ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rukavina četiri godine u Dortmundu

Antonio Rukavina, reprezentativac Srbije i prethodne jeseni kapiten beogradskog Partizana karijeru će nastaviti u bundesligašu Borusiji iz Dortmunda, saznaje B92. Mediji su prethodnih nedelja izveštavali o pregovorima uprave 'crno-belih' sa Fejenordom, Sampdorijom, Espanjolom, Panatinaikosom, Portom, a pojavila se i informacija da će Rukavina u Menhengladbah.

Dogovor igrača, agencije koja zastupa Rukavinu, Partizana i 'Milionera' iz Dortmunda postignut je u četvrtak, a očekuje se da fudbaler tokom vikenda otputuje u Nemačku gde su planirani lekarski pregledi i potpisivanje ugovora.

Rukavina se sa Borusijom dogovorio o četvorogodišnjoj saradnji.

Svašta se priča i videćemo da li je to tačno...malo pre sam pročitao da se opet uključio Fejnord za dovođenje Rukavine...mada je vest bila objavljena u 19h, a ova da je prešao u Dortmund u 22h...

Lepo poce ova 2008. godina. Za prosecnog fudbalera (cak je po meni i malo ispod tog proseka, al ajde) uzesmo lepe pare.
Ode jedan izvikan fudbaler. Tomicu i Petricu podici spomenik ispred stadiona, jer su za ovog folera uspeli da uzmu 2.5 miliona. Vidim da nasi kapiteni odlaze posle 6 meseci iz kluba, tako da kapitensku traku treba dati Rnicu, i oslanjati se na tradiciju :D.
Elem, jedva cekam mec Verder Dortmund i duel dve neznalice, Tosica i Rukavine, mada cisto sumnjam da ce biti u startnim postavama, ali se nadam, jer u tom slucaju zabava ce biti zagarantovana :D

Sherlock, pišeš bez ikakvih osnova i bez ikakvih razloga o Rukavini na taj način. Nije mi jasno šta ti očekuješ kad neko igra fudbal jer ti niko ne odgovara. Kada je Rukavina bio kapiten Partizan nije izgubio nijednu utakmicu(!!!) i odlazi iz Partizana kao legenda ma šta ti govorio. Gledao sam Rukavinu i uživo i na TV-u i samo mogu izreći reči pohvale o njegovoj igri i požrtvovanosti. Da je više Rukavina bio bi nam i fudbal bolji.

...vec sam rekao da je on samo jedan prosecan fudbaler iz nase lige, koji ima jednu veliku prednost...a to je da ne pravi kardinalne greske i uvek pruza standardne igre [verovatno zato sto je: "zdrav u glavu" ]...
...od kako ga pratim za njega nije bilo tzv. "loseg dana", ali takodje nije bilo ni nekih spektakularnih igara, da sve ostale na terenu zaseni i sl....

---------------------------------------------------
Fejsa prvo pojačanje Partizana

Prvo pojačanje za prolećni deo sezone, ekipa Partizana, jesenjeg šampiona Meridijan Superlige, dobiće u talentovanom veznom fudbaleru kulskog Hajduka Ljubomiru Fejsi.

"Ljubomir Fejsa odlazi u Partizan! Procenili smo da je njegov prelazak u taj klub najbolja opcija za nas, jer ćemo dobiti četiri kvalitetna fudbalera, a očekuje nas i zarada od Fejsinog transfera u inostranstvo. Dolazi nam Predrag Lazić, koji je jesenas igrao za Bežaniju, Milan Perendija iz Vardara i Miloš Bosančić. Ova trojica garantuju da ćemo proleće dočekati mnogo jači nego što smo bili u prvom delu šampionata, dok se o četvrtom igraču još nismo usaglasili. Sigurno je jedino da je reč o mladom fudbaleru koji je potekao iz Partizanove omladinske škole. Oni će potpisati profesionalne ugovore, biće sto odsto igrači Hajduka," rekao je Nikola Džomba, predsednik Kuljana, za "Kurir".

Ako je ovo tačno, šta reći osim fe-no-me-nal-no! Odlična investicija. Fejsa je igrao odlično i kad je Hajduk loše igrao. I protiv Partizana i protiv Zvezde je bio odličan.

@Fluid

Casopis Izaberi Partizan 2. i 3. broj mozes kupiti u butiku Budi Fin u Cumicevom sokacetu... Tu sigurno ima...

U vecini gradova Srbije proslijedjena su zadnja dva broja casopisa, pogledaj po trafikama ili kod koloportera...
Hvala na informaciji. Što se tiče distribucije mislim da je slaba, jer se mnogi ljudi žale da nema časopisa na kioscima.
Za prvi broj sam se organizovao. Treba ekipa iz Jagodine da mi dostavi jedan primerak jer imaju viška.

Fluid, nema potrebe da opet pocnemo da vodimo diskusiju o Rukavini. Ti mislis da je dobar igrac, a ja da je obicno gowno, i to je to. Samo, da sam na tvom mestu, ne bih tako olako nazivao legendama Partizana igrace koji nisu bili ni godinu dana u klubu i odigrali jedva 30 utakmica. Nikakav on trag nije ostavio.

Inace, na kojoj poziciji igra Fejsa? Ako je zadnji vezni, nek ide sve u ****.

Elem, evo sta kaze nas vrli predsednik o dovodjenju Fejse. Ovde se ne zna ni ko pije ni ko placa.

DALEKO JE LJUBOMIR FEJSA!
PRESELIO je Nikola Džomba vezistu Ljubomira Fejsu u Partizan, a u Humskoj o tome - nemaju pojma! Finansijer Kuljana je u četvrtak rekao za više novina da je transfer mladog reprezentativca u Beograd gotova stvar i da će u suprotnom smeru Miloš Bosančić, Predrag Lazić, Milan Perendija i procenat od sledeće prodaje.
- Mi bismo jako voleli da Fejsa dođe i nastavićemo razgovore sa Džombom na tu temu. Međutim, ima nekoliko stvari koji stoje pre realizacije transfera, tako da mogu da kažem da Ljubomir nije tako blizu Partizana, ali se nadam i da nije daleko - rekao je predsednik crno-belih Tomislav Karadžić.

Fluid, nema potrebe da opet pocnemo da vodimo diskusiju o Rukavini. Ti mislis da je dobar igrac, a ja da je obicno gowno, i to je to. Samo, da sam na tvom mestu, ne bih tako olako nazivao legendama Partizana igrace koji nisu bili ni godinu dana u klubu i odigrali jedva 30 utakmica. Nikakav on trag nije ostavio.

Inace, na kojoj poziciji igra Fejsa? Ako je zadnji vezni, nek ide sve u ****.
Ti to govoriš bez ikakvog osnova i stvarno onda nemamo zašto da vodimo diskusiju o Rukavini!!! Samo se pojaviti i napisati da je neko loš igrač (a ti pritom povrh svega i preteruješ) nije nikakvo tvoje mišljenje već tvoja svojeglavost. Možeš sutradan da se pojaviš sa pričom da je neki igrač ekstra klase, bez ikakvog osnova, i da se ogradiš time da je to tvoje mišljenje i da ne želiš diskusiju. Ili se pojaviš pa počneš da tvrdiš da su Srbi ustvari Marsovci koji su pobegli na zemlju od zuluma Neptunjana, misleći da je to tvoje mišljenje koje nije važno što nema veze sa istinom jer je važno da ti veruješ u to. :lol:
Ako pažljivo pročitaš videćeš po čemu će Rukavina ući u legendu u FK Partizan, jer je bio kapiten kada Partizan nije izgubio nijedan meč. Dakle, nije on legenda Partizana igrački, jer se legenda postaje s godinama, već je legenda u gore pomenutom smislu! Pružao je dobre igre, bio je pouzdan i ti možeš da dubiš na glavi i da praviš kolut napred ali ne možeš da tu činjenicu promeniš. Pogledaj ocene njegovih igara, pogledaj glasanje na sajtu za najboljeg igrača FK Partizan u 2007. gde je bio na trećem mestu, da si bio pažljiv na Jugu video bi i pošovanje Juga prema tom igraču. Ništa kod tebe nije ostalo od stare škole Juga, da podržavaš igrače, da podržavaš klub i kad je teško i kad se loše igra. Važno je pljuvanje do iznemoglosti, važno je omalovažavanje kao da smo svi u najmanju ruku fudbalski stručnjaci. Nekada je dovoljna i mala podrška za dobre rezultate.
E pa onda gospodo (ko god se našao ovde) nemojte se žaliti na loš fudbal, jer izreka: "Kakav narod, takva vlast!" može lako da se primeni i na fudbal. Lako je pričati o svakom sve najgore, treba to i dokazati da je to tako. Ali u ovoj zemlji ono što je ostalo je samo laž, kleveta, omalovažavanje i ubijanje. Ukratko: Zbogom pameti!

Fejsa prvo pojačanje Partizana

Prvo pojačanje za prolećni deo sezone, ekipa Partizana, jesenjeg šampiona Meridijan Superlige, dobiće u talentovanom veznom fudbaleru kulskog Hajduka Ljubomiru Fejsi.

"Ljubomir Fejsa odlazi u Partizan! Procenili smo da je njegov prelazak u taj klub najbolja opcija za nas, jer ćemo dobiti četiri kvalitetna fudbalera, a očekuje nas i zarada od Fejsinog transfera u inostranstvo. Dolazi nam Predrag Lazić, koji je jesenas igrao za Bežaniju, Milan Perendija iz Vardara i Miloš Bosančić. Ova trojica garantuju da ćemo proleće dočekati mnogo jači nego što smo bili u prvom delu šampionata, dok se o četvrtom igraču još nismo usaglasili. Sigurno je jedino da je reč o mladom fudbaleru koji je potekao iz Partizanove omladinske škole. Oni će potpisati profesionalne ugovore, biće sto odsto igrači Hajduka," rekao je Nikola Džomba, predsednik Kuljana, za "Kurir".

Ako je ovo tačno, šta reći osim fe-no-me-nal-no! Odlična investicija. Fejsa je igrao odlično i kad je Hajduk loše igrao. I protiv Partizana i protiv Zvezde je bio odličan.

A kolega sa faxa je njegov brat od tetke i govorio je da mu je rekao da će ići negde u inostranstvo...pričao je kako su kao mali bili stalno zajedno, a sad ne zna ni da se javi...
Nisam baš nešto gledao kako igra, ali sam čuo da je dobar igrač... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back