ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne znas ti mene:lol::lol::lol:

o ovim Rumunima nista ne znam, jel ima neko neke informacije?

Ja nih pamtim kao klub kome smo prodali Emegharu. Na brzinu surfujuci, nasao sam njihov sastav, imena koja nesto znace su Badoj, bivsi reprezentativac, pa Vinston Parks, igrao u Italiji, cini mi se za Udineze, onda ona dva brata reprezentativci Jermenije sto im vazda prezime zaboravim... Vise bih voleo da smo izvukli Saint Patrick Athletics iz Irske, ali ajd' sad, nije lose ni ovako.

Ma dobro pusti bosanski fudbal.Bosanci nemaju Zvezdu a ni Partizan. I hrvatski je dno oni su tek mizerija kad je klubski fudbal u pitanju.Jedino sto im reprezentacija igra extra ali zasluga za to je u tom esto tamo svaki hrvat bi zivot dao za tu genocidnu tvorevinu dok ovde ti jedva da smes da kazes i da si Srbin.

a bas ga lupas gluposti:hahaha::hahaha::hahaha:je da nam je nogomet mizerija ali zar je vas nesto bolji:think:i mani se politike na forumu od nogometa,jer brijem da si neki neki klinac koji ni nezna sta znaci rijec genocidna tvorevina

Lepo bese videti kako se momci igraju fudbala, kao i Pauna van prvih 11. Bambi opet odigrao odlicnu utakmicu, narocito mi se svideo prodor kod prvog gola. Krajnje jednostavno, a efikasno. Moreira standardno najbolji na terenu. Jedino mi smetaju sve ucestaliji promasaji Diare, ali nadam se da se to da popraviti do Politehnicara.

Smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

eto... odigramo dobro protiv Fenera i jednu protiv ofk i odma' smo ekstra i vec smo osvojili titulu...
zao mi je sto smo onako ispali protiv turaka, ne volim da kazem, al' nas je sudija stvarno ostetio... gol koji nije priznat i penal u prvoj utakmici su zaista previse za nas... Paunovic u drugoj nije igrao lose zato sto nije hteo da se trudi... samo nije mog'o da igra na svojoj prirodnoj poziciji... igrao je malo povucenije i sasvim je normalno sto nije briljirao... a trudio se i borio, i ko kaze da nije, nek' odgleda ponovo utakmicu... (ne odbacujte ga tako lako... ekstra je on igrac i svojim iskustvom moze mnogo da pomogne svim mladim igracima... nije on tu zbog para, to je sigurno...) to je bila jedna lepa utakmica, ravnopravno odigrana sa jednim proslogodisnjim ucesnikom cetvrtfinala lige sampiona koji se u medjuvremenu jos i pojacao... znaci, nije neki drugorazredni turski klub... Jokanovic je analizirao protivnika i postavio utakmicu skroz lepo...
ofk je pobedjen sa 3:0 i to su jos tri boda i nista vise od toga... samo treba redom pobedjivati (makar i svaka pobeda bila sa 1:0), i osvojiti titulu... sto se ove godine tice, treba se plasirati u grupu uefa kupa... mislim da cemo tamo imati koliko-toliko normalno sudjenje (sto nije problem Partizana nego fss-a uopste)... a tu bi cilj trebao da bude docekati prolece... i mislim da je izvodljivo poprilicno... sve u svemu, rek'o sam jos pre utakmice sa fenerbahceom, kao laik sam poprilicno zadovoljan kako se stvari u Partizanu odvijaju i u kom pravcu ide igra i atmosfera u i oko kluba uopste... ovo je pravi put kojim treba da se ide ako zelimo da Partizan stvarno bude ekipa koja ce imati neku ulogu u evropi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back