ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedan momenat sam propustila.
jel on dobio crveni ili su ga zamjenili?
i ko je onaj debil sto ga je 'vato?!

ma jok bre,bas ce njemu neko dati crveni. izasao je da bi lepo bio ispracen

onaj buzdovan ti je realnost srpskog fudbala jer da je hteo mogao je i gace da mu skine bez ikakvog otpora. jadna smo mi zemlja jer momci ni titulu ne mogu da proslave tamo gde su je osvojili,na terenu a ne u ebenoj svlacionici

hvala ZzZzZz i DELIJE HN na cestitkama
braco Grobari osvojena je titula, dupla kruna, fudbal na ovoj utakmici nije bio los, gol je bio krajnje smesan, al vazno je da je lopta usla u mrezu
HVALA TI HVALA TI
CRNO BELA LJUBAVI
NAJBOLJI SI NAJBOLJI
PARTIZANE JEDINI!!!!!!

sad treba da se spremimo za napad na LS, Tomic kaze da cemo imati 3000000 jevreja za pojacanja, treba ih pametno iskoristiti
video sam zvezdice iznad grba, zbog 20 titule, jel zna neko hoce li one postati sastavni deo grba?

I KAD BUDEM PRAH I DIM
MOJE SRCE BICE S NJIM

ma jok bre,bas ce njemu neko dati crveni. izasao je da bi lepo bio ispracen

onaj buzdovan ti je realnost srpskog fudbala jer da je hteo mogao je i gace da mu skine bez ikakvog otpora. jadna smo mi zemlja jer momci ni titulu ne mogu da proslave tamo gde su je osvojili,na terenu a ne u ebenoj svlacionici

:lol:
stvarno je bilo pateticno :(
jovetic je bio nesto nadr.kan ,a ovaj ga jos 'vata. i fino ga jovetic kulira,a ovaj hoce pa hoce, obezbjedjenje umijesto da ga sutne u testise i posalje nazad oni grle jovetica...pih...i na kraju joveta mu da dres a ovaj ga poljubi :dash:
meni je kad je izasao izgledao kao mongoloid,a onda sam shvatila da nije...ma ...:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back