ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poluvrijeme 1:0!!:confused::roll:
Il je ovo preveliki teren, il' sem Žuke, Moreire i Diare niko u Parizanu neće ni metar da potrči i da priđe njihovim igračima u napadu!!! Ovo je još dobar rezultat koliko se prostora ostavlja turcima u napadu!!! Partizan ih čaka na polovini terena, a već na 30 metara od svog gola biva u brojčanom deficitu!!! Neki od igrača se večeras gadno zayebavaju na terenu!!! Fejsa redovno kasni i najzaslužniji je za minus rezultat!!! Obradović zapinje sam o sebe i umjesto da se on ubacuje naprijed po krilu, cijelo pol. onaj turčin prolazi kraj njega kao da ga i nema!!! Đorđrvić par puta ostavlja turcima loptu na nozi u srcu svog kaznenog!!! Čista sreća ga večeras razlikuje od Sikimića!!! Tomić do sada ispade bruka sporiji od 13 godina starijeg Karlosa!!!
Ljudi, imam utisak da ovo danas nije ni 40% onog Partizana!!! Fener na terenu je i dalje goli **** od ekipe koja je toliko skupo plaćena!!! Neodoljiv utisak se nameće da je Fener zreo za pritisak u drugom pol.!!! Čini mi se da bi sa eventualnim prvim brzo opet popili i drugi gol u paketu!!! To je **** favorit u meču za ulazak u LŠ i sa njima ovakvima Partizan bi morao da odigra bolje!!! Zasad su se pokazali kao razvikani kvalitet, a Partizan se do sad ponaša kao da još nije ušao na teren!!! Vrijeme je da se odigra na sv. ili niš.!!!:think:
Jbte se grobe, ovakav Fener bi ste trebali barem više da nasekirate!!! Mislim, s obzirom na ono što su turci pokazali, Partizan propušta veliku priliku da ih syebe!!! :think::cry:

Poslednja izmena:
Partizan polako zavrsava takmicenje u Ligi sampiona...

ja sam uvjeren da ih sudac nije zeznio za nepostojeci penal u prvoj tekmi da bi partizan igrao ligu prvaka..ali te zapadne sile sve cine za jace klubove..ali partizan je pokazao da ima znanja i moci i mladu ekipu koja moze jos napredovati..nema zaljenja,nek udju u ligu uefe a onda i proljece u europi nije nemoguce..

Završio!!!
Objektivno, neobrukan i pokraden (što mu dođe nešto kao dobro upraksana rezervna varijanta da se eliminišu srpski sportisti)!!!!
Da su u Turskoj na vrijeme pokazali nešto više volje da prođu, i da su sami u sebe povjerovali na vrijeme, mogli su sad da slave!!! Ipak, igrali su cijelo poluvrijeme na granici tolerancije svojih navijača i velikim dijelom su sami sebi krivi barem za činjenicu da je linijski sudija uopšte mogao da prevagne rezultat u korist Fenjera!!! Moglo je tu, i trebalo da bude sve završeno još u Bgdu!!! Preveliki respekt prema protivniku (iliti glupi kompleksi) Partizana je koštao učešća u ovogodišnjoj LŠ!!!

Poslednja izmena:
Ma bre sudija je tele potplaceno.. Kako zasto ide?? Pa dali su mu kofer od milion eura i zavrsili posao.. a dobijaju minimum od 5 miliona u LS. Cista racunica. Olos poslednji. Partizanov drugi ponisteni gol je bio regularan tako da je mec zavrsen rezom od 2 prema 2. I ako nista zasluzili smo bar produzetke.

Sta ces brate to ti je uvek bilo.. para vrti gde burgija nece :D

IDEMO U KUP UEFA DA RAZGUZIMO NEKE JADNIKE U PRVOM KOLU !! SIGURAN SAM DA CE NAM OVA SEZONA U UEFA LIGI BITI JAKA KAO I 2004/05 !!!

NAPRED PARTIZAN JER ZA DRUGE SE NAVIJA A ON SE VOLI !! :D

FENERBAHCE 2 - 1 PARTIZAN
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAJEBEM SE JA ONOM MEHUTU GONZALESU I ONOJ NJEGOVOJ POMOCNOJ BAGRI MILE MAJKE. ***** GA ARAGONES U DUPE SHTROKAVO!
modovi, nemojte brishete ovo
inache, sa obzirom da smo igrali pred 50 000 besnih turaka i da fenerbahche vredi 117 miliona na terenu a PARTIZAN svega 4,5 mil. ja ne mogu reci da smo pruzhili loshu partiju. Pogreshio sam u vezi Paunovica, ochito nije dovoljno brz. Zoran Toshic je postigao onaj predivan go, ali je potvrdio ono shto sam o njemu mislio, a to je da ima isti problem kao Krasic ranije, a to je potez vishe i losha zavrshnica. Od Toshica ochekujem da za godinu dve ili zablista ili da ode u racq (kao dosta mladih fudbalera nazhalost). Moreira i Juca su se borili kao lavovi i od srca im se zahvaljujem za prikazanu igru (Moreira me je pogotovo odushevio). Diarra je pokazao da mu fali 2 stvari: 1.odmor 2. neko da ga mu shalje dobre lopte, poshto ovako neshto ne funkcionishe, mozhda mu formacija ne odgovara, ili ne znam ni ja, dodushe, bio je dobro pokriven od strane turaka. Fejsa je dokazao zhalosnu istinu --> da je idiot. Veceg invalida nisam video dugo dugo (Dushan Basta je doktor za njega, a bastu smatram velikim promashajem u fudbalu). Nadam se da ce me demantovati u buducnosti, mada ovako nema leba od njega (mislim da ga Jokan ne bi ni stavljao, ali su ga platili one silne pare, pa mora). Bogunovic je odlichan bio za ono kratko vreme shto je igr'o. Bozhovic je pokazao da je dobar golman i imam poverenja u njega. bitan faktor u kom smo podbacili je bio odbrana. Pa ebem mu misha, ne smesh ostavljati shenturka ili borala same qq majko. Smatram da su nam srednjaci pruzhili solidno-dobru partiju sa izuzetkom idiota (chitaj:fejse). ja se na napad ne mogu zhaliti, jer jednostavno mi bolje nemamo. Diarra je igr'o gotovo svaku tekmu od kad je dosh'o u Partizan (bio povredjen neko kratko vreme) a Paun je spor. Bogunovic je pokazao da tu ima nechega, al' ne dovoljno. Ono shto je veoma bitno, i shto me je dosta obradovalo je to shto smo mi svih 90 minuta imali IGRU. nismo igrali traljavo niti ochajnichki, igrali smo FUDBAL, i to dostojan evropskih timova i to protiv FENERA koji je pun LOVE i igra im pola Turske koja je doshla u polufinale EP.
Sa obzirom na ovo shto je Partizan pokazao dosad, imam razloga da budem optimistichan pred kup uefa, jedino zhalim shto se nismo plasirali LS iako smo imali priliku.
POZDRAV SVIM GROBARIMA!

zasto ali zasto je uvijek sudija na NJIHOVOJ strani...ovo je uzas...al nema veze idemo u kup uefa.

Da ste prvo poluvrijeme odigrali kao dobar dio drugog, i da su Paunović i Fejsa gledali tekmu preko TV-a, vjerovatno ovako drljivim turcima ne bi ni sudija pomogao!!!
Jokana bi ste trebali kačiti za m.da zbog barem 60 minuta promašene koncepcije i nemotivisanosti ekipe!!! Turski igrači su "čuvani" sa udaljenosti od 15 metara u odnosu na njih te je to razlog zašto je Semih onako momački spustio loptu na gol liniju Partizana!!! Isti je razlog bio i za primanje drugog gola!!! 15 metara prostora sasma je dovoljno da se lopta primi i nesmetano doda dalje (isto kao bez čuvara) te su turci lako stvarali rupe u redovima statičnog Partizana!!! Tek kad je Partizan nešto iole potrčao, turci bi ispadali budale!!! Niste htjeli da odigrate kako je trebalo i kako se moglo!!! Jbga i do q.ca!!!:confused:
Imate za čim da žalite isto kao i mi onomad protiv Rendžersa i Dinamo Kijeva!!!

Natprirodna pojava je činjenica kod da postizanja gola sudija nije mahao Tošiću da je slobodnjak izvodio iz ofsajda!!! Ja sam večeras još samo to očekivao od linijskog idiota!!!
Dakle, poništeni gol iz kvaziofsajda, primljeni gol iz izmišljenog penala, i primljeni gol iz 100%i ptice znaju ofsajda, plasiralu su Fener u LŠ!!! Ma super mi je ova UEFA sve skupa sa svojim sudijama, delegatima, komisijama i takmičenjima!!! 'Ajte narode izvol'te sad u kladionice i tamo donirajte pare bjelosvjetskoj sportskoj mafiji!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ovo je zaista neverovatno

Prvo, paunovic i fejsa mogu odmah u penziju jer se tako i krecu i ponasaju... Ako mene pitate nikad vise ne bih ih pustio da igraju...

Drugo, onaj bozovic direktno da se posalje na letnji kamp dok ne prodje leto, posto je ocigledno bio bolestan kad su ucili boksovanje, lopta sto puta prolece kroz peterac on trci po liniji gola umesto da boksuje... Drugo, treba da trci na loptu a ne da ceka da fenerovi igraci stignu pa da onda ulece... Trece, sta koji djavo radi na liniji i u golu bre?!

Trece, Sudije, to su totalni idioti, niti je ono bio penal u BG-u, niti je ovo drugo bio ofsajd kad je ponisten auto gol, znaci igrac koji se nije aktivirao je bio u ofsajdu a on svira ofsajd na autogol?!!!

Zaista sramota, a smatram da su Paunovic i Jokanovic krivi koliko i Sudija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back