Nemam nikakvu želju da učestvujem u ovom prepucavanju, ali bih iskreno želeo da čujem komentare pravih navijača Partizana o nekim našim igračima, prvenstveno me zanima mišljenje o golmanu Mladenu Božoviću. Ne znam da li će se neko samnom složiti, ali smatram da je Božović od kako je dobio šansu na golu najbolji strani igrač Partizana. Pokušajte da se prisetite njegovih odbrana, kako u prvenstvu tako i u Evropi. Ono što imponuje kada je Božović u pitanju je njegova sigurnost - mislim da je sve utakmise Partizana u ovom prvenstvu odbranio gotovo bez ijedne greške. Moje mišljenje je da je velika šteta za srpski fudbal što dečko brani za Crnu Goru.
Nije mi jasno zašto se njegova uloga u ovogodišnjim uspesima Partizana ne vrednuje. Jasno je da se igrači u polju lakše i skuplje prodaju, ali sa druge strane mora se odati priznanje i ovom crnogorcu čije su zasluge za dobre rezultate Partizana pogotovu na gostovanjima u Azerbejdžanu i Rumuniji veći i od toliko hvaljenog tria Žuka, Moreira, Diara.
ps. Božoviću svaka čast
Nije mi jasno zašto se njegova uloga u ovogodišnjim uspesima Partizana ne vrednuje. Jasno je da se igrači u polju lakše i skuplje prodaju, ali sa druge strane mora se odati priznanje i ovom crnogorcu čije su zasluge za dobre rezultate Partizana pogotovu na gostovanjima u Azerbejdžanu i Rumuniji veći i od toliko hvaljenog tria Žuka, Moreira, Diara.
ps. Božoviću svaka čast
Poslednja izmena: