ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je brate
Stooo ja voliiim taj seeex,stooo ja vooolim taj sex,sto ja volim taj sex sto ja volim taj sex,stoooo jaaaa voooooooliiiiim taaaaj seeeex SISAJ ZVEZDO SISAJ ZVEZDO LEz:mrgreen:
Mnogo ti dobar ovaj 1001 post. K´o da je iz 1001 noći. Idi na Topčidersku Zvezdu u Šeherezadu, tamo mogu Cigani da te naguze ako voliš taj sex. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
120388-original-dxhar.jpg

Za Vujovica i ne treba da ima para. Samo nam je falio jos 1 crnogorski talenat pa da procvetamo, nije nego...

@ Crni, taj decko ima valjda 21 godinu, stoper, clan mlade reprezentacije BiH, visok 190, navodno jako talentovan. Koliko ja znam, jos uvek se sa njim pregovara, videcemo da li ce nesto biti od cele te price.

Taj decko iz BIH je stvarno ok.ALI NE GOVORIM TI O TOME vec me zaprepastila izjava da Partizan nema P A R A za Vujovica koji je Crnogorac,a svi mi znamo kakav je Crnogorski fudbal,jos gori od naseg

ma nisu ni ovi sad pretjerano brzi!
a gavran je inace sporiji. dobro je usavrsio tehniku povlacenja za dres kad ga covjek pretrci! z:mrgreen:

sva sreca pa musavi imaju ubitacan napad :sanke:

JEL SI CUO STA JE REKO NA KONFERENCIJI ZA STAMPU....kAZE COVEK citiram "Jeste da ja nisam dugo bio aktivan i jeste da nisam u top formi ali potrudicu se da se popravim i vratim formu U Z A S !

kad se uzme sve u obzir, nisam zadovoljan prelaznim rokom.
ostali smo bez tosica koji je mnogo znacio ekipi, lazica koji je po meni bio veoma koristan igrac, maletica kojem nije dao mnogo da igra a mogao je.
svi koji su dosli ne obecavaju bas mnogo. daj Boze da grijesim al vidicemo.

Ma polako videcemo,Tosic je u zadnjih par kola mnogo lose odigrao,Za maletica mi je stvarno zao,nikad necu zaboraviti njegovu igru u derbiju,covek je trcao kao lud.

Ma polako videcemo,Tosic je u zadnjih par kola mnogo lose odigrao,Za maletica mi je stvarno zao,nikad necu zaboraviti njegovu igru u derbiju,covek je trcao kao lud.

jeste tosicu u zadnje vrijeme pala forma al sjeti se kako je igrao na pocetku sezone!!!
a za pojacanja vidicemo.
jel zna neko kakav je ovaj brazilac sto je prekomandovan iz teleoptika?

Za Vujovica i ne treba da ima para. Samo nam je falio jos 1 crnogorski talenat pa da procvetamo, nije nego...

@ Crni, taj decko ima valjda 21 godinu, stoper, clan mlade reprezentacije BiH, visok 190, navodno jako talentovan. Koliko ja znam, jos uvek se sa njim pregovara, videcemo da li ce nesto biti od cele te price.

toliko znam i ja o tom stoperu
ne treba nam Vujovic, imamo Boguna

ni ja do sad nisam zadovoljan prelaznim rokom, al jos nije zavrsen, videcemo sta cemo jos da useremo

nasi sportski novinari nisu culi i videli dalje od glavudzice u skembetu
ako dovedu Parkera to je vec nesto, ovako su za sad prosli ko i mi

NE znam ja se nadam u ovog washintona i u Branu Ilica,a Partizan je imao jaci tim od Zvezde pre prelaznog roka takoda po mom misljenju imamo jaci tim,Zukao za sada je ostao,nadam se da nece otici Moreira i Zuka,oni su glavne karike u igri partizana,a naravno veliki znacaj ima i Diara.....nadam se da ce Partizan zadrzati ove igrace i ako to uspu bicu prezadovoljan

meni je skroz dobro to sto su doveli Gavrancica... covek ima iskustva a to sto nije igrao i sto nije u formi, popravi se na pripremama... zato pripreme i sluze... u svakom slucaju, bolji je od onih klinaca koji su igrali na kraju polusezone... meni je samo bitno da je Stevanovic ostao... on ce puno vise prostora imati odlaskom Tosica, videcete... ekstra je igrac... ni ja nisam bas presrecan prelaznim rokom... nista nisu uradili, nisu se pojacali... bas suprotno... igrac kao stoje Vasington nam je bio preko potreban jer se igra Partizana svodila na to da se probije kroz sredinu, sto je protivnickom timu mnogo lakse da brani... sad imamo i jednog visokog napadaca koji moze da iskoristi centarsuteve sa strane... mislim da ce, u timu sa Obradovicem i Stevanovicem, Jokanovic to znati da iskoristi... plus sto mozete da racunate da ce Vasiongton sa svojih 205 cm-a, verovatno, vecinu dubinskih, ispucanih lopti pokupiti i, u najboljem slucaju, proslediti Diari, koji ima brzinu i dribling, kad je okrenut ka golu... u svakom slucaju, Jokanovic ima mnogo vise opcija sad, ali i dalje mislim da je prelazni rok morao mnogo bolje da se odradi jer posoji jos jedna vrlo bitna stvar u celoj prici... igrac koji se dovede posle pocetka priprema se obicno teze uklapa i dostize formu... fali nam jos jedan stoper iskusan i jos jedan veznjak dobar, koji bi igrao u paru sa Moreirom... i mislim da Zuka mora da se proda, jer ce se ovako opet gurati sa Fejsom koji jednostavno mora da igra, da bi se prodao...
p.s. kako sam negde procitao, Fejsu su doveli za 1,250,000 evra + 50% transfera, koji ce biti isplaceni posto se on proda... mislim da ce na kraju ove sezone on otici...
i, da... slazem se da je moralo mnogo vise para da se potrosi na pojacanja... ovako sve podseca na vreme zecevica i bjekovica... igraci se prodaju za milione, a onda dovode neki drugoligasi i klinci iz Teleoptika...

u pravu si da nam treba neko iskusniji dole, e sad je pitanje koliko ce gavranu trebati vremena da se vrati u formu. cinjenica je da ovi mladi ne mogu da igraju. to nas je kostalo protiv samdorije. miljkovic i jovanovic katastrofa na toj utakmici!!!
ja ne znam sta se desava sa tim fejsom. jel on stvarno vrijedi tolike pare ili je dobro upakovan i nema pojma?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back