ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno su preterali sa politikom, to se slazem
ja sam vise za sovinisticke pesme kao sto je ova za Turke :lol:
ma treba bre Dijara na klupu vec 100 put masi 1 na 1 sa golmanom, nek igra neko iz podmlatka, nemoguce da imamo samo Ljajica (interesantno kako imamo talente Babovica, Ljajica, onaj kosarkas iz Hemofarma Markovic je isto talenat, majka mu ministarka)
Ih bre crni, necemo da preterujemo sad. Diaru nema ko da zameni u napadu. Brz je k'o munja i odlicno se otvara i krece, trci non stop. *** to sto ponekad promas 1 na 1, sta ces ziv covek. Da ne treba pre njega da igra ona balvancina Cadikovski? Mi smo na pozciji napadaca prilicno deficitarni. Nemamo ni drugog napadaca, a o trecim i cetvrtim da ne pricam...
Sto se tice Ljajica, on jeste veliki talenat. To se vidi. Zna sa loptom, ima odlican pas, samo da ojaca fizicki, a to ce doci sa godinama, i bice odlican igrac. To sto mu je Rasim Ljajic stric, nema nikakve veze. Prilicno sam siguran da ga ne gura, jer za tim stvarno nema potrebe.

Ih bre crni, necemo da preterujemo sad. Diaru nema ko da zameni u napadu. Brz je k'o munja i odlicno se otvara i krece, trci non stop. *** to sto ponekad promas 1 na 1, sta ces ziv covek. Da ne treba pre njega da igra ona balvancina Cadikovski? Mi smo na pozciji napadaca prilicno deficitarni. Nemamo ni drugog napadaca, a o trecim i cetvrtim da ne pricam...
Sto se tice Ljajica, on jeste veliki talenat. To se vidi. Zna sa loptom, ima odlican pas, samo da ojaca fizicki, a to ce doci sa godinama, i bice odlican igrac. To sto mu je Rasim Ljajic stric, nema nikakve veze. Prilicno sam siguran da ga ne gura, jer za tim stvarno nema potrebe.

sta ponekad, covek je jedino 1 na 1 dao gol onom sugavom Randjelovicu, jel se secas protiv Reala, dva puta promasuje, sad protiv Intera isto, pa protiv Fenera, pa protiv Banata, treba da se malo odmori, da razmisli, mozda ocne da pogadja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back