Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Fluid prestani da seres i da prozivas na najnizem mogucem nivou. Prvo, nemoj molim te meni da pricas o Jugu i podrzavanju kluba. Uvek sam bio i ostavljao glas, i kada je Partizan pobedjivao i kada je gubio. U Pioniru, kurton liga, 300 ljudi u hali, i ja sam medju njima. Evroligu da ne spominjem. Zatim, fudbalski klub. Mladost Lucani, sneg, temperatura u minusu, na stadionu oko 1000 ljudi, sto je velika sramota, ja sam medju njima. Bre u decembru sam propustio 1-2 utakmice samo. Idemo dalje, derbi, nepuna dva meseca od preloma butne kosti, tek prohodao, jedva sam isao, imas pravo dva puta da pogadjas da li sam bio na utakmici. Zajedno sa Partizanom sam trpeo torturu cigana, 6 godina ih nismo pobedili, ali to meni nije vazno, jer sam svaki derbi bio tu. Nikad mi nije bilo presudno ko igra u Partizanu, ja klubu uvek dajem podrsku. I prosle sezona, za vreme bojkota, isao sam na gostovanja. A tad smo bili **** od ekipe. Meni je vazan grb na grudima a ne ime na ledjima.
Ja Partizan volim, ali to ne znaci da sam veverica, pa da mogu da me foliraju razni Rnici i Rukavine. Posto si ti tako pun argumenata, ajde reci mi koliko je golova primio Partizan ove sezone i reci par utakmica na kojima je Rukavina briljirao? Rukavina je standardni clan te odbrane, pa da vidimo kako je obavljao posao. On je desni bek, a odbranu uopste nije igrao, kampovao je na sredini terena i na protivnickoj polovini (satro neki ofanzivni bek, koji paradoks, al necu sad da ulazim u to) dok je nama sa te strane duvala promaja. Seti se utakmice protiv OFK, koliko su oni imali kontra napada, bas po desnoj strani. Srecom u timu su im bili retardirani Babovic i Kaludjerovic, pa nismo primili gol. Takvih utakmica je mnogo, a igrali smo protiv ekipa koje se brane protiv nas, zamisli da je dosla neka jaca ekipa, na sta bi to sve licilo. Moram da izdvojim jos utakmicu sa Portugalom, gde je protiv Rukavine igralo najbolje krilo sveta. Ronaldo se setao po toj strani, dok ga je nas "ofanzivni bek" samo popreko gledao, sa bezbedne udaljenosti od 20 metara. Uostalom, videcemo kakve ce partije da pruza u Dortmundu. Mada to za mene nije neka nedoumica, kada vide kakvog su folera kupili, ima da popase tribine i odatle ode u drugu ligu, recimo Koblenc
. A to da se oseca postovanje na Jugu prema Rukavini, je tolika glupost da ja stvarno nemam komentar. I ovo za ocene u novinama. Te ocene su smesne i nemaju veze sa mozgom. Nasi novinari su gowna neopevana, budaletine koje za vinjak prodaju kevu. I sad takve gnjide treba da daju neke satro ocene, i ja treba da se rukovodim prema njima. Neka hvala. Sam cu da procenim ko valja a ko ne.
Ja pljujem sve sto nevalja. Nikad nisi video da sam pljuvao Moreiru recimo.
Sad tvoj poslednji pasus ne znam na koga se odnosio. Ne moze se o nasem fudbalu pricati u superlativima, kada je nas fudbal = UEFA, a UEFA je gowno
(morao sam da ubacim ovo, zbog one sramne eliminacije). Prijatelju, nije fudbal ovakav kakav je zbog naroda, vec zbog kriminalaca. Poceo si kao i Terzic da optuzujes narod. A narod nije na funkicjama u klubovima, narod nije u savezu, narod ne prodaje igrace i trpa proviziju sebi u dzep, narodu reprezentacija nije samo poligon za prodavanje poluproizvoda iz nase zemlje.
Ja Partizan volim, ali to ne znaci da sam veverica, pa da mogu da me foliraju razni Rnici i Rukavine. Posto si ti tako pun argumenata, ajde reci mi koliko je golova primio Partizan ove sezone i reci par utakmica na kojima je Rukavina briljirao? Rukavina je standardni clan te odbrane, pa da vidimo kako je obavljao posao. On je desni bek, a odbranu uopste nije igrao, kampovao je na sredini terena i na protivnickoj polovini (satro neki ofanzivni bek, koji paradoks, al necu sad da ulazim u to) dok je nama sa te strane duvala promaja. Seti se utakmice protiv OFK, koliko su oni imali kontra napada, bas po desnoj strani. Srecom u timu su im bili retardirani Babovic i Kaludjerovic, pa nismo primili gol. Takvih utakmica je mnogo, a igrali smo protiv ekipa koje se brane protiv nas, zamisli da je dosla neka jaca ekipa, na sta bi to sve licilo. Moram da izdvojim jos utakmicu sa Portugalom, gde je protiv Rukavine igralo najbolje krilo sveta. Ronaldo se setao po toj strani, dok ga je nas "ofanzivni bek" samo popreko gledao, sa bezbedne udaljenosti od 20 metara. Uostalom, videcemo kakve ce partije da pruza u Dortmundu. Mada to za mene nije neka nedoumica, kada vide kakvog su folera kupili, ima da popase tribine i odatle ode u drugu ligu, recimo Koblenc

Ja pljujem sve sto nevalja. Nikad nisi video da sam pljuvao Moreiru recimo.
Sad tvoj poslednji pasus ne znam na koga se odnosio. Ne moze se o nasem fudbalu pricati u superlativima, kada je nas fudbal = UEFA, a UEFA je gowno