ja vas ne razumem zasto toliko napadate Paunovica... jel neko primetio da ga protivnicki igraci stalno udvajaju? kad on povuce dva igraca na sebe, u stranu, jel neko vidi koliko to prostora otvara Diari i Moreiri da odigraju pas kroz sredinu? a odigrati pas kroz sredinu, kad protivnik igra bunker je prilicno tesko... odvuce protivnicke odbrambene u stranu i otvara prostor Tosicu da probije... Stevanovicu.... Zuki, da dodje do sesnaest... ne znam da li ste primetili da Partizan retko daje golove posle centarsuteva... uglavnom su to prodori ili pasovi u prazan prostor... il' sutevi iz daljine... Zuka, Tosic, Stevanovic... u fudbalu postoji taktika... u taktici, igraci dobijaju odredjene zadatke... ponekad igrac nijednom ne mora da pipne loptu, a da odlicno odradi svoj zadatak... Paunovic nije tu samo da bi postizao golove... a vi ovde racunate da neko igra dobro samo ako da po 4 gola na utakmici... Jokanovic definitivno ima viziju kako Partizan treba da igra, i to je, za sad, sasvim dobro... vidim, svi ovde pricate o Bogunovicu... lepo... jel razmislja neko mozda da je Bogunovic previse mlad da ga neko pusti da igra celu utakmicu? videli smo sta znaci mladost kad je Miljkovica pustio protiv sampdorije... jedna greska i nije ga bilo vise nigde... igrac manje... Sikimicu se, na primer, nikad ne bi desilo to... a nista slabije ne bi odigrao od Miljkovica... naprotiv... sta mislite vi, kad bi se, na primer, Paunovicu desilo da onako pokusa da lobuje golmana, kao Bogunovic protiv Jagodine, a da ima dva slobodna igraca?! nikad! nego bi dodao loptu i asistirao... i, sto je najbitnije, neki igraci mnogo vise pruze kad udju sa klupe i odigraju 20 minuta, nego kad odigraju celu... setite se Solskjera - baby-face, dok je bio u mancesteru!... Bogunovic je, jos uvek, jedan od tih igraca... u vecini utakmica bi izgororeo od zelje i ne bi pruzio dobre partije kao sto pruza kad udje sa klupe...
jos jednom... Jokanovic je trener kakav treba Partizanu... znam, osecam, da nas nece izneveriti zbog para, kao sto je to djukic uradio... on je jedan od nas... deo porodice... videli ste ga i na kosarci... takav nam treba... i ima moju punu podrsku, kao navijaca, za svaki potez koji napravi... i posle pobede i posle poraza...