ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u pravu si da nam treba neko iskusniji dole, e sad je pitanje koliko ce gavranu trebati vremena da se vrati u formu. cinjenica je da ovi mladi ne mogu da igraju. to nas je kostalo protiv samdorije. miljkovic i jovanovic katastrofa na toj utakmici!!!
ja ne znam sta se desava sa tim fejsom. jel on stvarno vrijedi tolike pare ili je dobro upakovan i nema pojma?

decko ima 19 godina, pod velikim je pritiskom, dovodili smo ga ko da smo zidali Skadar na Bojani, to mora da ostavi traga
posle ovih priprema on bi trebao mnogo bolje da zaigra, ali s obzirom da ga priprema Jokan nista nije sigurno

decko ima 19 godina, pod velikim je pritiskom, dovodili smo ga ko da smo zidali Skadar na Bojani, to mora da ostavi traga
posle ovih priprema on bi trebao mnogo bolje da zaigra, ali s obzirom da ga priprema Jokan nista nije sigurno

vidicemo. i ja se nadam. bitno je da prodje pripreme pa cemo se uvjeriti. za mladu reprezentaciju je igrao dobro. nadam se da ce pokazati sve sto zna.

Poslednja izmena:
Opa deki ako imas problema zovi bre pojacanje pa da vidimo ko ce da cvrkuce :D
Evo mu telefon pa nek otipka. Brojevi 1 i 3 su vaša braon brigada! z:D z:D z:D

120903-original-b8ki0.jpg

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=22&nav_id=340603

rasprodaja se nastavlja
ako mozete oterajte i nekog petlica, govna smrdljiva

ovo je pravi komentar i za Ljaijca i za ovog klinca (inace decko klasicni napadac, 190 cm, a mi dovodimo nekog Brazilca i kilavog Brani Ilica)

evo jedan sjajan komentar

PRODALI BI I FETUS IZ MATERICE! Cim se ritne...

ovaj mali je odlican napadac al izgleda nece imati priliku da to pokaze kod nas. koje su to budale ja ne mogu da vjerujem. i sto je najgore, opet ce biti da nemaju para.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back