ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tomić: "Žuka je nerealan"

Direktor FK Partizan Ivan Tomić odgovorio je Brazilcu Žuki koji ga je optužio preko medija za nepoštovanje i nekorektan tretman.

Vezista 'crno-belih' nije zadovoljan što mu nije ponuđen novi ugovor, što nije pušten da ode u Keln i što mu na pauzi nije omogućeno da ode u Brazil. Tomić je odgovorio na optužbe 28-godišnjeg fudbalera. "Odbili smo ponudu Kelna, koja nije bila ni zvanična, jer smo procenili da nam je Žuka bitan igrač za borbu za ulazak u Ligu šampiona".

"Tu nema mesta za polemiku, on ima ugovor sa klubom još dve godine, a Partizan nikom nije usputna stanica, pa da može da se ide kako ko hoće", dodao je Tomić.

Novi ugovor su tokom leta potpisali Nenad Đorđević, Lamin Dijara, uskoro bi trebalo i Almami Moreira. Dobio bi ga i Žuka, ali problem je bio nerešiv.

"Žukin menadžer je došao iz Brazila da pričamo o novom ugovoru. Međutim, od nas su zatraženi takvi uslovi kakve nikad nijedan fudbaler Partizana u istoriji nije imao, niti bi mnogo klubova iz Zapadne Evrope moglo tome da odgovori! Mi jesmo zadovoljni Žukom, zalaganjem, igrom, ali ti zahtevi su bili apsolutno nerealni za nas".

Ni odlazak u Brazil nije Žuki zabranjen, kaže Tomić, već su i tu zahtevi fudbalera bili preterani.

"Problem je što se Žuka nije organizovao na vreme kako treba. Ekipa nije trenirala dva dana posle utakmicesa OFK Beogradom i umesto da zatraži da tada ode i ostane četiri dana, on je hteo da krene na put u četvrtak, propusti i meč u Solunu, ukupno bude sedam dana bez treninga, a sve to iako je nedavno izašao iz pauze od dve nedelje zbog povrede! Rekao sam mu da, ako nije nešto hitno, da se strpi do oktobra, kada će biti sledeća prvenstvena pauza i da onda može da ode", objasnio je Tomić.

Više od samih optužbi, direktora Partizana Ivana Tomića je naljutilo što je Žuka umesto internog razgovora, izašao sa pričom u javnost.

"Morao sam da odgovorim na isti način samo zbog navijača, da bi imali jasnu sliku šta se dešava. Nijedan igrač nije iznad kluba i ovakvi nastupi samo nam štete, a naročito ako su finansijski razlozi osnova svega. Ekipa se u sjajnoj atmosferi priprema za mesec dana velikih izazova na sva tri fronta i nećemo dozvoliti da nam ovakvi istupi to poremete".

Partizan u prva tri kola Suprlige Srbije ima maksimalan učinak uz gol-razliku 7:1.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=09&dd=05&nav_id=317344

Jeste Srbi smo, ali treba razgraniciti i odvojiti SPORT i POLITIKU, samo stete pravimo sebi samima. Zato kazem ko hoce da iznosi politicke stavove nek ide pred skupstinu.
Lako je izmanipulisati masu na Jugu, kad 5 vodja dobije kintu. Uostalom prosek godina te mase je 16-18 godina, neznaju ni zasto se pominju "srpski heroji" (culi su ili znaju iz price).

slazem se.

Imam pitanja za sve vas...ako moze...ako ne moze,ionako cu vas pitati...
Znam da su neki od vas pljuvali Jokana kao trenerae ( crni pogotovu :) ) ,ali kakav vam je sad kad je proslo malo vremena od njegovog zaposlenja?

Pa ja sam zbog pojedinih klovnovskih moderatora i uvlakača administatorima i vlasnicima foruma i otišao, baš u periodu kada su uvedeni kazneni poeni. Ono je bilo nepodnošljivo gledati, kao da primaju platu za moderisanje po kaznenom poenu ili po što glupljem prijavljivanju navodnog prekršaja pravila foruma. :banovati:

Nego, vratimo se na temu, dok se ponovo ne izgubim u vidu obrisanih postova. :mrgreen: Tek je početak septembra a već je -8. :klap: :lol:

:klap:

i dalje je los, on je dokaz da sa ovakvim timom svako moze da osvoji titulu, pogotovo kad nam je rival u problemima do guse
ja nisam zadovoljan igrom protiv Fenera i mislim da je ovaj tim mogao mnogo bolje, al zbog Jokana nije
jesu nas i sudije pokrale, ali mi smo davili 60 minuta u Istambulu

Jokan nije los,ali Djukic je bio bolji.Mislim da njemu na svakom poslu treba vremena, a i otjeran je iz saveza.

meni je Jokanovic sasvim u redu trener za nasu ligu (i ligu uefa ove godine)... ponavljam, ne mozete da igrate leprsavo i da dajete svima po 6, svaku utakmicu, ako se tim protiv vas, bukvalno, brani sa 10 igraca... da podsetim samo da bi nas, na primer, tumbakovic (nas najtrofejniji trener koji je upravo pravi dokaz da svako moze da osvoji titulu kao trener) ponovo obrukao i da bismo popili petardu... a kod kuce primili bar tri... sa njim je toga bilo, ako se secate... Jokanovic ima srce... ima hrabrost da izadje i kaze sta misli... ma koliko bio neko jak protiv nas, idemo na pobedu... podseca me po malo na Vermezovica, coveka koji je isto tako voleo Partizan i koji je isto tako mog'o da uradi nesto sjajno, samo da su mu pruzili pravu sansu... ne cenim djukica zato sto je pobeg'o kao najgora p**** cim je dobio malo bolju priliku (videlo se kako se to sve zavrsilo i ne mogu da kazem da mi nije drago, zato sto nas je izdao)... mislim, nadam se, da nas Jokanovic nece prodati tako i zato, dok god je tu, na klupi, ima moju punu podrsku... a znam i osecam da ce nesto dobro da napravi od Partizana... samo ako ne bude bilo podrivanja sa strane... do sledece godine ce imati sasvim dovoljno iskustva da udje u kvalifikacije za ligu sampiona i uvede Partizan u istu... posto sumnjam da nam ove godine bilo ko moze uzeti titulu...

Dobar je Jokan,uzeo duplu krunu,da nije bilo onih sudija uveo bi nas i u ls,a djukic je jedna velika pi*kica!

Ma on je odlican ali po neki put ume bas da me nervira kada igra povuceno,na primer u prosloj sezoni protiv crvene zvezde 1-1,formacija je bila defanzivna,ali u zadnjih 2 meseca me odusevljava.Protiv Fenera je igrao Junacki,svaka mu cast.Pamtice ga grobari,a djukc je isto dobar trener samo sto je sjebo Partizan zato sto nije hteo da pusti tosica i fejsu,i mislim da je naneo veliku stetu klubu.NAPRED PARTIZAN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back