ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ilicu po boji koze reko bih da je ovaj cika na bicikli CIGAAAAN AHAAHAHAHHAHAHAHAz:mrgreen:
U SVETUUU POSTOJI JEDNO CARSTVO
u njemu caruje grobarstvo
u njemu je sve crno,u njemu je sve belo
u njemu se Grobar raduje
pendreci su od cokolade
marice su od marmeladeeee....
Generale, dobili smo ime Cigani zbog boje dresova (ciganske) a ne zbog boje kože! z:lol: z:lol: Ovaj tvoj novi vojnik Bogami je crno-beo kako ga opevaš u pesmi!z:mrgreen:

Ilicu dobili ste ime CIGANI zato sto i dan danas pevate Djurdjevdan cigansku pesmu,pevali ste je i 91" secas se ti toga sigurno,e da a iz zbog dresovaz:mrgreen:
Djurdjev danak je hajdučki sastanak a cigani koji su se integrisali sa srpskim narodom uzimaju slave po uzoru na našu nacionalnu kulturu. Stariji grobari neka ti objasne neke stvari oko dobijanja imena Cigani. Imali ste ovde jednog south-a koji je
mnoge istorijske stvari tačno prenosio. Beše to jedan od malo Grobara koji mi se svidjao i bio dobar drugar. Šteta što više ne dolazi. Živi na Floridi, pa da ga nije neki orkan odneo u PM.....z:lol: Ili ga ubiše Cigani (Portorikanci)z;)

Ne može za vredjanje samo opomena a ispisane su dve stranice uvreda. Znaš li na šta bi ličile onda teme ako se ne bi reagovalo odmah i to oštro za ponovljene greške? A on je bio od mene upozoravan. Ovde se pojavljujem već četvrtu godinu a on prosipa pamet posle dva dana postovanja!!!
Koliko je tebi trebalo vremena da shvatiš da sa ponašanjem kojim si startovao na kraju ostaneš sam i ispadneš "budala"? Shvatio si to na vreme pa pokušaj i svoje "guštere" vojnike da obučiš. Sledeći put će biti snajperom odstranjen sa bojišta!!!z:)

Ilic je car, a to sto se ovaj prima ja tu ne mogu nista...
Koliko sam puta rekla da i ako hocete sa nekim da se svadjate ili vredjate radite to na finjaka...I onda ja tu nista ne mogu, ali kad je otvoreno vredjanje - itekako hocu i mogu.

ma ilic je...da ne kazem sad sta

ljudi oce da angazuju Gavrancica, ima 30-31 godinu, jesen je proveo u Teleoptiku (da se podmladi sta li?), deluje da je Zvezdas, a suvise je mator da bi ga prevaspitali
pre 3, 4 sezone bio je vrlo dobar stoper, poslednju godinu, dve maltene da ne igra
plasim se da ne ponovimo povratak Cirica, Tomica, Pauna...
bila je i ona prica da ce kod nas doci na pozajmicu neki klinac koji je zbrisao iz Zvezde, Djuricic, al mi smrdi da od tog nema nista i da je bolje da ne dolazi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back