ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konačno neko rješenje sistema takmičenja koje nam odgovara!!!

JE,prvaku ce biti definitivno lakse,i bit ce manji pritisak..ali do kupa uefa ce se doci teze..igra se 4 pretkola i tu krv treba ispisati dase dodje..inace grupe ce se igrati po 8 grupa,4 u svakoj..igra se dvokruzno i prva dva idu dalje..dakle isti sistem kao u ligi prvaka..samo jos da nadodam da Partizan da bi bio sigurno nositelj u 3 zadnjem pretkolu,mora da prodje Poli,jer u protivnom postoje savezi koji bi ga mogli zaobici pa da nebude nositelj u 3 pretkolu..

Dinamo gotovo sigurno nece biti nositelj u 3 pretkolu osim ako ne napravi neki dar mar u kup uefa ove godine sto je tesko za vjerovat..tako da ce bit objektivna mogucnost da se u 3 pretkolu sretne sa Partizanom..bit ce 10 klubova,5 ide u Ligu Prvaka..dakle podijelimo 100 sa 5 i dobivamo cak 20 posto da ce se susresti sto je ipak puno ako uzmemo u obzir da ce biti pet parova koji ce se boriti za Ligu Prvaka..

Dakle ceka nas veoma uzbudljivo ljeto...

dvokruzhni sistem je mnogo bolji nego sadashnji
ovaj mi je skroz uzhasan

naravno da je bolji i zanimljiviji ali ne bi reko da je laksi..jer po novom sistemu od 4 2 idu dalje..a po ovom koji traje jos ovu godinu od 5 tri kluba ide dalje sto je ipak malo lakse tj vece su sanse za prezimljavanje u europi..inace mislim da bi ove godine ako sve prodje za Partizan u redu sa Poli,oni mogli da docekaju proljece u europi..dosta mi se svidja Partizan jer je nekako fino izbalansiran,spoj mladosti i iskustva..

dvokruzhni sistem je mnogo bolji nego sadashnji
ovaj mi je skroz uzhasan

U pravu si!!! Ovo sada je potpuno neozbiljno!!! Tek tol'ko da se liga UEFA odigra!!! Sadašnji "jednokružni" sistem je goli **** i omogućava plasmane na tabeli grupa koji veze nemaju sa realnošću!!!!!!
To je samo još jedan od bitnih razloga zašto je Liga UEFA u odnosu na LŠ tolko nepopularna među ljubiteljima fudbala!!!

U pravu si!!! Ovo sada je potpuno neozbiljno!!! Tek tol'ko da se liga UEFA odigra!!! Sadašnji "jednokružni" sistem je goli **** i omogućava plasmane na tabeli grupa koji veze nemaju sa realnošću!!!!!!
To je samo još jedan od bitnih razloga zašto je Liga UEFA u odnosu na LŠ tolko nepopularna među ljubiteljima fudbala!!!

a eto,vise nece biti,bit ce veoma zanimljiva i bas se radujem tome..

Po cemu se vi to razvijate u giganta?Kakve ste to rezultate napravili, pa da mozete da se nazovete gigantom?

Dal si ti normalan?Pa na primer usli smo u najboljih osam klubova u evropi u kosarci mada mislim da je Partizan zasluzio i vise,imali smo najvece sanse da pobedimo Fener u Turskoj iako su na svom terenu BESPREKORNI,zajbo nas sudija.Zar to nije dovoljno da budemo GIGANT,a tu je i Vaterpolo gde smo se borili za final four sa hrvatima i na cetverce ispali.Odakle su potekli Novak i Ana,pa iz Partizana jer u Partizanu se radjaju novi talenti.Ciji je Cavic?Mislite o tome.A GDE STE VI?

Dragan Mance, simbol Partizana!
ako ikada izgradimo taj novi stadion, mislim da oko imena ne bi trebali da se dvoumimo
dok ne dodjemo do novog, mogli bi i ovaj stari da nazovemo po Manceu

@rile, lose je igrao Paun protiv Fenera, kazu da je igrao pod inekcijama (zato je propustio mec protiv OFKe), nije trebao Jokan ni da ga ubacuje

sto se tice ovih ugovora, igraca, pojacanja itd. treba nam jedan vrsni stoper i jedan napadac

Slazem se za Mancea. Bilo bi lepo kada se ne bismo setili samo na dan pogibije. Na svakoj utakmici treba skandirati njegovo ime. Boze, Boze, kad cujem skandiranje Radovanu Karadzicu pored takvih legendi kakav je Dragan Mance.

kad smo vec kod toga... jel moze neko da mi objasni ko ono razvlaci zastavu radikala i ko skandira sve ono sto nema blage veze sa fudbalom? mislim... jel za to neko dobija novac? kome to ide u prilog i zasto se to radi? mislim... sta pokusavaju da dokazu time? da smo veci Srbi od cigana? da volimo vise Srbiju od svih ostalih? gluposti... mene licno na stadionu bas zabole i za haski sud i za veleizdaje i ko je koje vere... i za sve ostalo... na nasem stadionu me zanima samo jedna i jedina stvar... Partizan... i zaista ne vidim poentu...

Jeste Srbi smo, ali treba razgraniciti i odvojiti SPORT i POLITIKU, samo stete pravimo sebi samima. Zato kazem ko hoce da iznosi politicke stavove nek ide pred skupstinu.
Lako je izmanipulisati masu na Jugu, kad 5 vodja dobije kintu. Uostalom prosek godina te mase je 16-18 godina, neznaju ni zasto se pominju "srpski heroji" (culi su ili znaju iz price).

ccc,ne mogu da verujem da neko moze da pomisli da su "grobari" potplaceni..:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back