ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Saro, lakse malo s tim udaranjem glave u zid :)

Elem, meni je cela ta scena bila simpaticna, cak sam se malo i iznervirao kad je Jovetic prvo krenuo da skida dres da bi ga poklonio a oni iz obezbedjenja mu nisu dali; mislim, lik nije hteo da pravi sra.nja vec da uzme dres i da poljubi Stevana (na cisto drugarski nacin, nadam se :) )
Opet, mozda sam ja tu situaciju video cisto navijacki kad mi nije zasmetalo :)

e sad da se vratimo na temu:glodari osvojili duplu krunu
"skroz zasluzeno" uz nekoliko hiljada evra za sudije i ostale delegate
al` nema veze oni misle da su nesto dobili stim potplacivanjem,a ustvari
nisu svesni koja ih blamaza ceka u evropi!!!!!!!!!nasa zvezda
ce poceti od kfalifikacija za cup uefa ali ce sigurnom igrom
sigurno stici do grupne faze uefa i nadam se prezimiti u evrop!!!!
kao drugo danas smo videli na nasem "velikosrpskom jugu"
jos jednu blamazu grupe koje sebe naziva srbima jer svakako svojim delima
taj naziv srbi nebi trebalo da upotrebljavaju!!!
baime na danasnjoj utakmici smo videlu lepu zastavicu crno belu sa natpisom
"Irrudicibili"-to su likovi koji su najveci fasisti i rasisti u evropi(ispravite me ako gresim)
ali nasi drugari sa juga ne prestaju sa iznenadjenjima svakog dana
nesto novo i ANTI srpsko!!mislim da mene kao i ostale forumase bas zanima
sta ce sledece drugari sa juga da urade?evo imam predlog!!!!
uhvatitite jednog crnca i razapnite ga nasred juga i kada bude umro vi
mu lepo otsecite glavu i stavite nasred zastave grobari jug,ja mislim da bi to
za vas bilo odlicno,slazete li se??
i za kraj bih nesto dodao:

SVAKO DETE ZNA CEO GRAD TO ZNA DA STE ***** VI DA SU VAM TITULU KUPILI!!

Saro, lakse malo s tim udaranjem glave u zid :)

Elem, meni je cela ta scena bila simpaticna, cak sam se malo i iznervirao kad je Jovetic prvo krenuo da skida dres da bi ga poklonio a oni iz obezbedjenja mu nisu dali; mislim, lik nije hteo da pravi sra.nja vec da uzme dres i da poljubi Stevana (na cisto drugarski nacin, nadam se :) )
Opet, mozda sam ja tu situaciju video cisto navijacki kad mi nije zasmetalo :)

ma ok je tražiti dres.
ALI KAD TI IGRAČ NE DA DRES onda odeš.
a ovaj debil je nasrtao na njega.

@ nislija 1986 d/s
Ti si poprilicno glup i ostrascen. Izvini, ali samo budala moze da napise ovakav post. Tvrdis da je Partizan pozatvarao utakmice, seti se samo nase tekme sa OFK Beogradom, i vase utakmice sa istim timom, zatim utakmice sa Borcem iz Cacka, sa Vojvodinom... Ako se ne secas vi ste ti koji su premirali, tj. koji su tim premiranjem platili protivnika da protiv vas "manje zapne". Ja nikako ne tvrdim da je Partizan nevinasce. NIje to nijedan od vecitih, sto pre to shvatis bolej za tebe.

Evo ga, navijac komsinice rece da ce se kvalitet pokazati u Evropi, i to da li je titula zasluzena. Konacno, to sam zeleo da cujem. Sine, imas kratko pamcenje. Vi ste prosle sezone osvojili titulu, tako?
Bili ste poslednji u ligaskom delu UEFA kupa, bez ijednog osvojenog boda, tako? Ovo su cinjenice. I tako tvojoj logikom dodjosmo do toga da ste vi kupili proslu titulu. I ne vidim cemu se nadate u ovoj sezoni u Evropi, kada se zestok raspad. Jestrovic vam je glavni napadac, smesno.

Znam da te boli to sto smo sampioni, sto smo uzeli duplu krunu, sto smo vas ****** u sred podbanjicke rupe. Boli i to mnogo. Al *** bolji smo. Mi smo osvojili titulu u prvom delu prvenstva, koje je bilo mnogo cistije nego poslednjih 6-7 kola. Igrali smo najlepsi fudbal. Imali smo pad kad je dosao Jokanovic, ali uspeli smo koliko - toliko da se izdignemo i odigramo nekoliko solidnih partija. Dupla kruna je potpuno zasluzena hteo to da priznas ili ne.

Ti nemas pravo da pricas o Jugu. Ili mozda imas, ipak si ti navijac najsrBskijeg kluba, i deo najsrBskije tribine. Kao da ste u vojsci, slusate par majmuna, ako neko slucajno zakasni sa tapsanjem, dobija batine. Deo si navijaca koji su nabijali baklju u usta coveku. Deo si devojcica, koje na svakom derbiju dobijaju lekcije iz navijanja... A posto si tek sada primetio zastavu te grupe, vidim da pojma nemas o Jugu, tako da ne palamudi. Grobari nisu rasisti, to dokazuje broj crnih igraca koji igraju za nas klub i koji su prihvaceni kao domaci. Neki su cak i ljubimci juga. Sine, mnogo seres bez pokrica.

I za kraj bih i ja nesto dodao:
ZASTO CUTITE ZASTO CUTITE I ZASTO CUTITE ***** CIGANSKE!

Poslednja izmena:
Juce u Krusevcu:

sampioni4alp1.jpg

sampioni15ayo5.jpg

sampioni17ajr6.jpg

sampioni35aiy6.jpg

sampioni44agw3.jpg

sampioni55ain9.jpg

sampioni31adc4.jpg

sampioni59ajw4.jpg

sampioni82bzu8.jpg

sampioni91bgk5.jpg

sampioni94blc4.jpg

sampioni98bfe4.jpg

sampioni107blt6.jpg

sampioni110bpp1.jpg

sampioni126bmb4.jpg

sampioni131bgq6.jpg

sampioni132bnj2.jpg

@ nislija 1986 d/s
Ti si poprilicno glup i ostrascen. Izvini, ali samo budala moze da napise ovakav post. Tvrdis da je Partizan pozatvarao utakmice, seti se samo nase tekme sa OFK Beogradom, i vase utakmice sa istim timom, zatim utakmice sa Borcem iz Cacka, sa Vojvodinom... Ako se ne secas vi ste ti koji su premirali, tj. koji su tim premiranjem platili protivnika da protiv vas "manje zapne". Ja nikako ne tvrdim da je Partizan nevinasce. NIje to nijedan od vecitih, sto pre to shvatis bolej za tebe.

Evo ga, navijac komsinice rece da ce se kvalitet pokazati u Evropi, i to da li je titula zasluzena. Konacno, to sam zeleo da cujem. Sine, imas kratko pamcenje. Vi ste prosle sezone osvojili titulu, tako?
Bili ste poslednji u ligaskom delu UEFA kupa, bez ijednog osvojenog boda, tako? Ovo su cinjenice. I tako tvojoj logikom dodjosmo do toga da ste vi kupili proslu titulu. I ne vidim cemu se nadate u ovoj sezoni u Evropi, kada se zestok raspad. Jestrovic vam je glavni napadac, smesno.

Znam da te boli to sto smo sampioni, sto smo uzeli duplu krunu, sto smo vas ****** u sred podbanjicke rupe. Boli i to mnogo. Al *** bolji smo. Mi smo osvojili titulu u prvom delu prvenstva, koje je bilo mnogo cistije nego poslednjih 6-7 kola. Igrali smo najlepsi fudbal. Imali smo pad kad je dosao Jokanovic, ali uspeli smo koliko - toliko da se izdignemo i odigramo nekoliko solidnih partija. Dupla kruna je potpuno zasluzena hteo to da priznas ili ne.

Ti nemas pravo da pricas o Jugu. Ili mozda imas, ipak si ti navijac najsrBskijeg kluba, i deo najsrBskije tribine. Kao da ste u vojsci, slusate par majmuna, ako neko slucajno zakasni sa tapsanjem, dobija batine. Deo si navijaca koji su nabijali baklju u usta coveku. Deo si devojcica, koje na svakom derbiju dobijaju lekcije iz navijanja... A posto si tek sada primetio zastavu te grupe, vidim da pojma nemas o Jugu, tako da ne palamudi. Grobari nisu rasisti, to dokazuje broj crnih igraca koji igraju za nas klub i koji su prihvaceni kao domaci. Neki su cak i ljubimci juga. Sine, mnogo seres bez pokrica.

Prvo dokazi da smo premirali protivnike,i nase meceve dobijali premiranjem protivnicke ekipe!!ocemo li mozda da se prisecamo kako je tvoja ekipa protiv borca u 93 minutu iz prekida dao go kad se golman borca sam pomerio sa gola,ili mozda pricamo o cuvenom ofsajdu,ili mozda pricamo da vam svaku utakmicu sude sudije iz vojvodine?a svi znamo da je tole karadzic 30 godina pretsednik fudbalskog saveza vojvodine!!!??postoje evidentni dokazi kako je taj covek unistio spartak suboticu a i sam vojvodjanski fudbal,pa se ti zapitaj kako taj covek 30 god opstaje na toj funkciji!!??naravno da ne kazem da smo mi cvecke ali moramo realno gledati da nije na posten nacin osvojena dupla kruna
e sada kazes mi smo osvojili 0 bodova u uefa kupu,a vi dokle ste bese stigli?prvo kad se igrao kup uefa mismo skroz promenili tim od onog ko je osvoio duplu krunu,pa je i zato nemoguce porediti titulu osvojenu u maju i kup uefa u oktobru!!

i to sto kazes bolje da nepricam o jugu,jer su to najdebilniji navijaci u srbiji,ti mi se posmevas kao da smo najsbskiji klup pa sarkasticno navodis gurali coveku baklju u usta,jel tako?samo toliko mozes i da kazes sad ja tebi malo o tvom "veliko srpskom timu"
ti si deo navijaca koji su ubili na najpickinskiji nacin dejana-lonca,ti si deo grupe kojoj ni jednog trenutka nije palo da osudi ili bar ispostuje ubijenog,ti si deo grupe koje na utakmicama nosi sibol fronta(znas i ti sta taj znak simbolizuje),ti si deo grupe koja reklamira srpsku radikalnu stranku,ti si deo grupe u kojoj ima grupa pod nazivom "Irrudicibili"(najveci rasisti i fasisti mislim na ime),ti si deo grupe koja majmunskim kricima vredja ibrahima gaja i ti ces meni da kazes da niste rasisti?!!
ajde majmune grobarski kazi negde da nisam u pravu??

i za kraj da dodam ponovo nesto:

******, UTOKE , DROGERASI CEO SVET VAS SE PLASI !!!!!!

Poslednja izmena:
Prvo dokazi da smo premirali protivnike,i nase meceve dobijali premiranjem protivnicke ekipe!!ocemo li mozda da se prisecamo kako je tvoja ekipa protiv borca u 93 minutu iz prekida dao go kad se golman borca sam pomerio sa gola,ili mozda pricamo o cuvenom ofsajdu,ili mozda pricamo da vam svaku utakmicu sude sudije iz vojvodine?a svi znamo da je tole karadzic 30 godina pretsednik fudbalskog saveza vojvodine!!!??postoje evidentni dokazi kako je taj covek unistio spartak suboticu a i sam vojvodjanski fudbal,pa se ti zapitaj kako taj covek 30 god opstaje na toj funkciji!!??naravno da ne kazem da smo mi cvecke ali moramo realno gledati da nije na posten nacin osvojena dupla kruna
e sada kazes mi smo osvojili 0 bodova u uefa kupu,a vi dokle ste bese stigli?prvo kad se igrao kup uefa mismo skroz promenili tim od onog ko je osvoio duplu krunu,pa je i zato nemoguce porediti titulu osvojenu u maju i kup uefa u oktobru!!

i to sto kazes bolje da nepricam o jugu,jer su to najdebilniji navijaci u srbiji,ti mi se posmevas kao da smo najsbskiji klup pa sarkasticno navodis gurali coveku baklju u usta,jel tako?samo toliko mozes i da kazes sad ja tebi malo o tvom "veliko srpskom timu"
ti si deo navijaca koji su ubili na najpickinskiji nacin dejana-lonca,ti si deo grupe kojoj ni jednog trenutka nije palo da osudi ili bar ispostuje ubijenog,ti si deo grupe koje na utakmicama nosi sibol fronta(znas i ti sta taj znak simbolizuje),ti si deo grupe koja reklamira srpsku radikalnu stranku,ti si deo grupe u kojoj ima grupa pod nazivom "Irrudicibili"(najveci rasisti i fasisti mislim na ime),ti si deo grupe koja majmunskim kricima vredja ibrahima gaja i ti ces meni da kazes da niste rasisti?!!
ajde majmune grobarski kazi negde da nisam u pravu??

i za kraj da dodam ponovo nesto:

******, UTOKE , DROGERASI CEO SVET VAS SE PLASI !!!!!!

I treba da se plasi....
DAJEM TI SVE DAJEM TI SVE, SVE SVOJE LUDE GODINE....:klap::klap::klap::klap:

Srecna nam titula, Grobari!

p.s. da li mozda onda mozes da objasnis zbog cega su protiv Partizana svi timovi igrali u najjacim sastavima, dok su posle, protiv zvezde, "odradjivali" svoje kartone? da li znas da je golman borca iz cacka (koji je primio gol u 93 minutu, o kome ti pricas) u stvari golman zvezde koji je na pozajmici u borcu? da li se secas kako je taj isti golman u sledecoj utakmici, kad je borac igrao protiv zvezde, bukvalno na 5 metra od gola spustio loptu jestrovicu (jestrogol-u)? ti pricas nesto o namestanju sudija a predsednik sudijske organizacije vam sedi u upravnom odboru? pricas o golovima iz ofsajda, a upravo ste vi golom iz ofsajda izbacili cukaricki u cetvrtfinalu kupa? da je bilo posteno, u polufinalu bi Partizan igrao protiv cukarickog! ti pricas nesto o Toletu Karadzicu, a piksi vam je bio predsednik fudbalskog saveza! terzic i vase poslednje titule... sa (samo jedan primer) penalom protiv Smedereva zbog faula koji je bio 4 metra izvan kaznenog prostora? ti pricas o nekim postenim utakmicama, a pola bivseg upravnog odbora vam je u zatvoru, druga polovina u bekstvu?
nas narod kaze: "Ko o cemu, k*urva o postenju"... tek sad vidim pravo znacenje te izreke... citajuci vase razne gluposti i budalastine na raznim forumima...

p.s.s. greska ispravljena...

Poslednja izmena:
@munjozi, svaka cast
@rile, covece, jel ti vidis sta si napisao
P.S. Srecna vam titula, Grobari! kako bre u P.S.?
molim te da se ispravis, u P.S. si mogao da stavis ovaj odgovor komsinici
sto se komsinice tice ko gubi ima pravo da se ljuti
@Sherlock, gde si ti covece?

sad gledam reportazu iz Krusevca, Ivica, Batica, Savo, Djani, Krstajic, svi su bili prisutni
to mi se svidja

OD PARTIZANA NISTA - ZA PARTIZAN SVE

sto kaze @nordic
DUPLA KRUNA U FUDBALU I TRIPLA U BASKETU.... MALO LI JE!!!!
lepo je biti Grobar

@ nislija 1986 d/s

jel se ovo meni privi]a ili se sherlock vratio (i nadam se oprostio mi) ?

SVAKOM PO 30.000 EVRA ZA DUPLU KRUNU!

Fudbaleri Partizana podeliće više od pola miliona evra na ime premija za dva osvojena trofeja! Svaki igrač dobiće 20.000 evra za šampionsku titulu i 10.000 evra za trijumf u nacionalnom kupu!

Fudbaleri Partizana dobiće više od 600.000 evra za osvajanje duple krune! Uprava crno-belih odlučila je da sa po 20.000 evra nagradi sve prvotimce za trijumf u prvenstvu i sa po još 10.000 za trofej Kupa Srbije!

Ta suma prošlog leta predstavljala je polovinu Partizanovog budžeta za pojačanja, a sportski direktor Partizana Ivan Tomić juče je najavio da će ove godine imati više novca na raspolaganju!

- Nadam se da će budžet za pojačanja ove godine biti malo veći. Ipak, neophodno je da analiziramo situaciju. Poznato je da Partizan oko 70 odsto svog budžeta popunjava prodajom igrača, a jako je teško biti konkurentan u Evropi kada tako funkcionišete. Svi bismo mi voleli da je Jovetić mogao da ostane ovde još dve ili tri godine, ali nažalost to nije bilo moguće - rekao je Tomić.

Važne su redovne isplate

Funkcioner novog šampiona smatra da je, od budžeta za pojačanja, mnogo bitnije da klub bude u stanju da redovno isplaćuje igrače.

- Ključna je stvar da finansijski možemo da rešimo sve probleme. Veoma je bitno da ne bude kašnjenja u isplatama, jer čim ne dobiju novac na vreme, igrači počinju da pričaju o tome između sebe i koliko god da su kvalitetni, neće to pokazivati na terenu - objasnio je Tomić.

Prema Tomićevim rečima, navijači ne moraju da strahuju da li će i naredne sezone gledati Laminea Dijaru i Žuku u dresu Partizana.

- Poznato je da Partizan nema poslednju reč kada je u pitanju odlazak Dijare, jer je vlasnik 50 odsto njegovog ugovora menadžerska agencija. Ipak, ja verujem da će Dijara 99 odsto ostati. Isto važi i za Žuku. Što se tiče Moreire, on ima klauzulu u ugovoru da može da ide uz određeno obeštećenje, ali ja se nadam da će i on ostati - rekao je Tomić.

Ni lista odlazaka, kako kaže Tomić, još nije kompletirana, iako je manje-više poznato da će Humsku napustiti Ednilson, Mitrović, Maletić...

- Još nismo napravili transfer listu. Svakako da će pojedini igrači moći da napuste klub u slučaju zadovoljavajuće ponude. S druge strane, ima i igrača koje nećemo pustiti, bez obzira na ponude. Recimo, Zoran Tošić i Đorđe Lazić nisu na prodaju - izjavio je Tomić.

Kriju se pojačanje

Direktor crno-belih nije želeo da pominje imena igrača za koje je njegov klub zainteresovan. Ipak, Tomić je priznao da će i ovog leta pokušati da angažuje Ljubomira Fejsu iz kulskog Hajduka.

- Nesumnjivo nam je potreban napadač koji će nadoknaditi odlazak Jovetića, kao i desni bek. Lično, voleo bih da sve što nam je potrebno možemo da dovedemo iz domaćih klubova, ali tržište je to koje određuje koga možemo da dovedemo. Situacija više nije takva da Partizan može da dovede koga god poželi iz domaćih klubova, jer sada i ti igrači prvenstveno žele da odu u inostranstvo. Što se tiče Fejse, mi smo naravno i dalje zainteresovani za njega. On je izuzetno kvalitetan, ali i jako skup igrač - istakao je Tomić.

Tomić: Hvala Zeki, Bjeki i Popoviću

Tomić se juče zahvalio i bivšim rukovodiocima Partizana, Žarku Zečeviću, Nenadu Bjekoviću i Nenadu Popoviću što su ukazali šansu njemu i Gordanu Petriću i postavili ih na funkcije sportskog direktora, odnosno generalnog sekretara.

- Zahvaljujem se Žarku Zečeviću, Nenadu Bjekoviću i Nenadu Popoviću što su gurnuli u vatru mene i Gordana Petrića i pružili nam šansu da radimo ovaj posao. To se pokazalo kao dobar potez. Samo mi je žao što Gordan odlazi iz kluba - rekao je Tomić.

Dijara: šanse da ostanem su 50 odsto

Najbolji strelac Partizana u ovoj sezoni, Senegalac Lamine Dijara, izjavio je juče da su šanse da i naredne sezone predvodi napad beogradskih crno-belih 50 odsto.
- Za pet dana idem u Senegal i ostaću tamo dve nedelje. Ne razmišljam još o Ligi šampiona, kao ni o tome da li ću ostati u Partizanu. Imam neke opcije, a šanse za ostanak u Beogradu su 50 odsto - rekao je Dijara

http://www.pressonline.co.rs/vest.jsp?id=37485&sectionId=44

ZNAO SAM DA ĆEMO BITI ŠAMPIONI!

Kada sam odlazio iz Partizana prošle godine, bilo mi je jasno da klub ostavljam u dobrim rukama. Zato me ova dupla kruna nije iznenadila. Ipak, emotivno sam preživljavao svaku utakmicu

Bivši generalni sekretar Partizana Žarko Zečević tvrdi da je znao da će crno-beli ove godine osvojiti duplu krunu, jer je, kada je odlazio iz Humske prošle godine, bio svestan da klub ostavlja u dobrim rukama. Zečević u intervjuu za Press priznaje da je tokom čitave sezone vrlo emotivno preživljavao utakmice Partizana i „priznaje" svoje zasluge u uspesima kluba.

- Mene Partizanovi uspesi ove sezone uopšte ne čude. Iako pre godinu dana nekome to nije tako izgledalo, ja sam znao da naš klub čekaju bolje dani. Odlazeći iz Humske, bilo mi je jasno da Partizan ostavljam u pravim rukama. Tomić, Petrić i Jokanović napravili su veliku stvar i dokazali da znaju svoj posao. Posebno me je oduševio Slaviša Jokanović. Sjajan je kao trener, ali i kao pojava, zna sa medijima, ume da se ponaša... Jednom rečju, pravi čovek za Partizan.

Gde ste gledali utakmicu u Kruševcu? Kako ste uopšte „preživeli" ovu sezonu, sada kada ste samo navijač, a ne funkcioner kluba?

- Pratio sam je na TV-u. Ali, svaku utakmicu ove sezone preživljavao sam vrlo emotivno, nervirao se i radovao. Iako sam otišao iz kluba, ja sam i dalje veliki partizanovac. Ta ljubav kod mene nikada neće prestati.

Kolike su vaše zasluge u tom uspehu?

- Mi, ljudi iz prethodne uprave, postavili smo temelje na kojima je kasnije ostvaren ovaj uspeh. Prepoznali smo prave ljude koji će posle nas nastaviti da vode klub i sigurno je da u tom smislu postoji i moj udeo. Ali, naravno, sva slava pripada momcima koji su sada u klubu.

Da li ste se tokom prethodnih meseci čuli sa Tomićem, Petrićem, Jokanovićem?

- Naravno, stalno smo u kontaktu...

Može li Partizan ponovo u Ligu šampiona?

- Uveren sam da može! Samo da se ne ponovi neka Artmedija...

Kada smo već kod tih čuvenih utakmica protiv Slovaka, da li ćete savetovati svoje naslednike u Partizanu da ne ponove neke greške iz tog perioda?

- Ne treba oni ništa da menjaju i ne treba njih niko da savetuje. Oni vrlo dobro znaju šta rade. Siguran sam da vode Partizan u pravom smeru.

Stadion i dalje na čekanju

Da li ste i dalje angažovani oko projekta izgradnje novog Partizanovog stadiona? Ima li tu nešto novo?

- Iskreno, ništa se posebno ne dešava po tom pitanju. Dok grad ne donese regulacioni plan, ta priča će da stoji. Sve ostalo je spremno i obezbeđeno.

http://www.pressonline.co.rs/vest.jsp?id=37450&sectionId=44

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back