ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xaxax pa ti mene preozbiljno shvatas..ja volim partizan mnogo,ali nemam nista protiv zvezde..to su samo vase imaginacije...ja nisam kao ostali grobari..to upamti
Nemoj zbog toga od sebe da praviš budalu kad nisi. Kratko si na forumu da bi smeo tako da pišeš a da te drugi ne shvate ozbiljno. Imali smo ovde nebuloza i debila sa obe strane pa smo ih uspeli udaljiti sa Foruma. Vremenom se sve smiri i dodje na svoje mesto. Zato budi pošten u diskusiji ali humor i zajebanciju ne moraš da zaboraviš.;)
Neka ti je sa srećom dalje postovanje. :super:

Nemoj zbog toga od sebe da praviš budalu kad nisi. Kratko si na forumu da bi smeo tako da pišeš a da te drugi ne shvate ozbiljno. Imali smo ovde nebuloza i debila sa obe strane pa smo ih uspeli udaljiti sa Foruma. Vremenom se sve smiri i dodje na svoje mesto. Zato budi pošten u diskusiji ali humor i zajebanciju ne moraš da zaboraviš.;)
Neka ti je sa srećom dalje postovanje. :super:

hvala na savetu..nadam se da si upravu :(

Niste se sa nama još takmičili u bacanju kamena s ramena, klikeranju, klisu pljuvanju u dalj, hrkljušu, natezanju konopca .... pa da vam tek onda pripomenem samo jedann trofej koji smo osvojili a vi nikada nećete. Šampioni Evrope u kraljici sportova- Atletika.
Inače ovo je tema Fudbal, ostavite košarku i u njoj smo istorijski bolji od vas. 25 godina smo uzastopce bili šampioni stare Jugfoslavije. Takodje ženska košarka i odbojka u obe konkurencije, serija od 20 godina. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

vratili2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back