

sto se tice Gavrancica, 2 godine nije ozbiljno igrao, dobra je stvar to sto dolazi bez obestecenja, al tako su dolazili i drugi povratnici u nas njiva-fudbal pa se nisu proslavili

prvo za ilica
postajes tezak davitelj i dusebriznik
sve vise davis s nekim bezveznim slikama, imas teme koje su za chat i za slike pa ih postuj tamo
nema nista posebno duhovito sa onim likom sa kokoskama, jednostavno zelis da skrenes paznju na sebe, a nemas s kim da se preganjas

sto se tice Gavrancica, 2 godine nije ozbiljno igrao, dobra je stvar to sto dolazi bez obestecenja, al tako su dolazili i drugi povratnici u nas njiva-fudbal pa se nisu proslavili
E to volim kad čujem od Grobara. Znači da slika postiže svoj efekt i vidiš da imam sa kim da se preganjam. Ti se redovno javljaš, upravo kao dušebrižnik za svoju temu.z:p

Generale, ja sam ti rekao da dirigujem Krstaricim iz pozadine. Znaš li da mi je sin šef katedre na univerzitetu na Floridi na kompjuterskim naukama? Dovoljno je da mu samo napišem par reči i da me na momenat pusti u program ilegalno i eto belaja.
Vidiš da me je i Tab gore opomenuo za pristup.
Temu ću da vam ostavim na miru zbog Jeke i vas par istinskih Grobara navijača a ne onih drugih.
Pozz.

pa ilic magicnom recenicom z:)

idem da otkljucam, a ti ilicu, nemoj da zahebavas drugove grobare z:)
Ako te jos jednom vidim da koristis tu rec ima da te banujem na 5 dana.

A ti jeko da mi se javis na pp sto si ilicu odala tajnu.
Nije mi ona odala tajnu već Djuradj a on se ne pojavljuje ovde na Krstarici. Ima važnija i ozbiljnija posla.
Evo i tebi obećavam da neću više da ih zezam.z:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back