deki_pfc
Aktivan član
- Poruka
- 1.029
Deyo, a jesil ti imao malu maturu onda kada ste nas zadnji put dobili kod kuće???![]()
E j.b.g sad.
fax upiso.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deyo, a jesil ti imao malu maturu onda kada ste nas zadnji put dobili kod kuće???![]()
E ****** ja mislim 300Koliko je tad kostala karta?![]()
bez brige deki osvojicemo mi titulu zvezda nema sanse da bude 1.Nemoj da se sekiras druze moj VOSA jeste da je bolja ali opet cemo igrati protiv njih pa cemo ih pobediti docice jos nama utakmica.Partizan uvek osvaja titulu
nije decko d*bil... nego je realan.. to sto je okoreli Partizanovac ne znaci da ne moze da prizna da je neki drugi tim igrao bolje... d*bil je onaj ko nikad tako nesto ne bi priznao zato sto je pristrasan... al' ti to vec ne mozes da razumes cim tako mozes i da razmisljas... kao i vecina cigana, uostalom... i nemoj da se mucis ti.. bari... '91...
Da li ti verujes ovim glupostima????Pisali su oni da ce Galjardo,Nikulae... da dodju u zvezdu i Kufur,Kanu.. u partizan pa nista!
Ja se za Partizan ne brinem jel znam da cemo osvojiti titulu,a VOSA nije sada kao sto je pre bila.Vosa je sada ojacala i igraci su jos jos bolji i bolji.Partizan je isto tako ojacala i igra bolje i bolje ali nekad ne mozemo stalno pobedjivati.Protiv Zrnjinskog smo vodili 5-0 pa su nasi ili njihovi navijaci poceli da prave nered pa je naravno sudija odsvirao kralj pre vremena.Setite se moji partizanovci kad smo igrali protiv NUCASLA u ligi sampiona.Milivoje i Partizan je u Liga Sampiona.To je dokaz da ce partizan ovojiti titulu.A Zvezda kada je usla u ligu sampiona ispala je u 2 krugu.Zato Partizanovci nepredavaj te se.
Ja se za Partizan ne brinem jel znam da cemo osvojiti titulu,a VOSA nije sada kao sto je pre bila.Vosa je sada ojacala i igraci su jos jos bolji i bolji.Partizan je isto tako ojacala i igra bolje i bolje ali nekad ne mozemo stalno pobedjivati.Protiv Zrnjinskog smo vodili 5-0 pa su nasi ili njihovi navijaci poceli da prave nered pa je naravno sudija odsvirao kralj pre vremena.Setite se moji partizanovci kad smo igrali protiv NUCASLA u ligi sampiona.Milivoje i Partizan je u Liga Sampiona.To je dokaz da ce partizan ovojiti titulu.A Zvezda kada je usla u ligu sampiona ispala je u 2 krugu.Zato Partizanovci nepredavaj te se.
e, kad pogledam sad koga sam ja branio....![]()
Molim moderatora da obrati paznju na recnike koje pise korisnici na primer-Nislija u ****** pa ti si decko blago retardiran po mom misjenju ovakve reci su uvredjive za svakog korisnika.Moderatore upozori Nisljiju na recnik znam da se on nekad sali sa mnom ali sada je preterao.