Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Ma cela UEFA je protiv Srbije,sto nije najebo onaj sudija koji je piznao Maradonin gol rukom u finalu protiv Engleske?
ma nek se nose dosadni su....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma cela UEFA je protiv Srbije,sto nije najebo onaj sudija koji je piznao Maradonin gol rukom u finalu protiv Engleske?
e nemate pojma kako ste me oraspolozili vasim komentarima![]()
Pa sta da ti radim,ja sam bas neraspolozen i mnogo mi je krivo zbog nepravde,dodje mi da uhvatim onu mrcinu od sudije i mesec dana da ga mucim batinama kakve u zivotu nije dobio.
a ja tek ja mislim da bih sad slomila sve zivo pred monom....
Ali sta je tu je,bilo pa proslo,neka im presedne ova pobeda crkli dabogda.GROBARI JUG
Cekajte... Niste stvarno mislili da cete proci?![]()
Pa iskreno da ti kazem i nisam ali me ubio 64. minut utakmice,to je ono sto boli,ma da smo izgubili i 5-0 manje bi mi bilo krivo,inace bili smo blizu produzetaka
normalno da smo mislili nismo mi ko vi....jo vidi ova je jak ma sta igramo izgubismo....mi smo makar ponosni na ostvareni rezultat,a ne znam na sta cete vi.....
Koji MI?
pa ocigledno zvezdasi,grobar nisi sigurno,cim si napisao zar ste mislili da cete stvarno proci.....
ma nisu oni Zvezdasi oni su Cigani!2/3 zvezdinih navijaca je navijalo za Fener STOKA
pa ocigledno zvezdasi,grobar nisi sigurno,cim si napisao zar ste mislili da cete stvarno proci.....
Nisam ja navijac, nego posmatram stvari racionalno. Pa da krenem od pocetka, u taj Fenerbahce je 100x vise ulozeno para nego u Partizan, na to dodaj gledanost, a sad zamisli i situaciju u kojoj bi u slucaju da se plasira neka ekipa koja je nepozenja cak i od strane UEFA (zbog nacina navijanja), kao i finansijsku dobit koju bi ta organizacija (UEFA) dobila, mogla da prouzrokuje. Da UEFA zeli da ima balansiranu ligu u kojoj svaki tim ima podjednake sanse da osvoji Ligu Sampiona onda bi uveli nesto poput seleri kepa (princip koji postoji u NBA kosarkaskoj ligi), ali to se nikad nece desiti jer najbogatiji klubovi non-stop ucestvuju u toj je**noj ligi, pa cak iako zavrse 2,3 i 4-ti, ponekad i klubovi koji su kaznjeni od strane svojih federacija ali imaju para i armiju navijaca. Njihovi funkcioneri diriguju UEFA kako da "kroji" sistem takmicenja Lige tzv. Sampiona. Zbog toga sam i pitao prethodno pitanje, zbog toga mi se i smucio fudbal i ta lazna liga.
General Dus@n:Partizan igra rotiv Fenera a zvezda gubi od Srema,Vojvodine nereseno sa Banatom,nereseno sa Apoelom,koli vas nazva delijama??...
aha,u redu je to,ali ja na to ne gledam tako...Ja nikad ne gledam mech ako znam da ce neko za koga navijam izgubiti....
Dobro Đole, to smo već ranije znali!!! A voleš li možda i pi.ku???
Dobra je za malo promjene u odnosu na fudbal, naročito kad te fudbal razočara!!!
Jeko sorry, al' ovo je prirodno muško pitanje!!! Bilo je to jače od mene iako odgovor svakako već znam!!!![]()
Pa kako onda gledas na te organizacije?
To da ce izgubiti je bilo i logicno donekle. Dve ekipe slicnog kvaliteta, sa tim sto jedna ima navijaca manje nego ona druga u okolini svog fudbalsog stadiona, ali ta sa vise navijaca je zastupljenija u "Evropskoj kuci fudbala", kao i ranije nabrojani razlozi. Posle ce neko da kaze: "Imali su srece", "Sudija nas pokrao" i slicne gluposti
Cekajte... Niste stvarno mislili da cete proci?![]()