ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A što da prestane...niste takvi bili kada ste kukali i plakali kada ste vi bili oštećeni.
Priznajte da vam u finišu prvenstva sudije obilato pomažu.

Slusaj sudije uvek pomazu svima ne samo Partizanu neko svima!!!
A rekao sam da prestanemo jer mi je muka od toga..
Mi kao nikada nismo bili osteceni od strane sudije posebno u derbijima..pa bre skoro svaki derbi vama je sudjen penal a nama iskljucen igrac!!
Koliko su puta nama ponistile sudije cist gol!!mali milion puta..

Slusaj sudije uvek pomazu svima ne samo Partizanu neko svima!!!
A rekao sam da prestanemo jer mi je muka od toga..
Mi kao nikada nismo bili osteceni od strane sudije posebno u derbijima..pa bre skoro svaki derbi vama je sudjen penal a nama iskljucen igrac!!
Koliko su puta nama ponistile sudije cist gol!!mali milion puta..
A ti se sa svojih malo godina mnogo razumes?Ajde ne ke*aj molim te!

@TERZA, odakle ti to?

juce je bas bilo lepo na stadionu, 14000 dusa bodri Partizan, sjajna atmosfera
Partizan, onakav kakav je zadnjih nekoliko sezona, stvara i promasuje prilike, dodjemo do protivnickog kaznenog i uvek se nesto spetljamo na kraju
nekako smo ugurali loptu i pobedili, jos jedan bod i titula
i dalje nam odbrana lose deluje u prekidima, treba nam jaci stoper i jedan pravi golgeter ako mislimo u LS

Prvo, da pitam sto se deca svadjaju? Koji sudija...sta? Ko su uopste te sudije? Bitno da partizan ima uspeha :) ostalo je malo vazno! Drugo, hvala ti Boze da onaj balvan sto prodaje utakmice odlazi negde. Samo...vratice se on kad provale da je sve drugo samo ne fudbaler :( Trece, ako se nastavi po starom za te pare ce dobijemo kilo paradajza i to onog manje kvalitetnog! Bice bolje...ponavljam sebi vec 32 godine ;) nadam se da cu bar jednom biti u pravu. Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back