ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bez brige deki osvojicemo mi titulu zvezda nema sanse da bude 1.Nemoj da se sekiras druze moj VOSA jeste da je bolja ali opet cemo igrati protiv njih pa cemo ih pobediti docice jos nama utakmica.Partizan uvek osvaja titulu

Какав д*бил!!!!
"Окорели" партизановац,а говори да је ВОША боља....
Ово још нисам видео...:lol::lol::roll:

nije decko d*bil... nego je realan.. to sto je okoreli Partizanovac ne znaci da ne moze da prizna da je neki drugi tim igrao bolje... d*bil je onaj ko nikad tako nesto ne bi priznao zato sto je pristrasan... al' ti to vec ne mozes da razumes cim tako mozes i da razmisljas... kao i vecina cigana, uostalom... i nemoj da se mucis ti.. bari... '91...

Јеси ли сигуран да није??!!??

Ja se za Partizan ne brinem jel znam da cemo osvojiti titulu,a VOSA nije sada kao sto je pre bila.Vosa je sada ojacala i igraci su jos jos bolji i bolji.Partizan je isto tako ojacala i igra bolje i bolje ali nekad ne mozemo stalno pobedjivati.Protiv Zrnjinskog smo vodili 5-0 pa su nasi ili njihovi navijaci poceli da prave nered pa je naravno sudija odsvirao kralj pre vremena.Setite se moji partizanovci kad smo igrali protiv NUCASLA u ligi sampiona.Milivoje i Partizan je u Liga Sampiona.To je dokaz da ce partizan ovojiti titulu.A Zvezda kada je usla u ligu sampiona ispala je u 2 krugu.Zato Partizanovci nepredavaj te se.

Ja se za Partizan ne brinem jel znam da cemo osvojiti titulu,a VOSA nije sada kao sto je pre bila.Vosa je sada ojacala i igraci su jos jos bolji i bolji.Partizan je isto tako ojacala i igra bolje i bolje ali nekad ne mozemo stalno pobedjivati.Protiv Zrnjinskog smo vodili 5-0 pa su nasi ili njihovi navijaci poceli da prave nered pa je naravno sudija odsvirao kralj pre vremena.Setite se moji partizanovci kad smo igrali protiv NUCASLA u ligi sampiona.Milivoje i Partizan je u Liga Sampiona.To je dokaz da ce partizan ovojiti titulu.A Zvezda kada je usla u ligu sampiona ispala je u 2 krugu.Zato Partizanovci nepredavaj te se.

To kralju, reci im!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

U je*ote pa ti si decko blago retardiran:shock::shock:.Idi prilegni malo da povratis osecaj za reci, jer ti je*eno ne ide!

@crni, nema veze, kralju... od lajna da je, moj je... :D
sutra je kup... ako opet budu odigrali k'o pi*de, nece me iznenaditi... u stvari, da budem iskren, niti ocekujem drugaciju igru od njih i jokanovica... iznenadili bi me kada bi jednom glatko dobili... al' i to bi verovatno bilo samo jednom, pa sve nanovo...
@nesakid... nisi, kralju... pusti ih sta ti pricaju... dobar si ti decko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back