''otis'o si dragane
ostala je tuga
uvek ce te voleti
grobari sa juga''
vecna slava legendi juga
ostala je tuga
uvek ce te voleti
grobari sa juga''
vecna slava legendi juga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe ja kad sam pricao da se partizan razvija u giganta oni silni cigani se skupise o opljuvavase.. a sad ih nema ni za lek.. JADNICIIIIIIIIIIIIIIIIII
Tačno!!!Hehe ja kad sam pricao da se partizan razvija u giganta oni silni cigani se skupise o opljuvavase.. a sad ih nema ni za lek.. JADNICIIIIIIIIIIIIIIIIII
Prebaci na prenos zasjedanja Skupštine!!!Ja sam gledao tu kriminalnu emisiju koja može samo da bude galaksija, ali nikako sportska.Ono što sam čuo ne zaslužuje drugi komentar osim dno dna! Treba pokrenuti potpisivanje peticije za ukidanje te nakaradne tvorevine.
![]()
Konačno neko rješenje sistema takmičenja koje nam odgovara!!!samo da napomenem da recimo ako se ispadne u 2 pretkolu ide se u 4 pretkolo tj zadnje Kup Uefa..a ako se ispadne u 3 pretkolu ide se direktno u grupe kup uefa...
Konačno neko rješenje sistema takmičenja koje nam odgovara!!!
dvokruzhni sistem je mnogo bolji nego sadashnji
ovaj mi je skroz uzhasan
dvokruzhni sistem je mnogo bolji nego sadashnji
ovaj mi je skroz uzhasan
U pravu si!!! Ovo sada je potpuno neozbiljno!!! Tek tol'ko da se liga UEFA odigra!!! Sadašnji "jednokružni" sistem je goli **** i omogućava plasmane na tabeli grupa koji veze nemaju sa realnošću!!!!!!
To je samo još jedan od bitnih razloga zašto je Liga UEFA u odnosu na LŠ tolko nepopularna među ljubiteljima fudbala!!!
Po cemu se vi to razvijate u giganta?Kakve ste to rezultate napravili, pa da mozete da se nazovete gigantom?
Dragan Mance, simbol Partizana!
ako ikada izgradimo taj novi stadion, mislim da oko imena ne bi trebali da se dvoumimo
dok ne dodjemo do novog, mogli bi i ovaj stari da nazovemo po Manceu
@rile, lose je igrao Paun protiv Fenera, kazu da je igrao pod inekcijama (zato je propustio mec protiv OFKe), nije trebao Jokan ni da ga ubacuje
sto se tice ovih ugovora, igraca, pojacanja itd. treba nam jedan vrsni stoper i jedan napadac
Jeste Srbi smo, ali treba razgraniciti i odvojiti SPORT i POLITIKU, samo stete pravimo sebi samima. Zato kazem ko hoce da iznosi politicke stavove nek ide pred skupstinu.
Lako je izmanipulisati masu na Jugu, kad 5 vodja dobije kintu. Uostalom prosek godina te mase je 16-18 godina, neznaju ni zasto se pominju "srpski heroji" (culi su ili znaju iz price).