General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
MOJ HILJADITI POST

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TO bre!Jako mi je zao sto si bio BANOVAN,ali nema veze ajmo sad
KO NE SKACE TAJ JE CIGAN
![]()
zvezduu da mi ponude da je jeb.em i za dzabe, ne bi je jeb.o ja qrva je ciganskaaa!!!
![]()
Mnogo ti dobar ovaj 1001 post. K´o da je iz 1001 noći. Idi na Topčidersku Zvezdu u Šeherezadu, tamo mogu Cigani da te naguze ako voliš taj sex.Tako je brate
Stooo ja voliiim taj seeex,stooo ja vooolim taj sex,sto ja volim taj sex sto ja volim taj sex,stoooo jaaaa voooooooliiiiim taaaaj seeeex SISAJ ZVEZDO SISAJ ZVEZDO LE![]()
Mnogo ti dobar ovaj 1001 post. K´o da je iz 1001 noći. Idi na Topčidersku Zvezdu u Šeherezadu, tamo mogu Cigani da te naguze ako voliš taj sex.
![]()
MOJ HILJADITI POST![]()
Za Vujovica i ne treba da ima para. Samo nam je falio jos 1 crnogorski talenat pa da procvetamo, nije nego...
@ Crni, taj decko ima valjda 21 godinu, stoper, clan mlade reprezentacije BiH, visok 190, navodno jako talentovan. Koliko ja znam, jos uvek se sa njim pregovara, videcemo da li ce nesto biti od cele te price.
vec ih imas toliko?
i to smo izdrzali![]()
salim se
aj da ne budem iz rupe
deki, jel znas nesto o tom stoperu sto treba da ga dovedemo iz Slavije?
ma nisu ni ovi sad pretjerano brzi!
a gavran je inace sporiji. dobro je usavrsio tehniku povlacenja za dres kad ga covjek pretrci!
sva sreca pa musavi imaju ubitacan napad![]()
JEL SI CUO STA JE REKO NA KONFERENCIJI ZA STAMPU....kAZE COVEK citiram "Jeste da ja nisam dugo bio aktivan i jeste da nisam u top formi ali potrudicu se da se popravim i vratim formu U Z A S !
kad se uzme sve u obzir, nisam zadovoljan prelaznim rokom.
ostali smo bez tosica koji je mnogo znacio ekipi, lazica koji je po meni bio veoma koristan igrac, maletica kojem nije dao mnogo da igra a mogao je.
svi koji su dosli ne obecavaju bas mnogo. daj Boze da grijesim al vidicemo.
Ma polako videcemo,Tosic je u zadnjih par kola mnogo lose odigrao,Za maletica mi je stvarno zao,nikad necu zaboraviti njegovu igru u derbiju,covek je trcao kao lud.
Za Vujovica i ne treba da ima para. Samo nam je falio jos 1 crnogorski talenat pa da procvetamo, nije nego...
@ Crni, taj decko ima valjda 21 godinu, stoper, clan mlade reprezentacije BiH, visok 190, navodno jako talentovan. Koliko ja znam, jos uvek se sa njim pregovara, videcemo da li ce nesto biti od cele te price.
toliko znam i ja o tom stoperu
ne treba nam Vujovic, imamo Boguna
ni ja do sad nisam zadovoljan prelaznim rokom, al jos nije zavrsen, videcemo sta cemo jos da useremo
nasi sportski novinari nisu culi i videli dalje od glavudzice u skembetu
ako dovedu Parkera to je vec nesto, ovako su za sad prosli ko i mi