ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto mi govori da ce Bogunovic izvisiti, a da ce igrati Zuka i Fejsa pozadi, Moreira, Tosic i Paun, i Diara kao jedini napadac.

Odnosno, u potpunosti se slazem s tobom :)

Paun je jako spor. Jako. A Diara je brljotka. Masi zicere. Ne znas sta je gore. Ali Diaru mož gadno da ukaki.

Lazic je nekako plasljiv kao da se plasi da ce neko noge da u polomi.

napad
Diara Paunovic

krila
Bogunovic i Tosic

sredina
zuka moreira fejsa - zuka malo povucen a moreira malo napred a fejsa nemam pojma

odbrana
obradovic djordjevic stevanovic

golman
bozovic

A posle drugog poluvremena bih ubacio marinkovica i ljajica
sikimic bi bio na klupi pa ako bas mora usao bi.. njemu jako pada koncentracija tako da nije za 90 minuta. Treba probati i Ngambija. Na klupu i jovanovic. A tosic i bogunovic bi morali da trce i u odbranu pa bi imali 5 u odbrani sa zukom koji bi se obavezno vracao.

KAKO VAM SE CINI MOJA TAKTIKA :D

Poslednja izmena:
Paun je jako spor. Jako. A Diara je brljotka. Masi zicere. Ne znas sta je gore. Ali Diaru mož gadno da ukaki.

Lazic je nekako plasljiv kao da se plasi da ce neko noge da u polomi.

napad
Diara Paunovic

krila
Bogunovic i Tosic

sredina
zuka moreira fejsa - zuka malo povucen a moreira malo napred a fejsa nemam pojma

odbrana
obradovic djordjevic stevanovic

golman
bozovic

A posle drugog poluvremena bih ubacio marinkovica i ljajica
sikimic bi bio na klupi pa ako bas mora usao bi.. njemu jako pada koncentracija tako da nije za 90 minuta. Treba probati i Ngambija. Na klupu i jovanovic. A tosic i bogunovic bi morali da trce i u odbranu pa bi imali 5 u odbrani sa zukom koji bi se obavezno vracao.

KAKO VAM SE CINI MOJA TAKTIKA :D

pa taktika ti je rodjena za petardu, to moze da prodje u PES-u, ovako tesko
posto ih Jokan nije uigrao kako bog zapoveda, mada pokusavaju da prate liniju itd. bolje da igramo 442 ili 451, za mene Bogun ima prednost u odnosu na Bambija, mozda ne bilo lose gurnuti Boguna levo a Dijaru desno, a da Paun bude u sredini
bem ti sunce, svi od jednom postadosmo treneri :super::super::lol::lol:
inace @rile rece ono sto ja tupim vec godinu dana, Lazic ima radijus kretanja 15m, potrci 4 puta tokom meca maksimalno

ne moze niko od nas da pravi taktiku posto prvo mora da se analizira i protivnicka ekipa... ubacis Ljajica, ubacis Tosica... ubacis Zuku... Diaru... Moreiru... i vec ti je svaki njihov slobodnjak na 40 metra 70% gol... ako oni imaju samo dva malo bolja skakaca... a imaju... a da mi malo pustimo Jokanovica da napravi sve i izvede igrace? ja mu nesto verujem... posle prosle utakmice i utakmice sa Napretkom... a i cenim ga zato sto izadje i kaze: "mi 'ocemo u ligu sampiona"!!! ma koliko god nerealno to izgledalo... muka mi je bilo vise da slusam izgovore tipa: "jedan karlos vredi vise nego ceo tim Partizana"... ma boli me bre bas na koliko je procenjen... i on i bilo ko... i nije strasno ako izgube i ne plasiraju se... samo neka odigraju srcem... bez straha... neka udju u kosku svakom tamo, nek' pokazu zube... nek' udare... i svi cemo to umeti da cenimo... svi do jednog, siguran sam...

pa taktika ti je rodjena za petardu, to moze da prodje u PES-u, ovako tesko
posto ih Jokan nije uigrao kako bog zapoveda, mada pokusavaju da prate liniju itd. bolje da igramo 442 ili 451, za mene Bogun ima prednost u odnosu na Bambija, mozda ne bilo lose gurnuti Boguna levo a Dijaru desno, a da Paun bude u sredini
bem ti sunce, svi od jednom postadosmo treneri :super::super::lol::lol:
inace @rile rece ono sto ja tupim vec godinu dana, Lazic ima radijus kretanja 15m, potrci 4 puta tokom meca maksimalno

Ma ti se razumes kao marica u prijin k****c. :D

jeste, bio je... i mozda trenutno nije najbolji trener na svetu, al' samo ne razumem kako moze da se drugacije igra protiv timova koji igraju sa 10 igraca u svom sesnaestercu? ni bajern, ni mancester, ni real ni juventus ne pobedjuju svaku sa po 6:0... niti igraju leprsavo preterano... ne znam... cini mi se da ce biti lojalan i da ce, kad postane ekstra trener (sto ce sigurno i postati!!!) ostati u Partizanu... ili se vratiti... a ne kao djukic, sto je pobeg'o cim je dobio prvu sansu... a imao je sve sanse da napravi neki uspeh... ili kao cuveni strateg tumbakovic koji ima najvise osvojenih titula i najvise blamaza po evropi... Jokan je drugaciji... on je jedan od nas...

shta je chovek napisao na b92: :lol:

Posto je ovo jedna od poslednjih vesti o utakmici na sajtu pred pocetak utakmice, imam potrebu da kazem nesto pametno. Evo jedne pricice...
Desavalo mi se povremeno tokom zivota da dobijem neki osecaj pred neki dogadjaj da ce mi nesto uspeti. Nije to uvek bilo za neke vazne stvari, mahom se desavalo za neke gluposti. Jednom, secam se kao da je bilo danas, smo par drugara i ja napaljeni na crtani Tarzan koji je bio hit kada sam bio klinac krenuli da se klatimo na konopcu. Kao ono, klatimo se na lijani. Pobednik je bio onaj ko se spusti na zemlju, a ko ne bude smeo - jaje.I krenem ja prvi...a visina nije mala, bilo je tu preko dva metra. E TADA SAM DOBIO OSECAJ! Znao sam da cu jedini ja uspeti, imao sam O S E C A J da oni nece uspeti, da nece smeti, da cu samo ja sici lijanom, a svi oni kao neke ..... ce se spustiti preko grana do zemlje. Stajao sam na grani, u ruci konopac (lijana), uzmem vazduh i pun onog svog OSECAJA, krenem. U tom trenutku, posto sam bio najveci debeljan u drustvu, konopac puce uz zvuk kao da je pukla brodska sajla, i ja padoh na zemlju direktno na svoju trbusinu. Podigoh oblak prasine, i izgubih vazduh i iz malog noznog prsta, cinilo mi se. Ovi na drvetu se pokidase od smeha, ono, gusenje. Ja se nekako pridigoh, jedva oterah one slike iz zivota koje mi kao film promicu pred ocima, dodjem nekako do vazduha i shvatim! USPEO SAM. Iako se razbih kao dulek, jedini sam sisao dole lijanom, a posto konopca(lijane) vise nije bilo jer je pukla majmuni ce morati preko grana....

Poenta je da ponovo imam OSECAJ. Imam OSECAJ da ce Partizan ove godine igrati u LS, igrati makar na kraju izgubili sav vazduh i zivot im bude od umora prolazio pred ocima a majmuni neka idu preko grana...

shta je chovek napisao na b92: :lol:

Posto je ovo jedna od poslednjih vesti o utakmici na sajtu pred pocetak utakmice, imam potrebu da kazem nesto pametno. Evo jedne pricice...
Desavalo mi se povremeno tokom zivota da dobijem neki osecaj pred neki dogadjaj da ce mi nesto uspeti. Nije to uvek bilo za neke vazne stvari, mahom se desavalo za neke gluposti. Jednom, secam se kao da je bilo danas, smo par drugara i ja napaljeni na crtani Tarzan koji je bio hit kada sam bio klinac krenuli da se klatimo na konopcu. Kao ono, klatimo se na lijani. Pobednik je bio onaj ko se spusti na zemlju, a ko ne bude smeo - jaje.I krenem ja prvi...a visina nije mala, bilo je tu preko dva metra. E TADA SAM DOBIO OSECAJ! Znao sam da cu jedini ja uspeti, imao sam O S E C A J da oni nece uspeti, da nece smeti, da cu samo ja sici lijanom, a svi oni kao neke ..... ce se spustiti preko grana do zemlje. Stajao sam na grani, u ruci konopac (lijana), uzmem vazduh i pun onog svog OSECAJA, krenem. U tom trenutku, posto sam bio najveci debeljan u drustvu, konopac puce uz zvuk kao da je pukla brodska sajla, i ja padoh na zemlju direktno na svoju trbusinu. Podigoh oblak prasine, i izgubih vazduh i iz malog noznog prsta, cinilo mi se. Ovi na drvetu se pokidase od smeha, ono, gusenje. Ja se nekako pridigoh, jedva oterah one slike iz zivota koje mi kao film promicu pred ocima, dodjem nekako do vazduha i shvatim! USPEO SAM. Iako se razbih kao dulek, jedini sam sisao dole lijanom, a posto konopca(lijane) vise nije bilo jer je pukla majmuni ce morati preko grana....

Poenta je da ponovo imam OSECAJ. Imam OSECAJ da ce Partizan ove godine igrati u LS, igrati makar na kraju izgubili sav vazduh i zivot im bude od umora prolazio pred ocima a majmuni neka idu preko grana...

Haha. Kakva prica! Neka bude tako! Kao sto kazes, makar izginuli! Kao sto neko rece, ako ostave srce na terenu nije vazno sta urade. Samo, meni ce najvise biti krivo ako (ne daj Boze) budemo imali dobar rezultat, ali zbog prvom meca on bude nedovoljan. Tipa 1:1.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back