ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ti si se svadjao sa svakim ko nije crno-beo. Niko tebe nije provocirao nego si sam tražio kavgu. Razmisli pa ćeš mi dati za pravo. Kako sada ne dolaziš u konflikte? Zato što znaš da se ovde dolazi da se razonodiš a ne da se svadjaš. Kad post shvatiš pravilno nikad nema problema. To si već odavno zaključio. Ja sam se na početku isvadjao sa pojedincima sa foruma sa kojima sada imam najbolje odnose koji mogu da postoje jer sam ukapirao neke stvari koje početnik ne zna.z;)

Ma zayebavao sam vas pa sam vas rasturao,pa odtud toliko konflikta.Naravno i provocirao sam vas bez nekog razlogaz:mrgreen:,ali sad me boli racku za svadju,kad sam se ja sa vama ciganisao nisam imao podrsku Grobara,pa sad ibegavam bilo kakve svadje

Ma zayebavao sam vas pa sam vas rasturao,pa odtud toliko konflikta.Naravno i provocirao sam vas bez nekog razlogaz:mrgreen:,ali sad me boli racku za svadju,kad sam se ja sa vama ciganisao nisam imao podrsku Grobara,pa sad ibegavam bilo kakve svadje
Naravno da nisi imao podršku jer Grobari koji su ostali na forumu su prevazišli tu vrstu svadje o kojoj pričaš. I ja sam umirivao Cigane na PP kada su počeli da remete regularnu zajebanciju i pretvaraju je u bespotrebne vulgarne konflikte.
Sad dosta prepiske, idemo u "Of Topić"z;)
Inače, za dlaku si izbegao "vešanje", spasao te Crni Lepotan ali nećemo više o tome.

Poslednja izmena:
Naravno da nisi imao podršku jer Grobari koji su ostali na forumu su prevazišli tu vrstu svadje o kojoj pričaš. I ja sam umirivao Cigane na PP kada su počeli da remete regularnu zajebanciju i pretvaraju je u bespotrebne vulgarne konflikte.
Sad dosta prepiske, idemo u "Of Topić"z;)

E pa ybg,tu sam uvideo zasto ja da se svadjam sa ciganima i na kraju ispadnem jedina budala

Hehe pa ni ja nikom ne ostajem duzan,kad sam doso i sa tobom sam se zakacio jer si me provocirao sa onim ludackim slikama,naravno sa rainbowom sam se crnio na mrtvo ime a tu je bio i onaj Dr, De*** ***** li ga i naravno Nislija 1986 koji se vise ne pojavljuje,a da i sa CVIDZEz:mrgreen:

Тi sa rainbowom crnio???z;) Ima to li još koji "rainbow" za kojeg nisam upoznat???:banovati:

Zadnji put kad se šareni sa nekim "crnio" onda taj je zavrsio na http://www.torpiljerka.cjb.net/
Evo tu je ilić pa nek ti potvrdi!!! Ovo sada nema veze sa "crnjenjem"!!! Nema pravog "crnjenja" ukoliko ne pukne barem poker banova i ne zapeknu blokade na IPadresama!!! Ove sadašnje prepirke su dječiji vrtić u odnosu na sindikalno perušanje kipuće sujete ex-modova iz njihovih dobrih starih diktatorskih vremena!!!

Poslednja izmena:
Тi sa rainbowom crnio???z;) Ima to li još koji "rainbow" za kojeg nisam upoznat???:banovati:

Zadnji put kad se šareni sa nekim "crnio" onda taj je zavrsio na http://www.torpiljerka.cjb.net/
Evo tu je ilić pa nek ti potvrdi!!! Ovo sada nema veze sa "crnjenjem"!!! Nema pravog "crnjenja" ukoliko ne pukne barem poker banova i ne zapeknu blokade na IPadresama!!! Ove sadašnje prepirke su dječiji vrtić u odnosu na sindikalno perušanje kipuće sujete ex-modova iz njihovih dobrih starih diktatorskih vremena!!!

Hehe pa ja sam tad dobio gomilu poena,naravno potpuno zasluzeno...uglavnom jesam se prepucavao s tobom odlicno se secam,pa ti se pridruzio Ilic pa je doso i Dr J**** jebemliga,3na1

Hehe pa ja sam tad dobio gomilu poena,naravno potpuno zasluzeno...uglavnom jesam se prepucavao s tobom odlicno se secam,pa ti se pridruzio Ilic pa je doso i Dr J**** jebemliga,3na1
Ma 3 na 1 i jeste bila posljedica ex-modovskog rasula koje se desilo prije nego što si se ti i pojavio!!! Ti si zapravo došao onda kada su se perje i prašina bili već potpuno slegli!!!z:(

generale dobrodosao opet !
nego braco GROBARI sta nam nosi nova polusezona ?

Pa gde si grobarcino,nemo te duuuugoooo,yeiga ja za ovog washintona nikad u zivotu nisam cuo,kazu da je dobar u skoku a on se i hvali kako ima dobru tehniku i nogma,Brana Ilic je stvarno ok ograc i mislim da ce opravdati ocekivanja,neznam jos koga treba da dovedu al Zeka i Bjeka mi nesto mute ko zna sta ce biti sa onim parama od transfera,vec na tribinama se opet cuju zekine pesmice,lopova nikako da se otarasimoz:((

citam jutros pocele pripreme a gosp.djuric opet najavljuje ligu sampiona. covjek ili se pravi lud il je stvarno lud. proda pola ekipe, dovede neka pojacanja boze sacuvaj i jos prica o tome. da nije smijesno bilo bi zalosno.
bice puna kapa ako se uzme prvenstvo. uostalom to je nasa realnost.
Čitaš jutros!!!??? Ma nemoj!!! E fino... samo nastavi da čitaš!!! :sanke:

A šta misliš da smo uključili Sindikat?z:D z:D z:D
Kako reče Rainbow, slegla se prašina i Sindikat se učaurio i čuči kao virus. Moderatori OK i nema potrebe za daljim zaoštravanjem i natezanjem konopca. Bespotrebno!!!z:p
Jesi li pročitao današnje PP?z:dm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back