ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fluid prestani da seres i da prozivas na najnizem mogucem nivou. Prvo, nemoj molim te meni da pricas o Jugu i podrzavanju kluba. Uvek sam bio i ostavljao glas, i kada je Partizan pobedjivao i kada je gubio. U Pioniru, kurton liga, 300 ljudi u hali, i ja sam medju njima. Evroligu da ne spominjem. Zatim, fudbalski klub. Mladost Lucani, sneg, temperatura u minusu, na stadionu oko 1000 ljudi, sto je velika sramota, ja sam medju njima. Bre u decembru sam propustio 1-2 utakmice samo. Idemo dalje, derbi, nepuna dva meseca od preloma butne kosti, tek prohodao, jedva sam isao, imas pravo dva puta da pogadjas da li sam bio na utakmici. Zajedno sa Partizanom sam trpeo torturu cigana, 6 godina ih nismo pobedili, ali to meni nije vazno, jer sam svaki derbi bio tu. Nikad mi nije bilo presudno ko igra u Partizanu, ja klubu uvek dajem podrsku. I prosle sezona, za vreme bojkota, isao sam na gostovanja. A tad smo bili **** od ekipe. Meni je vazan grb na grudima a ne ime na ledjima.
Ja Partizan volim, ali to ne znaci da sam veverica, pa da mogu da me foliraju razni Rnici i Rukavine. Posto si ti tako pun argumenata, ajde reci mi koliko je golova primio Partizan ove sezone i reci par utakmica na kojima je Rukavina briljirao? Rukavina je standardni clan te odbrane, pa da vidimo kako je obavljao posao. On je desni bek, a odbranu uopste nije igrao, kampovao je na sredini terena i na protivnickoj polovini (satro neki ofanzivni bek, koji paradoks, al necu sad da ulazim u to) dok je nama sa te strane duvala promaja. Seti se utakmice protiv OFK, koliko su oni imali kontra napada, bas po desnoj strani. Srecom u timu su im bili retardirani Babovic i Kaludjerovic, pa nismo primili gol. Takvih utakmica je mnogo, a igrali smo protiv ekipa koje se brane protiv nas, zamisli da je dosla neka jaca ekipa, na sta bi to sve licilo. Moram da izdvojim jos utakmicu sa Portugalom, gde je protiv Rukavine igralo najbolje krilo sveta. Ronaldo se setao po toj strani, dok ga je nas "ofanzivni bek" samo popreko gledao, sa bezbedne udaljenosti od 20 metara. Uostalom, videcemo kakve ce partije da pruza u Dortmundu. Mada to za mene nije neka nedoumica, kada vide kakvog su folera kupili, ima da popase tribine i odatle ode u drugu ligu, recimo Koblenc :D. A to da se oseca postovanje na Jugu prema Rukavini, je tolika glupost da ja stvarno nemam komentar. I ovo za ocene u novinama. Te ocene su smesne i nemaju veze sa mozgom. Nasi novinari su gowna neopevana, budaletine koje za vinjak prodaju kevu. I sad takve gnjide treba da daju neke satro ocene, i ja treba da se rukovodim prema njima. Neka hvala. Sam cu da procenim ko valja a ko ne.
Ja pljujem sve sto nevalja. Nikad nisi video da sam pljuvao Moreiru recimo.
Sad tvoj poslednji pasus ne znam na koga se odnosio. Ne moze se o nasem fudbalu pricati u superlativima, kada je nas fudbal = UEFA, a UEFA je gowno :D (morao sam da ubacim ovo, zbog one sramne eliminacije). Prijatelju, nije fudbal ovakav kakav je zbog naroda, vec zbog kriminalaca. Poceo si kao i Terzic da optuzujes narod. A narod nije na funkicjama u klubovima, narod nije u savezu, narod ne prodaje igrace i trpa proviziju sebi u dzep, narodu reprezentacija nije samo poligon za prodavanje poluproizvoda iz nase zemlje.

@Sherlock
Prvo budi pristojan. Ni u jednom delu komentara nisam nikog prozivao već upravo to radiš ti!!! Čim ti ne odgovara nešto i čim neko napiše nešto konstruktivno odmah stavljaš distancu da te neko provocira. Niko nije slep da vidi da provokacija ne postoji u ovom slučaju.

To što si ti bio na utakmicama te ne svrstava u fudbalsog stručnjaka bez premca. Ispada da ti bolje znaš od svih drugih koji prate fudbal i Partizan. Rekoh ti, lepo pogledaj koliko je Rukavina bio podržavan među navijačima i simpatizerima. Opet ponavljam, pričaš bez ikakvog osnova!!! Ovde sam sebi skačeš u usta kada kažeš da je Partizan igrao ofanzivno u čemu je doprinos itekako imao Rukavina, kako i sam kažeš. Partizan je ove sezone bio efikasan jer je probijao po bokovima. Tako se probijaju srpski fudbalski "bunkeri"! Ujedno je i rizik primati golove. Ali ja više volim da damo 4-5, a primimo 1-2-3, nego da rezultati budu 0:0, 1:0, 0:1, itd... Tako je bilo prošle sezone i nikome se nije sviđalo, ali možda tebi jeste. Ti bi izgleda više voleo da smo imali nekog beka koji bi se zakovao za 16-erac i tu tavorio i trošio vreme. Naravno da će protiv ekipa koje su kao ove iz naše lige bek pomagati napadu. To je stvar modernog fudbala. Pogledaj bekove najboljih evropskih ekipa kad igraju protiv slabijih. Stalno su napred. Kad dođe teži protivnik normalno da će se prema njemu i spremati taktika. Nije mi jasno tvoja shvatanje fudbalske igre.

Ovo što pričaš protiv OFK Beograda, u tom slučaju da bi išli na stranu Rukavine trebali su da napadaju po levoj strani!!! Gledao sma utakmicu i dobro znam da je OFK napadao uglavnom po desnoj strani kako si i rekao, tako da nije napadao na stranu gde je bio Rukavina. Zašto sam sebi skačeš u usta?

I ajdemo malo o utakmicama sa Portugalom kad već hoćeš. A tu je jasno koliko IZMIŠLJAŠ!!! U Beogradu protiv Portugala Rukavina nije ni igrao (mislim da nije ni bio u reprezentaciji na toj utakmici). Sastav ekipe: Srbija: Stojković, Duljaj, Vidić, Dragutinović, Tošić (od 84' Lazović), Krstajić, Kovačević, Krasić, Stanković (od 76' Marković), Janković (od 68' Koroman), Pantelić. Selektor: Havijer Klemente. Tada je Dulja igrao beka i dobro je odigrao protiv Ronalda. U Portugalu Ronaldo ništa, ali apsolutno ništa nije uradio, samo je nešto petljao i menjao strane ali uzalud. I rezultat je na kraju bio 1:1.

Nisi mi jasan šta dokazuješ bez dokaza!

Prethodni post ti je bio vrlo konstruktivan, konstruktivno si se osvrnuo na moju nekonstruktivnu ljubav prema Partizanu.

Utakmica sa OFK, mislio sam pa nasoj desnoj strani. Utakmica sa Portugalom, naravno ona u Portugalu gde je Rukavina i igrao, naravno da nisam mislio na onu u Beogradu. Mislio sam da su neke stvarni ocigledne i da ne moraju da se crtaju, ali sam se prevario.

Prosle sezone smo gubili redom. Ove pobedjujemo, zahvaljujuci napadu. Odbrana je busna, i ona ekipa koja nama nije dala gol treba da se rasformira, nazalost takvih ekipa gotovo i da nema. Ja sam svestan da u proslom prelaznom roku, nije bilo toliko para da se popune sve rupe i podrzavam sto su pojacani napad i sredina. Igramo dobro, lako dajemo golove, ali je problem sto ih lako i primamo. I sve dok nam indijanci budu davali po 1-2-3 komada po utakmici, mi necemo biti ozbiljna ekipa.
Aman covece, bek je defanzivni igrac. Totalno je suludo da bek kampuje na protivnickoj polovini. I ti bi primetio to kod Rukavine, da si manje svrsavao na njegova gistro ubacivanja. Uostalom videces njegove partije u Dortmundu.

Ne dokazujem nista. Ne bih te vise zadrzavao.

Ponavljaš istu priču koja nema svrhe! Partizan nije imao nijedan poraz kada je Rukavina bio kapiten i treći je igrač Partizana po popularnosti i igrama bio u Partizanu u prošloj godini. Nisi ti kompetentniji od svih tih ljudi u reprezentaciji (mladoj i A) da ga pozovu u istu, od ljudi u Partizanu koji su ga doveli i kad su mu dali da bude kapiten i nisi ništa kompetentniji od svih koji su svojim glasom dali poverenje Rukavini. Sad ti možeš i da provociraš (citiram: I ti bi primetio to kod Rukavine, da si manje svrsavao na njegova gistro ubacivanja.), ali uzalud. Rukavina je bio i ostavio neizbrisiv trag u Partizanu, uprkos tvojim histeričnim reakcijama na ovu temu.

To je to!

Ljudi u reprezentaciji su bas kompetentni, a posebno Kosanovic, Djoric i Terzic. Sve strucnjak do strucnjaka, i njih treba slepo slusati. Ako oni kazu Rukavina je igrac za reprezentaciju, onda je on igrac za reprezentaciju. To poverenje su zasluzili svojim postenim radom i velikim uspesima koje su ostvarili. Ovoj skupini nisam dodao Klementea, on jeste neznalica, ali je za ove pobrojane gospodin covek. A i ti ljudi u Partizanu su nas isto odusevljavali svojim potezima. Zeka nije krao, Bjeka nije dovodio razne poluproizvode u tim. I ti se pozivas na ovo drustvo. Vrh argumenti nema sta.

Rukavina je doveden na insistiranje Đukića, a doveo ga je Tomić u koga se kuneš. Tu prestaje svaka priča.
A ti pobrojani iz reprezentacije su sigurno kompetentniji od mene i tebe koji ovde polemišemo na forumu. Međutim, Rukavina je igrao i u mladoj reprezentaciji pod vođstvom Đukića, tako da tvoji kontra-argumenti liče na "lov na veštice".

Rukavina je doveden na zimu, a to je poslednji prelazni rok koji je odradio Bjekovic. Tomicev prvi prelazni rok bio je letos.

Ivan Stevanovic, reprezentativac :roll:
Tomić je već bio u klubu i uhodavao se za posao koji sad radi!

Šta u vezi Steavanovića? I on ti već ne valja a još nije ni došao (ko zna da li hoće), niti počeo da igra, a pritom je mlad igrač.
Ajde Sherlock da te predložimo da budeš u upravi kluba pa da nam krene na svim frontovima. :lol:

Bolje da pricamo sta je dobro za Partizan, a ne o igracima koji su otisli. O Rukavini ne vredi pricati. Bio, otisao, i ajd zdravo. Za mene je on recimo na skali od 1 do 10 jedva trojka! Ko ga voli, u redu, o ukusima se ne raspravlja. Samo, nemojte ga nazivati legendom kluba. To je, na primer, jedan Sasa Ilic, a njih dvojica nikako ne mogu da budu u istom kosu.

Bolje da pricamo sta je dobro za Partizan, a ne o igracima koji su otisli. O Rukavini ne vredi pricati. Bio, otisao, i ajd zdravo. Za mene je on recimo na skali od 1 do 10 jedva trojka! Ko ga voli, u redu, o ukusima se ne raspravlja. Samo, nemojte ga nazivati legendom kluba. To je, na primer, jedan Sasa Ilic, a njih dvojica nikako ne mogu da budu u istom kosu.
Ako pažljivo pročitaš videćeš po čemu će Rukavina ući u legendu u FK Partizan, jer je bio kapiten kada Partizan nije izgubio nijedan meč. Dakle, nije on legenda Partizana igrački, jer se legenda postaje s godinama, već je legenda u gore pomenutom smislu!
:shock: :shock: :shock: Znači ja ne mogu da verujem koliko neki ovde ne prate diskusiju. Na prošloj stranici sam morao isto ovo da objasnim u kom kontekstu se mislilo i sad opet, samo zato što je neko neuljudan i neće da pročita ono što neko drugi napiše. Stvarno ne mogu da verujem... Bilo bi lepo za početak, kad nešto treba da se citira ili navodi da se bar pročita čisto informativno. Od viška ne boli glava. :| Ako ćemo da vodimo monologe ajde, ali će oni iz Laze vrlo brzo da se raspitaju kod rukovodstva Krstarice koji su to članovi odlepili, a u novinama će pisati da su jedan moderator i nekoliko članova Krstarice na vreme odvedeni na lečenje zbog razgovaranja sa svojim drugim ja. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Srecna nova godina svim grobarima od mene! Ljudi, sta mislite o ovim najavljivanim pojacanjima za odbranu? Svetlicic, Devic? Mislim da je Sikimic bio pun promasaj, tako da ne znam koliko je dobro dovoditi te nase limunade! Bolje da jure neku crncugu.

Iskreno, Sikimić je igrao dobro u odbrani na početku sezone...ne znam da li smo primili koji gol dok je igrao i onda se povredio ili šta...?
Svake godine nam je loša odbrana, primamo bzv. golove...
Rnić slabo igra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back