ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lopovi, lopovi sede nam u upravi...
Sa ovim dobro poznatim stihovima, započinje nova godina u FK Partizan. Sramotna prodaja Ljajića, sramotna konferencija za štampu, gde uvaženi lopov Đurić, poredi transfer dva igrača sa Kežmanovim, gde nas onaj smrad iz Banata zavrće za skoro 2 miliona, pa zatim saznajemo da Ljajić mora da odigra 70% utakmica šro će reći ima zacementirano mesto u prvoj postavi, onda saznajemo za izgradnju nekog hotela, koji će verovatno biti najskuplji na kugli zemljaskoj... Ništa dobro.

A ove priče, da smo prodali igrače evropskom prvaku, služe da se zamajavaju maloumnici, i da se lože napaljena deca i debili, dok oni u pozadini otimaju i kradu.

E pa Grobari, srećna nova i neka nam je Bog u pomoći...

e, sherlok, bez uvrede, al'... ne *****j... i ne pljuj kao svi oni nepismeni cigani... ja mislim da je ta ideja sa hotelom ekstra... jer ce svi igraci i iz mladjih i iz stariojih kategorija biti zajedno... sto znaci da ce oni mladi stasavati u vrhunske igrace... i na taj nacin Partizan samo moci da napreduje... bez dobre infrastrukture nista ne moze da funkcionise... a Partizan to radi jako dobro... ne moze da se napravi za jedan dan nista... ako Tomic ubode sa ,jos par stranaca Partizan ce za 4-5 godina imati sansu da se ustali u ligi sampiona... i onda sve ide uzlaznom putanjom... do tad... jednostavno mora da se radi ovako... da se koriste novci od prodaje za infrastrukturu i dovodjenje nekih jeftinijih igraca... igraca koji ce biti dovoljno dobri da osvoje titulu i kup domaci... to je realnost...
P.S. jako mi je drago sto Jokanovic ostaje! bice on jedan od boljih domacih strucnjaka... cista je sreca sto ga imamo...

e, sherlok, bez uvrede, al'... ne *****j... i ne pljuj kao svi oni nepismeni cigani... ja mislim da je ta ideja sa hotelom ekstra... jer ce svi igraci i iz mladjih i iz stariojih kategorija biti zajedno... sto znaci da ce oni mladi stasavati u vrhunske igrace... i na taj nacin Partizan samo moci da napreduje... bez dobre infrastrukture nista ne moze da funkcionise... a Partizan to radi jako dobro... ne moze da se napravi za jedan dan nista... ako Tomic ubode sa ,jos par stranaca Partizan ce za 4-5 godina imati sansu da se ustali u ligi sampiona... i onda sve ide uzlaznom putanjom... do tad... jednostavno mora da se radi ovako... da se koriste novci od prodaje za infrastrukturu i dovodjenje nekih jeftinijih igraca... igraca koji ce biti dovoljno dobri da osvoje titulu i kup domaci... to je realnost...
P.S. jako mi je drago sto Jokanovic ostaje! bice on jedan od boljih domacih strucnjaka... cista je sreca sto ga imamo...
Bez uvrede, ali da li ti stvarno misliš da će hotel da se napravi pošteno? Ima bre to da košta Partizan kao Svetog Petra kajgana. Kao što rekoh, oni će troškove prikazati mnogo veće nego što oni zaista jesu, i strpati masnu proviziju sebi u džep. O čemu dalje da pričamo, kad Juventus pravi stadion i plaćaju ga 105 miliona, a ovi naši izbacili plan po kome ćemo morati da damo 300 miliona. Lopovska posla.

Ne zaboravi ko je ove ljude doveo u Partizan. Oni su prevazišli Zeku i Bjeku kada je u pitanju lopovluk i prodavanje magle. Mislim da su postavili rekord sa Ljajićem, to je najmađi igrač u istoriji koji je otišao iz Partizana. Samo čekam dan kada će krenuti da prodaju petliće. Uzmu 17 miliona (17 miliona milosnih majki im *****) i dovode mi neke indijance iz Makedonije, matoru kljusinu od 27 godina iz Crne Gore i retarda Branu Ilića. Kakva crna LŠ, od toga nema ništa, barem ne u nekom razumnom vremenskom intervalu.

P.S. A to što su tu budalu, koja se u javnosti vrlo tendeciozno naziva trenerom, ostavili na mestu šefa stručnog štaba je posebna priča. On je trener bez autoriteta a i znanja, i savršen je za manipulaciju. Baš kakav treba bandi iz uprave, da bi zavaljivali razne mafijaške igrače (hint Fejsa). Da je bilo pameti i sportskih motiva, Jokanović nikad ne bi dobio priliku da uopšte postane trener Partizana. Ovako, od mene može da se očekuje samo primitivno ophođenje prema tim smradovima, što će reći, vređanje i psovanje.

Poslednja izmena:
ja stvarno ne razumem sta vi hocete? koji bi tebi trener odgovarao, al' iskreno? siguran sam da bi i Murinjo, da dodje, imao istih problema kao i bilo koji drugi trener... i neka napumpaju cene, samo neka dignu taj hotel... i posle neka dignu jos nesto... mnogo ce znaciti,... bolje da dignu i baraku nego da sve pare pokradu... i nije samo da prodas jednog igraca za 6 miliona,. pa kupis drugog za iste te pare... mora da se prezivljava u ovakvoj Srbiji... ja zaista nemam nikakvih zamerki za sad... prosle godine dupla kruna... ove dobra sansa da se ponovi... a evropa mora jos malo da saceka... i to je to...

Grobari idu na radnu akciju. Izgradjuje se novi sportski kompleks, sa hotelom i pratećim objektima. Pomoć stiže od svih Grobara iz dijaspore.
cc15.jpeg

cc16.jpg

cc13.jpg

cc14.jpg

cc18.jpg

cc19.jpg

cc20.jpg

... i neka napumpaju cene, samo neka dignu taj hotel... i posle neka dignu jos nesto... mnogo ce znaciti,... bolje da dignu i baraku nego da sve pare pokradu.

Lopovi, lopovi sede nam u upravi...
Sa ovim dobro poznatim stihovima, započinje nova godina u FK Partizan. Sramotna prodaja Ljajića, sramotna konferencija za štampu, gde uvaženi lopov Đurić, poredi transfer dva igrača sa Kežmanovim, gde nas onaj smrad iz Banata zavrće za skoro 2 miliona, pa zatim saznajemo da Ljajić mora da odigra 70% utakmica šro će reći ima zacementirano mesto u prvoj postavi, onda saznajemo za izgradnju nekog hotela, koji će verovatno biti najskuplji na kugli zemljaskoj... Ništa dobro.

A ove priče, da smo prodali igrače evropskom prvaku, služe da se zamajavaju maloumnici, i da se lože napaljena deca i debili, dok oni u pozadini otimaju i kradu.

E pa Grobari, srećna nova i neka nam je Bog u pomoći...

MA videcemo sta ce biti,ja sam siguran da ce Uprava dobro da izmuze ovaj transfer,ja sam reko samo da je Partizan jaci za 10 miliona ali jako mi je krivo sto ce te pare ko zna gde zavrsiti tako ti je to kod nas

Video sam. Tom me je potstaklo da na slikovit način odgovorim onom verniku u šarene laže koje slušamo i od jednih i od drugih o izgradnjama novih stadiona, pomoćnih terena, hotela i svega mogućeg od prodaje jednog igrača i pomoći inostranih dušebrižnika za srpski fudbal. z:cry:..............z:((

Ma kakvi nasi stadioni,ja gledao onaj snimak kako ce izgledati novi stadion,i drzao se za stomak,i jos pre neki dan citam na netu kako je projekat stopirala vlada Srbije.O gospode boze

ja stvarno ne razumem sta vi hocete? koji bi tebi trener odgovarao, al' iskreno? siguran sam da bi i Murinjo, da dodje, imao istih problema kao i bilo koji drugi trener... i neka napumpaju cene, samo neka dignu taj hotel... i posle neka dignu jos nesto... mnogo ce znaciti,... bolje da dignu i baraku nego da sve pare pokradu... i nije samo da prodas jednog igraca za 6 miliona,. pa kupis drugog za iste te pare... mora da se prezivljava u ovakvoj Srbiji... ja zaista nemam nikakvih zamerki za sad... prosle godine dupla kruna... ove dobra sansa da se ponovi... a evropa mora jos malo da saceka... i to je to...

Brate, svaka ti cast na optimizmu! Daj Boze da ispadne sve dobro, jerm svi zelimo isto, zar ne? Ali, ja zaista nijednu dobru stvar nisam video kod Jokanovica i slazem se da je on marioneta kojoj se govori sta ce da radi.
Mi smo pre 5 god usli u LS iz samo 2 razloga
1. Lotar Mateus - autoritet
2. Taribo Vest - autoritet, snaga, drzi celu odbranu, Sirera u dzep itd

Mi sada nemamo ni jedno ni drugo.
Slazete li se da trebamo teziti ka tome? Ja ne vidim da je recimo Brana Ilic taj koji moze da nam garantuje sigurnost. Nisu Zuka, Dijara i Moreira losi, daleko od toga, ali pored njih treba nam iskusna crncuga u odbrani. Tesko da cemo u evropi nesto uraditi.

Ma sta ja znam kakvi su moderatori,Jeka me je vec nekoliko puta opominjala zbog togaaa,al ajd kad ti toliko zapelo necu da povecamz:mrgreen:
E to je sigurno bilo ranije dok si bio početnik. Sada kada te je upoznala zna da ne praviš "sra.nja" već da se šališ. Jeste da si bio malo nemiran kad si došao. A to nije ništa kakav sam ja bio. (Majko sveta Bogorodice, nisam umeo nikom da ostanem dužan. :hahaha:)

E to je sigurno bilo ranije dok si bio početnik. Sada kada te je upoznala zna da ne praviš "sra.nja" već da se šališ. Jeste da si bio malo nemiran kad si došao. A to nije ništa kakav sam ja bio. (Majko sveta Bogorodice, nisam umeo nikom da ostanem dužan. :hahaha:)

Hehe pa ni ja nikom ne ostajem duzan,kad sam doso i sa tobom sam se zakacio jer si me provocirao sa onim ludackim slikama,naravno sa rainbowom sam se crnio na mrtvo ime a tu je bio i onaj Dr, De*** ***** li ga i naravno Nislija 1986 koji se vise ne pojavljuje,a da i sa CVIDZEz:mrgreen:

Hehe pa ni ja nikom ne ostajem duzan,kad sam doso i sa tobom sam se zakacio jer si me provocirao sa onim ludackim slikama,naravno sa rainbowom sam se crnio na mrtvo ime a tu je bio i onaj Dr, De*** ***** li ga i naravno Nislija 1986 koji se vise ne pojavljuje,a da i sa CVIDZEz:mrgreen:
Ma ti si se svadjao sa svakim ko nije crno-beo. Niko tebe nije provocirao nego si sam tražio kavgu. Razmisli pa ćeš mi dati za pravo. Kako sada ne dolaziš u konflikte? Zato što znaš da se ovde dolazi da se razonodiš a ne da se svadjaš. Kad post shvatiš pravilno nikad nema problema. To si već odavno zaključio. Ja sam se na početku isvadjao sa pojedincima sa foruma sa kojima sada imam najbolje odnose koji mogu da postoje jer sam ukapirao neke stvari koje početnik ne zna.z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back