ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam nikakvu želju da učestvujem u ovom prepucavanju, ali bih iskreno želeo da čujem komentare pravih navijača Partizana o nekim našim igračima, prvenstveno me zanima mišljenje o golmanu Mladenu Božoviću. Ne znam da li će se neko samnom složiti, ali smatram da je Božović od kako je dobio šansu na golu najbolji strani igrač Partizana. Pokušajte da se prisetite njegovih odbrana, kako u prvenstvu tako i u Evropi. Ono što imponuje kada je Božović u pitanju je njegova sigurnost - mislim da je sve utakmise Partizana u ovom prvenstvu odbranio gotovo bez ijedne greške. Moje mišljenje je da je velika šteta za srpski fudbal što dečko brani za Crnu Goru.
Nije mi jasno zašto se njegova uloga u ovogodišnjim uspesima Partizana ne vrednuje. Jasno je da se igrači u polju lakše i skuplje prodaju, ali sa druge strane mora se odati priznanje i ovom crnogorcu čije su zasluge za dobre rezultate Partizana pogotovu na gostovanjima u Azerbejdžanu i Rumuniji veći i od toliko hvaljenog tria Žuka, Moreira, Diara.

ps. Božoviću svaka čast

Poslednja izmena:
Nemam nikakvu želju da učestvujem u ovom prepucavanju, ali bih iskreno želeo da čujem komentare pravih navijača Partizana o nekim našim igračima, prvenstveno me zanima mišljenje o golmanu Mladenu Božoviću. Ne znam da li će se neko samnom složiti, ali smatram da je Božović od kako je dobio šansu na golu najbolji strani igrač Partizana. Pokušajte da se prisetite njegovih odbrana, kako u prvenstvu tako i u Evropi. Ono što imponuje kada je Božović u pitanju je njegova sigurnost - mislim da je sve utakmise Partizana u ovom prvenstvu odbranio gotovo bez ijedne greške. Moje mišljenje je da je velika šteta za srpski fudbal što dečko brani za Crnu Goru.
Nije mi jasno zašto se njegova uloga u ovogodišnjim uspesima Partizana ne vrednuje. Jasno je da se igrači u polju lakše i skuplje prodaju, ali sa druge strane mora se odati priznanje i ovom crnogorcu čije su zasluge za dobre rezultate Partizana pogotovu na gostovanjima u Azerbejdžanu i Rumuniji veći i od toliko hvaljenog tria Žuka, Moreira, Diara.

ps. Božoviću svaka čast

bozovic je stvarno dobar golman nema sta..

posebno me odusevio na utakmici protiv Sambdorije gde je odbranio cist gol koji je greskom mogao da da nas igrac..cini mi se a je to bilo drugo poluvreme..a mozda se i varam..nisam siguran

Da li neko od vas stalnih forumaša grobara zna šta se dešava sa Nenadom Brnovićem. Posle preloma noge ni reči o tom momku. Svima nam je jasno koliko je to dobar i nadasve koristan igrač za ovakav Partizan. Ne znam koliko se oporavio, čini mi se da je ove godine prijavljen za sva takmičenja, ali prosto nigde ne mogu da nađem odgovor šta je sa tim momkom, koji bi u formi u kakvoj je bio pre preloma noge mnogo značio Partizanu.

ps. opet ja o crnogorcu - samo sticaj okolnosti

Bozovic je dobar golman. Medjutim, najveca mana mu je to sto je klasicni linijas. Pri centarsutevima nema dobru procenu za let lopte, pa ili ostane na gol liniji ili izleti u prazno. Simptomaticno je to sto vec dve utakmice zaredom golove primamo iz prekida. Ne kazem da je apsolutno njegova krivica, ali mora jos da radi na tom segmentu.

U svakom slucaju bolji je od prezimenjaka mu Darka. Covece, kakvo je ono deblo...

ps. Božoviću svaka čast

Zuka,a posebno Moreira i Diara se bore kao lavovi

mene mnogo vise brinu oni koji stoje ispred Bozovica :(

Kako li izgleda nova tabela da li mi to povecavamo prednost na +11.....:lol:

1. Partizan 10 8 1 1 19:4 25
2. Vojvodina 10 6 0 4 10:6 18
3. Javor 10 4 4 2 11:9 16
4. OFK Beograd 10 4 3 3 7:11 15
5. Crvena zvezda 10 4 2 4 14:12 14
6. Čukarički 10 3 4 3 10:9 13
7. Jagodina 10 4 1 5 9:15 13
8. Banat 10 3 3 4 7:8 12