munjozi
Obećava
- Poruka
- 97
sramota kako neki pricaju o Jugu i Grobarima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ili pretplaćene???STA vodje na jugu su potplacene ??????? Ma nije moguce![]()
Borac Cacak.
Moracu da upotrebim svoje hakerske sposobnosti ne bih li na netu pronasao stream za utakmicu. Videcemo vredi li cemu Zaiem, kao i da li je Brnovic i definitivno izgubljen za ozbiljan fudbal. Nadam se da nije.
Jeste Srbi smo, ali treba razgraniciti i odvojiti SPORT i POLITIKU, samo stete pravimo sebi samima. Zato kazem ko hoce da iznosi politicke stavove nek ide pred skupstinu.
Lako je izmanipulisati masu na Jugu, kad 5 vodja dobije kintu. Uostalom prosek godina te mase je 16-18 godina, neznaju ni zasto se pominju "srpski heroji" (culi su ili znaju iz price).
Pa ja sam zbog pojedinih klovnovskih moderatora i uvlakača administatorima i vlasnicima foruma i otišao, baš u periodu kada su uvedeni kazneni poeni. Ono je bilo nepodnošljivo gledati, kao da primaju platu za moderisanje po kaznenom poenu ili po što glupljem prijavljivanju navodnog prekršaja pravila foruma.
Nego, vratimo se na temu, dok se ponovo ne izgubim u vidu obrisanih postova.Tek je početak septembra a već je -8.
![]()
![]()
i dalje je los, on je dokaz da sa ovakvim timom svako moze da osvoji titulu, pogotovo kad nam je rival u problemima do guse
ja nisam zadovoljan igrom protiv Fenera i mislim da je ovaj tim mogao mnogo bolje, al zbog Jokana nije
jesu nas i sudije pokrale, ali mi smo davili 60 minuta u Istambulu
Kako su samo ovi cigancici duhoviti...
Dobar je Jokan,uzeo duplu krunu,da nije bilo onih sudija uveo bi nas i u ls,a djukic je jedna velika pi*kica!
Dobar je Jokan,uzeo duplu krunu,da nije bilo onih sudija uveo bi nas i u ls,a djukic je jedna velika pi*kica!
slazem se.
Imam pitanja za sve vas...ako moze...ako ne moze,ionako cu vas pitati...
Znam da su neki od vas pljuvali Jokana kao trenerae ( crni pogotovu) ,ali kakav vam je sad kad je proslo malo vremena od njegovog zaposlenja?