Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
A s kim je zvezda igrala u evropi? Sa Apoelom bese? A da, bili su prejaki za vas, popili ste 3 komada kuci, pa je onda logicno sto nista imali priliku da igrate sa Seviljom. Kvota na Sevilju bi tada bila samo u hendikepu![]()
Pa mi smo i znali koliko smo bili razmontirani i užasno loši da sam "poželeo" da ispadnemo i ne brukamo se više gledavši onu sramotu protiv Apoela i posle toga smo dotakli dno-dna.....a šta ste vi sr.li posle dobijanja protivnika po grupama? "Prolazimo dalje sigurno,Sampdorija za sigurna tri boda,Standard takođe,igramo možda i najbolji fudbal u ovoj našoj grupi" i ostale gluposti na koje ste samo vi mogli da nasednete.....i ovo je sada vaša realnost i pomirite sa tim.
Sada k.njate kako sigurno ćete se sigurno i lako prošetati kroz našu ligu i osvojiti titulu koju samo vi vidite kod vas.....lažete sami sebe...možda i osvojite titulu ali ste i dalje veoma ranjivi i možete brzo da zglajznete i da počnete da se davite k'o mačići...pitanje je koliko ćemo to mi i Voša umeti da iskoristimo.