General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Ma ko jos moze da bude gori od Zvezde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ko jos moze da bude gori od Zvezde![]()
Sta vam je bre ljudi,pustite neuspehe i direktore.Okrecemo se jevropi ceka nas Sevilja ,Standard i Studgart
ma to ce nas izvuci sigurno.,..daj nemoj da tripujes nemamo nikakve sanse..to su sve timovi koji su ili sada prvaci u svojim ligama ili su nekad bili..sto dalje implicira da nemamo neke velike sanse
Nemoj tako SHONE,bice bolje videces.Partizan ume da pravi ogromna iznenadjenja,znam to
A kad ste vi bili bolji od Zvezude? Ponekad u trajanju od par nedelja. Kao sada na primer.ne da ode nego cemo biti gori od zvezde![]()
![]()
A kad ste vi bili bolji od Zvezude? Ponekad u trajanju od par nedelja. Kao sada na primer.![]()
![]()
![]()
Izbrojao sam ti broj reči u fondu kojim raspolažeš. Sada si povećao na kvotu 33. Uspevaš po malo da se poboljšaš.koji je to tim "bolodiran" ?
koliko ste pismeni takvo i mesto na tabeli....
o zvezduo zveuzdana q r w o najveca![]()
A kad ste vi bili bolji od Zvezude? Ponekad u trajanju od par nedelja. Kao sada na primer.![]()
![]()
![]()
xaxaxa sanjaj decko a vi ikada mozete biti sada bolji od nas
Ma uvek smo ih yebali u svim sportovima ali ja nemogu da shvatim odakle im hrabrosti da pisu gluposti,jer ocogledno nevide u kakvoj su oni situaciji!![]()
zveuzda je zveuzda a PRATIZAN JE SPORTSKO DRUSTVO znate ono vise grana sportova....migani vole i samo pasu travu po "makaroni"...
zavide nam "komsije" svakoga dana u svakom pogledu
A ja nisam poludeo samo sam realan,he he he
sram te bilo nevaspitanko zvezdini igraci su BOROVI.....eto Zigic je bio kao smreca ostali kao tujice
Na celoj temi a pogotovu na poslednjih par strana samo pišete o Zvezdi. Joj koliki smo vam trn u oku!![]()
![]()
Ne možete da se pomirite da nam niste ni do kolena!
![]()
![]()
![]()