ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
He he dobio sam ban zato sto sam napisao POPAJU,da mi se nesvidja njegov kriterijum dodeljivanja poena.DAo mi poen zato sto sam drugom clanu reko da je SELJADIN a potom me je i banovao,strasno

VOJNICI MIRNO SVI NA SVOJA MESTA PODHITNO
Dajte brzo ovamo puske ajmo brze s dinamitom operacija Ciklon
ne oprastaj zivot nikom ***** moderatorske konvencije vise nista nije bitnoz:lol:

E pa dobro nam došao generale. Tvoj zahtev je prihvaćen. Naravno odmah. Da se ne ponavljam ali volim kad mi neko ko nije Ciganin-Delija zatraži prijateljstvo. Navijanje je jedna strana života a život ih ima mnogo više nego što zemaljska kugla ima strana sveta.
Mani nesposobne i uobražene moderatore. One koji misle da se silom postiže uspeh. Mi smo takve davno oterali. z;) Ju, da se sada ne uvrede! z:lol:
Postuj ti na fudbalu, ovde moderatori razlikuju šalu od zbilje, uvredu od zaj.ebancije.

Idemo dalje!z:dm:z:dm:
Je.biga, šta ću ti ja kad je i Deda mraz crveno-beo, a vi prugasti kao zebre!!

Moji Grobari (i oni koji su tu i oni koji su otisli pa ce valjda da se vrate) srecna Nova godina, sto se tice Delija, nek im bude ko i ova :lol:

Nova godina, a iste stvari
uz to sto ilic ponovo stavlja slike koje imaju veze sa Partizanom ko i sa padom cene gasa,
prodali smo dva momka za nesto vece pare, aj za Ljajica kapiram da su dali, za Bambija nije jasno nikome, al videcemo sta ce biti od njega
ko je kupio onu kantu Lazica zesce se zaj.ebo, al ima i takvih, otisli su jos i Zajem i Ngambi, oce da prodaju Cadija i Perica, ovaj drugi nije dobio sansu uopste
pare ce se potrositi na krpljenje rupa i raznih džepova
dovodimo Vasingtona, visok, jak napadac igrao u Makedoniji, moze da bude dobar, a moze da bude i tantus
Brana Ilic, nekada kao junior Gerd Miler sa Gardosa, sad mali debeli (nesto ko ovaj nas ilic :lol: ) koji ima goru efikasnost od Boje, mislim da je lose resenje
i neki gorski crnac iz Mogrena, 27 godina, najbolji igrac tamosnje nazovi lige, jedne od retkih liga koje su losije i od nase
trebaju nam stoperi i levi vezni, naravno da bi bili koliko toliko OK za ovu njiva ligu, o Evropi i ne razmisljam

sto se tice nas, vidim da se javljaju Mwaruwari, kreptoman i General Huligana, verovatno ce i Rile
pali smo u brojnosti, al valjda ce biti bolje

...uz to sto ilic ponovo stavlja slike koje imaju veze sa Partizanom ko i sa padom cene gasa,
prodali smo dva momka za nesto vece pare, aj za Ljajica kapiram da su dali, za Bambija nije jasno nikome, al videcemo sta ce biti od njega...
Naravno da ne kontaš!! Slike su usko vezane za Partizanov novi stadion, kojeg Zekobjek završava upravo ovoga proljeća!!!:sanke:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back