ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledao utakmicu u petak... onaj Lazic je kanta najobicnija koja se uopste ne krece... mozda i moze da odigra dobro jednu, al' su sledece tri uzas... Obradovic jedan centarsut nije uputio normalan...uopste mi ne puni oko decko... onaj Bogunovic je ekstra igrac... decko ima srce za trojicu i to skroz postujem... mislim da bi Jokanovic njega trebao da ubaci od pocetka... o Moreiri i Diari ne treba trositi reci... ekstra i zalaganje i ucinak... Ljajic je jos dete i svaka lopta koja je njemu data je bila izgubljena... a sto se utakmice tice, ne moze se bolje protiv onakvog tima... njima je napadac stajao na 30 metra od svog gola... pa vi sad izracunajte koliko je ljudi u 20 metra, kad njihovih 10 igraca stoji na vrhu sesnaesterca... i uopste nije lako dati tri gola timu koji tako igra...

Ljudi, sta mislite o timu koji treba da pocne protiv Fenera? Ako je Zuka spreman, onda neko mora da izvisi. Lazic je, verujem, vec otpisan iz prve postave. Ne znam ko ce jos otpasti. Fejsa, Moreira, Tosic, Bogunovic. Ne znam sta vi mislite, ali ja bih sve njih ubacio na teren, a Paunovica na klupu, tj. samo Dijara napred. Cvrst vezni red, pa da kljukaju Dijaru loptama. Sto se naravno nece desiti zbog Paunovicevog imena.

Ljudi, sta mislite o timu koji treba da pocne protiv Fenera? Ako je Zuka spreman, onda neko mora da izvisi. Lazic je, verujem, vec otpisan iz prve postave. Ne znam ko ce jos otpasti. Fejsa, Moreira, Tosic, Bogunovic. Ne znam sta vi mislite, ali ja bih sve njih ubacio na teren, a Paunovica na klupu, tj. samo Dijara napred. Cvrst vezni red, pa da kljukaju Dijaru loptama. Sto se naravno nece desiti zbog Paunovicevog imena.

Nesto mi govori da ce Bogunovic izvisiti, a da ce igrati Zuka i Fejsa pozadi, Moreira, Tosic i Paun, i Diara kao jedini napadac.

Odnosno, u potpunosti se slazem s tobom :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back