xaxaxa ovo ti je od pre 300 godina pre hrista..postavi najnoviju tabelu ako smes!!! a a a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno, na našojn temi sam to i rekao. I ne želi da ti se postavi nova. Razlika je mnoooogo veća. Pogotovu u osvojenim duplim krunama i medjusobnim duelima !!!
Vi nas dobijete svake sedme godine. Taman toliko da ponovo podjete u Osnovnu školu.![]()
![]()
![]()
I kako sada s tobom čovek normalno da diskutuje i da se zeza? Što lupaš besmislice? Nisi u Kovinu!a vi nas svakih deset taman koliko vam je vreme studiranja![]()
I kako sada s tobom čovek normalno da diskutuje i da se zeza? Što lupaš besmislice? Nisi u Kovinu!:???:
Nemoj zbog toga od sebe da praviš budalu kad nisi. Kratko si na forumu da bi smeo tako da pišeš a da te drugi ne shvate ozbiljno. Imali smo ovde nebuloza i debila sa obe strane pa smo ih uspeli udaljiti sa Foruma. Vremenom se sve smiri i dodje na svoje mesto. Zato budi pošten u diskusiji ali humor i zajebanciju ne moraš da zaboraviš.xaxax pa ti mene preozbiljno shvatas..ja volim partizan mnogo,ali nemam nista protiv zvezde..to su samo vase imaginacije...ja nisam kao ostali grobari..to upamti
Na celoj temi a pogotovu na poslednjih par strana samo pišete o Zvezdi. Joj koliki smo vam trn u oku!![]()
![]()
Ne možete da se pomirite da nam niste ni do kolena!
![]()
![]()
![]()
Nemoj zbog toga od sebe da praviš budalu kad nisi. Kratko si na forumu da bi smeo tako da pišeš a da te drugi ne shvate ozbiljno. Imali smo ovde nebuloza i debila sa obe strane pa smo ih uspeli udaljiti sa Foruma. Vremenom se sve smiri i dodje na svoje mesto. Zato budi pošten u diskusiji ali humor i zajebanciju ne moraš da zaboraviš.![]()
Neka ti je sa srećom dalje postovanje.![]()
A ti gledaj snimak poslednjeg Derbija. U narednih 7 godina nećeš se radovati. Požuri dok je vreme.nismo. Ali kao shto rekoh, od istorije 'leba nema.
idi gledaj kasete iz 91.
A ti gledaj snimak poslednjeg Derbija. U narednih 7 godina nećeš se radovati. Požuri dok je vreme.![]()
Hajde da vam ponovim sliku. Vidim da ste kratke pameti. Učite malo napamet da nebi ste lupali gluposti.
naravno... PARTIZAN SAMPION![]()
PROBAJ, OD KRAJA II SVETSKOG RATA PA NAOVAMO. Možda ćeš zaplakatiMalo ti je bajata ta tabela.Yebes ti statistiku kada vi nemate nijednim trenutnim uspehom da se pohvalite,pa nam stalno izbacujete tu tabelu.Nemoj da me teras da iznosim skor u kosarci!![]()
I kako sada s tobom čovek normalno da diskutuje i da se zeza? Što lupaš besmislice? Nisi u Kovinu!:???:
PROBAJ, OD KRAJA II SVETSKOG RATA PA NAOVAMO. Možda ćeš zaplakati![]()
PROBAJ, OD KRAJA II SVETSKOG RATA PA NAOVAMO. Možda ćeš zaplakati![]()